(_$Aba$_) Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Fin brz auto, vozio sam ga par puta, mozda malo izgled vara ali je ovako super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A N D E R S O N Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Svidja mi se jer je lep i brz,ali opet pristupacan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djuka Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Lepo je auto dosta brzo , svidja mi se sto je bez krova i sto nas lik ulazi u njega tako sto preskace vrata i pored svega cena je veoma pristupacna za ovako malo brze auto Ocena:9.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolf_Smith Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Comet je auto veoma unikatnog izgleda a posebno i taj nacin ulazenja u njega. Sto se tice performansi auto je veoma stabilan i poprilicno brz. Za njegovu trenutnu cijenu je definitvno dobra opcija za kupovinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jare_getinjo Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 moje misljenje je da je comet odlicno auto bas iz pomenutog jako je jeftin,karakter uskace u vozilo,medju brzim vozilima,jako je stabilan ukoliko mu ne dodate nitro i nema krov sto mu dodaje na lepoti,jedina mana po mom misljenju mu je sto ima samo dvoje vrata i sto uskace u vozilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miladinovic Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Ne svidja mi se izgled cometa ali je solidno brz i stabilan. Nikad ga nisam imao a i necu ga uzeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdzc Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Auto mi se sviđja,jako je brz i stabilan jedina mana jeste ta što ne moze krov da se otvori ili spusti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I V A N A Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 nisam baš neki fan kometa, ali stabilan je, brz, ko voli takve aute čak i lep. To što nema krov mu daje na izgledu. Sviđa mi se što karakter uskače u vozilo, baš je lepa animacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T A R E Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Solidan automobil,nedavno sam imao cometa,onako bas je dobar za voznju i stabilan je po meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuLe Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Vozilo je jeftino, dobro, brzo, i lijepo. Imao sam ga skoro i prodao sam ga, lijepo me koristio tako da eto. Sve u svemu lijepo i dobro vozilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E N I Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Brz, lep... Svidja mi se sto ima otvoren krov (Kabriolet) i nije skup... Link to comment Share on other sites More sharing options...
$_Joca_$ Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Brz je, lep je, kabriolet a jeftin, jedan od najboljih auta i najbrzih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Principx Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Jedan od brzih i skupljih auta. Ima lep izgled. Takodjer moze i da se driftuje sa njim. Sve najbolje mislim o autu Comet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugljesa_grmusa Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Meni je auto Comet lep ,auto brz ide oko 183 Kmh nije toliko ni skup oko 1m, ulazi dobro u krivine, stabilan je automobil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heisenberg_Cappon Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Mali a brz auto ko porse dobar lep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_Mario Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Auto nije los izgled je dobar meni je izgled zanimljiv i dosta je brz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durlic Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Super izgleda,brz je,odlican ,stablian,lepo drifta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trifun Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Po izgleda za mene a i ovkao je odlicno auto . Nije brzo , nije za neke 'teske' akcije , ali ovako po izgledu se okej , a i moze se dobro hvaliti sa tim autom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkanovic Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Dobar autić. Brz, okretan, dobar je za bežanje od policije, ali na našem serveru mu cenu drastično opada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hancock Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Svidja mi se auto lep dizajn mali i solidna brzina. Nije skup moze svako da ga kupi jedina zamerka sto je 3 kat. Mogao bi da se spusti u 2 kat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Pozdrav, Odličan auto kao i svaki, Samo se izdvaja komet od drugih auto to što komet nema krov i nekako ima prelepu liniju i prevz je ide oko 180 km/h i sviđa mi se to što kada ulazim u komter on ne otvara vrata nego uskače u kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastko Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Po meni je auto prebrutalan, lep je spolja, najvise mi se svidja sto je kabriolet i brzina mu uopste nije lose. Imao sam priliku da ga posedujem i svideo mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuhanovic Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Pozdrav forumaši i forumašice! Imam ovaj auto već nekoliko dana jer sam ga dobio na poklon, za ovo vrijeme otkrio sam da je auto brutalno i po meni nema potrebe da mu cjena pada. Za mene ima materijalnu vrijednost i ne planiram ga prodavat u skorije vrijeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastko Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 On 7/31/2022 at 9:47 PM, Dimirlija said: Pozdrav forumaši i forumašice! Imam ovaj auto već nekoliko dana jer sam ga dobio na poklon, za ovo vrijeme otkrio sam da je auto brutalno i po meni nema potrebe da mu cjena pada. Za mene ima materijalnu vrijednost i ne planiram ga prodavat u skorije vrijeme. Pozdrav @ Dimirlija , Slozio bih se sa tobom da cena ne treba da mu pada, ali me zanima kako si otkrio da je auto brutalno? Da li po brzini ili necemu drugom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trubac Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Sta reci osim lep,brz,jeftin,dobar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...