Amer_Lopo Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 desrt mi je najlaksi kao i m4 za koristi i rokat, a sniper jer ima velik domet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek Lalovic Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 moja najdraza oruzja su deagle sniper m4 uzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apis Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Najdraza oruzja su deagle m4 sniper kubure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon_Drazic Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Sad ako je u gta sa to je minigun ali samp vjerovatno sniper Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R L B O R O Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Ranije, Leon_Drazic je rekao/la: Sad ako je u gta sa to je minigun ali samp vjerovatno sniper Pozdrav,zašto ti je baš sniper od svih oružja najdraži,ima li možda neko oružje da ti se ne dopada ako da koje je to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
H U S 3 1 N Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Meni su najdraza oruzija Deagl , Sniper i Dual Uzi iskreno najbolja oruzija za prelazenje misija jaka su pravo i lagana za koristit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogd4novic Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 On 10/21/2020 at 10:51 PM, V E L O said: Pozdrav forumasi!Koje vam je naomiljenice oruzje u gta sa i samp?Meni deagle.Nema bas posebnog razloga. Omiljeno oružje mi je AK-47. Nemam razlog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durlic Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Sniper,Deagle,deagle ima odlican damige,za sniper nemam sta da pricam Link to comment Share on other sites More sharing options...
M I L O Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Pozdrav, moje omiljeno oruzije je sniper. Ja preferiram da koristim sniper jer mi nekako dobro lezi i najlakse mi je da pucam sa njim, jer mogu vrlo lako da se pozicioniram i da pucam. A i dosta mi pomaze od kada sam u pd-u. A i lakse je kada si okruzen kriminalcima da ti budes na nekoj poziciji gde oni tebe nece moci da pucaju i snajper vam u tom momentu dosta pomaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T_I_R_N_A_N_I_C Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Pozdrav svima meni je deagle najdraze oruzje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hari_lapaa Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Homing RPG, odnosno onaj RPG sto prati, eventualno minigun Link to comment Share on other sites More sharing options...
XoZyBS Posted May 19, 2023 Share Posted May 19, 2023 deagle,sniper,kubure Link to comment Share on other sites More sharing options...
vicentijevicc Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Pozdrav, Moje najdraže oružje u samom GTA:SA jeste Desert Eagle. Jedno od oružja sa jako dobrim damage-om, brzim i preciznim pucanjem. Što se tiče cene ovog oružja po GunShopovima ceni se od: $4.500 - Pa nadalje. Dosta je isplatljivo i efikasno za svoju cenu! Link to comment Share on other sites More sharing options...