haroo Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Pozdrav forumasi, kao sto znate u GTA SA ima dosta motornih vozila, koji je po vama najgori i zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docic Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Ima dosta motora, ali je to po meni Wayfarrer, zato što mi se ne sviđa njegov oblik, brzina mu naravno nije neka, a na serveru je jako skup i ima ga samo na pijaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stankovic Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Svaki motor ima neku svoju da kazem "pricu". I medjuobno e razlikucu dosta. Po meni je najgori Sancez. PCJ i Sancez su dosta slicni ali Sancez je po meni nestabilniji malo i treba mu dosta dok zamota. Inace sve ostalo je full! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldat Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Po meni je to Wayfarrer.Spor i jako ruzan motor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMitic Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Po meni je najgori motor u GTA SA Faggio. Skuter koji uzbrdo cepa 15kmh i nema dusu da ide velikim brzinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E N I Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Po mom misljenju je Wayfarrer Jako je spor i ružan, Veoma je skup i niko ga skoro ne voza u SAMP-U TO JE SAMO MOJE MIŠLJENJE Link to comment Share on other sites More sharing options...
klrk Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Najruzniji motor u SAMP-u mi je Wayffarer preskup je i veoma je spor i nekako mi je napucan i ruzan po mom misljenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostic Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Najgore motor je faggio zato sto je ruzan i spor. Uopste mi se ne svidja taj motor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenovic Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Po meni najgori motor je faggio, zato što je veoma spor, nije nešto lep i ne može se podići na zadnji točak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pljugica Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Mislim da svi mogu da se sloze da je najgori motor u gta sa faggio, zato sto je prespor i ruzan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjordjeKovacevic Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Svi se slazu da je motor Faggio najgori po izgledu a i brzini nije nesto specijalan moze to puno bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Milosevic Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Po mom misljenju Wayfarer, preskup je za ono sto nudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gus Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 freeway, ubedljivo em je spor em lose ide em skrece u krivine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andjelic Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Faggio ako se ubraja u motore,nije los sam po sebi ali je mnogo losiji od ostalih Link to comment Share on other sites More sharing options...
A N D E R S O N Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Freeway,ne svidjaju mi se takvi motori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djuka Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Po meni je najgori motor Wayfarer , jer sam njegov izgled je ruzan , dosta je spori nalazi se samo u selima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I V A N A Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Po meni je to wayfarrer, ne sviđa mi se ni njegov spoljašnji izgled ni njegiva brzina. Čak mi je i Fagio bolji od Wayfarrera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T A R E Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Wayfarrer definitivno,jer je ruznog oblika a uz to je i skup,ali koliko sam cuo da je to jedini motor sa gepekom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irving Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Ima dosta motora ali najgori motor po meni je Wayfarrer jer je ruzan spor a pritom je skup tako da ne isplati se i ne svidja mi se opste 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miladinovic Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Po meni Wayfarer ako se tako pise, preskup na nasem serveru a pre spor, vrv je toliko skup jel ima gepek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hancock Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Po meni su svi motori dobri naravno ima najboljih, dobrih i losih. Ali svaki je dobar na svoj nacin tako da ne mogu da izdvojim neki koji je ,,najgori,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daco_Smith Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Onaj skuter Faggio osjedis dok dodjes do neke lokacije a ne daj boze uz brdo da se ide do sutra znaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trifun Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Definitivno Quad . Mnogogogoggoo je spor , lako te presece ako mnogo nagnes i los je u krivinr . Znaci 0/10!! I faggio je bolji od Quad-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuLe Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Motori su dobri stvar, faggio je predobar motor za ono sto neki pisu za njega, ali motor koji je najgori je definitivno wayfarer, on je nekako previse grdan a jedan od gorih takodje motora je Quad, on je mnogo spor i nije sto bi rekli ni za sta tako da ne preporucujem te motore .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected]_$ Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 wayfarrer definitivo nemozes nista sa njim osim sporo voziti Link to comment Share on other sites More sharing options...