Jump to content
Simson

Nastanak imena

Recommended Posts

Kako je nastalo vaše ime koje trenutno imate na našem serveru? Da li ste uzeli RL ime ili ste ga izmislili? Opišite nam ''istoriju'' vašeg trenutnog imena na našem serveru i navedite nam kako ste došli do ideje da baš to ime stavite. Takođe, ukoliko ste imali više imena na serveru, napišite. Ukoliko ste imali ili imate spec nick, navedite nam kako ste došli do tog spec nicka. 

Edited by Simson
  • Like 2

Mislim da svi znaju moj nick - Fikret_Husnic :D

A inače, naravno, to nije moje RL ime. Naime, davne 2017. smo moj brat (SAMP nick Hajro) i ja napravili zajednički nalog na BS-u. Odlučili smo se na ovo ime, jer smo smatrali da ćemo se kratko zadržati na sampu, a isto tako nijesmo željeli da otkrivamo svoj RL identitet. Ovo ime smo sasvim slučajno odabrali, odnosno, niti postoji neka osoba koju znamo da se tako zove, ni javna ni nejavna, niti ovo ime ima bilo kakvo značenje za nas, prosto smo ga nasumično odabrali.

• Haha 7

Moj nick je Vladimir. Spec nick sam uzeo pre mesec dana za moj rođendan (16.09). Ime sam uzeo zato što mi se svidelo. Naravno moj identitet je anonimam, pa ne bih o tome :P

Više mi se svideo Spec Nick Mladenović, ali je on nažalost zauzet i neće se obrisati ubrzo :/:(

Paaa, prije spec nicka necu otkrivat svoje ime, ali ko je znatizeljan moze ga lako pronaci. Moj trenutni nick Bizzey je inace nizozemski pjevac bolje receno HipHop izvodjac i DJ, nick mi se svidjeo pa sam odabro njegov.. A i prije njega sam se zvao svugdje Chi, pa sam mislio to stavit ali posto je postojalo tada Cho spec nick na BS malo mi je bilo bezveze da budu Chi i Cho...
Pa sam eto odabrao Bizzey. ?

Edited by iameriksen
  • Cool 1

Moj prvi nick je bio Jan_Marx  zato sto sam poceo da igram ponovo ovu igru sa najboljim jaranom iz neke nostalgije i eto ostao do sada tu. On je uzeo nick Karl_Marx pa hajde da stavimo isto prezime jer pocinjemo skupa stavio sam i ja to prezime. Sad je trebalo samo jos smislit ime, a bas u to vrijeme na TV se zaculo "Kakva odbrana Jan Oblakka" i eto tako nastade ime Jan_Marx. A sto se tice trenutnog spec nicka Krti tu nema nesto posebno da se prica jednostavno to je moj nadimak u RL jednostavno naviko sam da me svi tako zovu i tako i eto nastade i taj nick. :) 

• Like 1

Prvi nick na mom serveru je bio Milan_Jaksicccccccc, to je bilo pre dve godine, tad nisam znao nista sto se tice sampa i rp pravila. Dok nije se jednog dana do mene portao Gatzby i promenio mi nick u Milan_Jaksic. I tako sam ja igrao na severu sa tim nickom, dok se moj drug nije setio sto mi ne bi napravili jos jedan acc i prebacivali imovinu, ja rekoh ajde i stavim Miki_Lauda, iz fore kao Niki Lauda l, al posto se zovem Milan stavim miki.Al ne brinite se nemam vise nijedan acc, /robija je odradila svoje. 

Pozdrav, ja sam svoje ime Stralitto_Capone, sam smislio, posto mi je nadimak u rl Strale, malo mi je smesno izgledalo samo Strale_Capone, pa sam se dvoumio izmedju Strale ili nekog drugog imena, i onda sam odlucio da dodam poneko slovo i tako je nastalo moje '' umetnicko ime '' Stralitto, naravno prezime Capone, jer se zna ko je bio Al Capone. Spec nick Marlon sam stavio po mom omiljenom glumcu Marlonu Brandu (Vitto Corleone, Godfather).

• Wow 1

Pozdrav svima. Moj prvi nick na Balkan School-u je bio Milos_Caponee na 1.7V, potom se taj nalog obrisao zbog neaktivnosti, pa sam napravio nalog krajem 1.9V, odnosno početkom 2.0V bio upisan pravim imenom i prezimenom Milos_Dajevic. Bilo mi je krivo što nisam mogao i drugo prezime da upišem da bude ovako: Milos_Dajevic_Ljaskevic, ali dobro šta je, tu je... Onda sam čini mi se krajem 2.1V nisam siguran uzeo spec nick Marlboro, jer sam teški zavisnik cigara i eto tako su nastala moja imena na sampu. :) 

• Cool 1
  • Wow 1

Svi me uvijek pitaju za moj prvi nick Andjela_Poko. Zašto? Wow, istorija iza toga. Dan prije no što sam počela sa sampom, gledala sam crtani ,,Pokojo,, sa mlađom nerođenom sestrom i bratom. Brat ima 15 godina i on je već aktivno igrao samp, tako me nagovorio da napravimo svoju ,,Poko bandu,, i realno iz prve sam mislila da se šali, ali kasnije sam shvatila da je ozbiljan. Tako sam se navukla na samp i na Balkan School i prezime Poko je ostalo. Još uvijek stoji kao uspomena. A što se spec nick-a Kleopatra tiče, jednostavno je, ona je bila najveći ženski lider u istoriji i sama ,,kraljica spektakla,,. Razmišljala sam o raznim nick-ovima prije ovoga, ali Kleopatra je nekako posebno ime koje se lako pamti jer je unikatno. 

Niti znam nekog ko se zove ,,Malio,, niti imam nekog drugara ili neku licnust koju poznajem a da se zove ,,Malio,, ali znam da ne celoj planeti NIKO se NE zove ,,Malio,, kao ni ja :P ... Ali kada sam poceo igrati na serveru ja sam mislio da ce to biti jakoo kratko i samo sam iz sale stavio nick Malio ali posto treba biti nick u formatu Ime_Prezime stavio sam prezime MalioVSKI jer nije nista kreativnije palo na pamet. Ali krenuo sam igrati polako na serveru, ulazio u organizacije i tako dalje te mi je vremenom bilo cak i lepo i zabavno da me ljudi nazivaju ,,Malio,,. Ja se ne zovem niti blizu ,,Malia,, ali ipak sam to stavio... Jednostavno receno moj nick NEMA VEZE SA VEZOM! :D 

• Like 1

E ovako, moj prosli nick nije bilo moje RL ime .? 

Cisto ga stavio onako, kao "ajde iz zezancije". Necu ga spominjati sada.

Pre mozda mesec dana, nisam znao koji cu novi nick staviti, jer nisam hteo imati onaj nakon sto sam shvatio da hocu jos igrati na serveru.

Veliko hvala @(@K_E_F@) na odabiru imena ?

Stavio sam ti ja nick Mitic_Boss, udjem u ZZP i kazu mi da nije RP ime, sacekao sam 4-5h za novi nick, i tada me je Ricky pitao koji cu nick. E sad ko je igrao GTA SA znace koje je Rajderovo pravo ime, Lance Wilson. Ja onako Rydera kao osobu ne gotivim zato sto je prevario GSF zajedno sa Smoke-om, ali onako to ime je bilo po meni ekstra. Taj nick sam i stavio.

4 potrosena DP kasnije...

Nisam imao ni 10k zbog novog nicka i mnogi samperi me nisu prepoznali iz prve ?

Ja sam od foruma tada uzeo 5 DP.

Sad se mozda pitate: Sta sam uradio sa preostalih 1 DP?

Jednostavno: otisao sam u CZ uzeo testeru i digl kao i snajper i rokao one koji su imali samo digl ? Nisam ga hteo prodati jer "ono"

Da sam imao 20 DP mozda bi stavio nick Ryder. 

PS: Na pocetku igranja sam cak hteo staviti nick Mali_Paradajz, ali sam skontao da to nije RP i stavio sam onaj o kome sam pricao na pocetku

Edited by Gladiator
neke sitne greske
  • Like 1

Moj prvi nick na ovom serveru je Rejs_Ulema,ali nazalost admini su mi morali skinuti taj nick pa sam jednostavno izabrao Abdullah_Capone

A ako ikada budem uplacivao spec nick volio bih da bude Hasicic

"Maniri cine ljude"

Edited by Rejs_Ulema

Moj prvi nick je bio Aleksa_Bura, to je moje RL ime i prezime. Posle godinu dana igranja na serveru uzeo sam spec nick Bura, sto predstavlja moje prezime i tako cu ostati do kraja igranja na serveru.

Otišao sam na Google, ukucao sam u Search Bar: Most Popular Italian Names i posebno mi se svidjelo ime Antonio, tkd za Ime sam uzeo Antonio,  a prezime je isto Talijansko, Cassanova, Cassanova je bio Italijanski Kriminalac,

Tako da je na kraju ispalo Antonio_Cassanova

inc ne zovem se Antonio, Google ne kriv :D

Ovako ja sam na sredini v2.1 krenuo da igram samp pre toga sam gledao adnanbroa i ostale youtubere i nisam vise mogao da cekam da mi ga neko skine i odgledam tutorijal i skinem. Igrao sam pod nickom Milan_Jocic naravno ne moje pravo ime. Kada je sestra ugledala sta igram svidelo joj se i pitala me da je pustim da igra. Tako nekoliko puta ja se ulogujem i dam joj da igra ( nije znala sifru ) i tu se desio sukob interesa ona je htela da radi bankara a ja rudara. Da ona ne bi dramila kako cu ja imati 20k na acc a ona da igra na novom. Pa ja napravim novi acc za sebe i tu sam se zvao i jos uvek se zovem Mateja_Jovic planiram da skupim 10k fpa i da ih zamenim stavim 3.9 u banku i ostalo u kucni sef ( da ih prodam ) i da skupim 20k fpa ( nekad ce se skupiti :( )uzmem spec nick Ludi ako nije zauzet jer sam ja bio glavni posle lidera i desna ruka u jednoj org na drugom serveru i taj lider se zove Ludi i to mi nekako zvuci unikatno i lako se pamti.

Milos_Mitich trenutno ime na serveru. Jos odavno sam imao nalog koji se zvao Milos_Mitic i nisam znao koje drugo ime da stavim, a hteo sam da i dalje bude Milos_Mitic, odlucio sam se na kraju da dodam samo h.