Jump to content
Bizzey

Misljenje o autu Comet

Recommended Posts

Lepo je auto dosta brzo , svidja mi se sto je bez krova i sto nas lik ulazi u njega tako sto preskace vrata i pored svega cena je veoma pristupacna za ovako malo brze auto

Ocena:9.5/10

moje misljenje je da je comet odlicno auto bas iz pomenutog jako je jeftin,karakter uskace u vozilo,medju brzim vozilima,jako je stabilan ukoliko mu ne dodate nitro i nema krov sto mu dodaje na lepoti,jedina mana po mom misljenju mu je sto ima samo dvoje vrata  i sto uskace u vozilo

Pozdrav, Odličan auto kao i svaki, Samo se izdvaja komet od drugih auto to što komet nema krov i nekako ima prelepu liniju i prevz je ide oko 180 km/h i sviđa mi se to što kada ulazim u komter on ne otvara vrata nego uskače u kola.

Po meni je auto prebrutalan, lep je spolja, najvise mi se svidja sto je kabriolet i brzina mu uopste nije lose. Imao sam priliku da ga posedujem i svideo mi se

Pozdrav forumaši i forumašice!

Imam ovaj auto već nekoliko dana jer sam ga dobio na poklon, za ovo vrijeme otkrio sam da je auto brutalno i po meni nema potrebe da mu cjena pada.

Za mene ima materijalnu vrijednost i ne planiram ga prodavat u skorije vrijeme.

sa-mp-382.thumb.png.a0f3b09ac3e7d05e09f34223118e32f9.png

On 7/31/2022 at 9:47 PM, Dimirlija said:

Pozdrav forumaši i forumašice!

Imam ovaj auto već nekoliko dana jer sam ga dobio na poklon, za ovo vrijeme otkrio sam da je auto brutalno i po meni nema potrebe da mu cjena pada.

Za mene ima materijalnu vrijednost i ne planiram ga prodavat u skorije vrijeme.

sa-mp-382.thumb.png.a0f3b09ac3e7d05e09f34223118e32f9.png

Pozdrav @ Dimirlija ,

Slozio bih se sa tobom da cena ne treba da mu pada, ali me zanima kako si otkrio da je auto brutalno? Da li po brzini ili necemu drugom?