Lazar_Stanojevic Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Prvi nick mi je bio necu kazemvto mi je rl ime,za drugi se ne secam e treci nick andrija_petkovic je random nastalo,i ovaj sad Lazar_Stanojlovic je nastao tako sto se ne prezivam Stanojjlovic ali mi se svidja to prezime,ukratko nick mi je nastao u glavi i eto stavio sam ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edah Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 moje ime je nastalo iz RL Link to comment Share on other sites More sharing options...
T O K Y O Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Moje ime je nastalo po mom prezimenu u pravom zivotu,zatim nisam bio siguran koje cu prezime uzeti a tada nije postojao neki izbor te sam se opredelio za ovo trenutno,ali u skorije vreme planiram da ga promenim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Void Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Moje ime je nastalo ne znam tacno kako,ali mislim da se tako inace zovem,dok prezime mi je nastalo nakon sto sam odigrao serijal MAFIA,i prezime sam pokupio od jednog od glavnih karatera Vito Scaletta,ali sam morao malo redizajnirati prezime,zato sto je bilo ovo prezime određeno vreme popularno,ali se ne ljutim kada me zovu Scaletta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvicer Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Pa ja sam stavio Andrej_Miladinovic jel mi je to u rl ime i prezime. Imam u planu da uzmem spec nick Miladinovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coric Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Dvoumio sam se da uzmem svoje RL ime i prezime ili da uzmem od nekoga poznatog glumca pa sam se ipak odlucio na Adrian_Coric Onda drugo ime mi je bilo Aki_Lekavski htio sam malo da promenim i na kraju opet sam uzeo Adrian_Coric razlog nemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlatan Capone Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Prvo sam stavio moj RL Zlatan_Kojčin zatim sam dobio kasnije robiju i odlučim novi acc da napravim pod imenom Marcus_Corleone, zašto baš to ime, paa... viđao sam na serveru igrače npr Ivan_Corleone Marko_Corleone dosta njih sa prezimenom italijanske porodice Corleone i odlučim to da stavim kao prezime, a Marcus ime sam takođe gledao od drugih igrača tipa Marcus_Martinez itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moosy42o Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Moje ime na serveru je Venom Nije kao u rl ali ime je jednostavno i fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkanovic Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Moje prvo ime nastalo je po mom imenu u RL. S obzirom da mi se taj nalog obrisao zbog neaktivnosti, pretprošle godine sam stavio moj nadimak sa prezimenom Corleone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Pozdrav, Moj prvi nickname na serveru je bio Nikola_Borkovic tačnije to ime nije nastalo to ime već postoji jer se ja tako prezivam u RL, stavio sam taj nick jer sam to tada smatrao kažnjivo ako ne stavite svoj nick RL pa sam zato stavio Nikola_Borkovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip_Rutic Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Nisam znao koje pa sam uzeo iz RL, makar htio sam umjesto "Rutic" imati "Boss" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip_Rutic Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 1 hour ago, Dzon1sha said: Pozdrav, Moj prvi nickname na serveru je bio Nikola_Borkovic tačnije to ime nije nastalo to ime već postoji jer se ja tako prezivam u RL, stavio sam taj nick jer sam to tada smatrao kažnjivo ako ne stavite svoj nick RL pa sam zato stavio Nikola_Borkovic. Tako sam i ja smatrao da je kaznjivo i da ce me kazniti ako ne stavim svoje pravo ime Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Andrija_$) Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Pozdrav svima, moj prvi nick na serveru na verziji 1.0 je bio Andrija_Escobar, Andrija jer se tako zovem a Escobar mi je prvo palo na pamet i izgledalo mi je lepo uz moje ime. Kada sam se vratio na 2.3 verziji nazvao sam se John_Wick, gledao sam film John Wick i zbog toga sam uzeo to ime. Ni za jedno ime nisam mislio da nije po RP-u, kažite mi vaša prva imena, kakva su bila i da li ste trebali da ih menjate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duske Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 On 10/12/2020 at 3:04 PM, Simson said: Kako je nastalo vaše ime koje trenutno imate na našem serveru? Da li ste uzeli RL ime ili ste ga izmislili? Opišite nam ''istoriju'' vašeg trenutnog imena na našem serveru i navedite nam kako ste došli do ideje da baš to ime stavite. Takođe, ukoliko ste imali više imena na serveru, napišite. Ukoliko ste imali ili imate spec nick, navedite nam kako ste došli do tog spec nicka. Hmm, jako interesantna tema za diskutovanje. Ovako, ja sam malo specifičan po tome što sam menjao imena naloga, a moj prvi nick je bio Dusan_Nikolov to jest moje pravo ime i prezime, posle toga na 2.2v sam napravio nov nalog pod imenu Boss_Bilgejc. Ovu ideju za nick mi je dao moj drug Amir gde smo se upoznali tokom igranja na drugom serveru. Imao sam problema sa tim nickom, pa je administracija team speak-a morala da promeni jer nije po RP-u u Dusan_Boss. Pod tim imenom sam ostao upamćen kao legendarni taksista ovog samp servera i dosta ljudi sam upoznao tad pod tim nickom. Nakon toga kupio sam nalog Acimas i veoma kratko ga koristio dok nisam zaboravio šifru od tog naloga. Nakon toga pravim novi nalog i krećem sve iz početka na 2.3v pod imenom Duske_Bleyaz i krenuo u nove pustolovine na serveru. Posle dužeg vremena kupio sam 4DP-a i promenio nick u Dusan_Rose na kome sam nešto kasnije dobio ludnicu zbog LT neaktivnosti na 2.4v. Nisam znao šta ću pa mi je drugar prodao nalog za 50k pod imenom Mare_Yakuza i sada nastavljam da gradim samp karijeru na tom nalogu. To sam samo hteo ukratko da napišem moju istoriju nickov-a da ne bi pisao roman, skratio sam priču. Da li mi možeš reći tvoju istoriju nickov-a? Takođe želeo bih da čujem i ostale formuraše jer me iskreno zanima, a možda prepoznam i nekog od vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grk Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Vrlo interesantna tema za pricanje i čitanje vrlo zanimljivih priča igrača balkan schoola pa evo da i ja dam moju "povijest" imena Ovako posto sam počeo da igram na BS sa par drugara koje poznajem od prije i jos smo si dobri iz zezancije sam stavio sam specnick "Grk" zato sto imam curu iz grčke te se planiram u bliskoj budućnosti preseliti tamo te mi se svida sto je nick kratak i lako zapamtljiv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A R I O Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Prvi nick mi je bio Dario_Corke, zato sto se prezivam u RL Ćorić pa kao Ćorić-Ćorke.. Ali posle sam stavio svoje rl ime Dario_Coric koje koristim i dan danas na serveru.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZone Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Moje ime je nastalo po mom Real Life imenu, Djordje_Kostic, razmisljam uzeti neki speccnick ali ne znam koji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larkin Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Deda Ovaj nick sam uzeo zato sto me par igraca na serveru tako zove i iskreno nik mi se svidja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavic Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Moj nick Milan_Todorovic Stavio sam ga zato što mi jedan od omiljenih likova iz serija Milan Todorovic iz Zikine Dinastije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Veliki pozdrav! Jedna jako inspirativna tema, moj prvi nick na prvom acc je bio Milovan_Mijailovic, iz razloga jer se tako zovem i prezivam, a na sadasnjem acc nick mi je Milovan_Cappone, taj nick je nastao jer se zovem Milovan, a Cappone sam stavio jer su tada kada sam ja poceo da igram skoro svi stavljali u nick Cappone, Corleone, Escober i td... Uzeo sam nick Cappone jer mi je lepo zvucalo, a i slaze mi se kao Milovan_Cappone vise nego Milovan_Escobar, nekako mi lepse izgleda, a sada planiram da uzmem neki SpecNick ne znam videcu koji cu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted August 8, 2024 Share Posted August 8, 2024 Realno nikom nije teško da nagađa kako je nastao moj nick. Imao sam ja i pre naloge, ali su bili toliko mali da nisu ni vredni pomena, a za neke sam i ja zaboravio koji mi je bio nick jer sam igrao malo nešto dok nisam lozinku zaboravio. U glavnom nick Stefan_Arizabovic nastaje po RL imenu jer me mrzelo da smišljam nešto kreativno jer "ime kao ime". Možda nekad uzmem neki spec nick, ali do tada ovo mi je sasvim okej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted August 10, 2024 Share Posted August 10, 2024 (edited) Što se izbora imena mog nicka tiče kada sam počeo igrati nije bilo mnogo razmišljanja, to je bilo moje stvarno ime i grad iz kojeg sam Nikola_Kraljevo i to ime sam imao dugo vremena dok nisam uzeo spec nick a ko zna možda se vratim korenima Edited August 10, 2024 by Naruto Uzumaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted August 11, 2024 Share Posted August 11, 2024 Ranije, Naruto Uzumaki je rekao/la: Što se izbora imena mog nicka tiče kada sam počeo igrati nije bilo mnogo razmišljanja, to je bilo moje stvarno ime i grad iz kojeg sam Nikola_Kraljevo i to ime sam imao dugo vremena dok nisam uzeo spec nick a ko zna možda se vratim korenima Interesantna, a jednostavna istorija nicka. Jednostavno, nije komplikovano, prosto jasno. Ja sam sa ovim svojim imenom imao vrlo zanimljive trenutke, četsto mi se dešavalo da mi neko pogrešno pročita prezime pa me preimenuju. Dovoljno puta da sam sam sebe počeo da zovem Stefan Azirović umesto Arizanovć. Umeo sam da završim i na novinarskoj emisiji sa pogrešnim prezimenom. Verovatno bi neko rekao da meni to sve smeta, ali meni je to zanimljivo zapravo. Da li ti imaš neke anegdote sa nickom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milanoviic Posted November 21, 2024 Share Posted November 21, 2024 Zdravo Jako zanimljiva tema, iskreno kada sam krenuo igrati nisam znao toliko mogucnosti i sta sve mogu staviti receno mi je da mora tvoje pravo Ime_Prezime i tako sam ja stavio ime Marko_Milanovic ovaj nick sam jako dugo nosio od 2.3 verzije do 2.7 verzije i nisam ga planirao menjat jedini cilj mi je bio ukoliko se desi da budem u mogucnosti kupiti Spec Nick odmah da ga kupim i tako sam kupio Spec Nick Milanovic dok sam bio Lider Auto Moto Saveza a sada sa istim nikom i u Helper Team-u nadamo se nekom update imena uskoro u Premium Nick mada idalje se razmisljam koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ I M I C Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 Moje ime na VW nastalo je iz RL-a,ali moji nickovi na dt su drugaciji bili. Moj prvi nick na dt bio je Lepi_Luka po jednom lepom poznatom tiktokeru, drugi nick je bio Biza_Boss po jos jednom poznatom tiktokeru.Trenutni nick na dt mi je Marko_Jack po jos jednom poznatom titktokeru.Nazalost ovo i nije nesto zanimljivo sto sam napisao ali nadam se da ce vam se svidjeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...