Veljko Babic Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 wayfarrer se ne moze porediti ni sa jednim motorom,faggio je dosta kvalitetniji i jeftinije,ne preporucujem uzeti ovo vozilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel_Black Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Najgori motor mi je po meni faggio to je sporo ,krci kad ide jos je alergican na brdo po meni taj motor se samo po selu moze vozati . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durlic Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Fagio,jednostavno spor i ruzan.Moje misljenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenovicc Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Po meni wayfarer,ne toliko brz, a izuzetno ruzan motor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkanovic Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 Po mom mišljenju, najgori motor je Wayfarer. Iz razloga što za svoju cenu od čak 600k (po toj ceni se danas može uzeti BF-400, pa i Sanchez za 350k) ne nudi dobre performanse. Lepota je subjektivna, ali meni se ni izgled ne svidja, a tako ni brzina. Mnogo bolji se motori mogu uzeti pa i za upola manju cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machi Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Najgori motor po meni je PIzza Boy zato što je to doslovno lošia verzija Fagia i u GTA sa ne služi ničemu A ni u sampu nije baš popularan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiliam__ Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Wayfarer definitivno motor sam po sebi je dosta loš i nema neku posebnu primenu.. Nebi ga preporučio ni za početak ni kraj moje mišljenje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadicc Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Najgori motor Faggio i spor je jako previse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salih_Pivcic Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Wayfarer definitivno najlosiji motor u igrici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Pozdrav, Wayfarer je po meni najgori mogući motor u celokupnoj igrici, zato što je mnogo ružan nije nešto brz i nekako mi se čuje ružno, kada idem uzbrdo bolje ide Faggio od njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lo$hmi Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 Wayfarrer je najgori motor radi izgleda i brzine Link to comment Share on other sites More sharing options...
(_$Karz1$_) Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 14 hours ago, Loshmi_Akrapovic said: Wayfarrer je najgori motor radi izgleda i brzine Wayfarrer slozio bih se sa loshmiem definitivno najgori motor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hancock Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Wayfarer je najgori motor ruzno izgleda i nema dobro ubrzanje, a faggio mi je solidan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Jovanovic Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Pozdrav, mislim da je Wayfarer najgori motor iako ima gepek, ali opet to mu ne dize prosek naspram ostalih motora koji su dosta bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastko Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Po meni je Wayfarer, zato sto nije uopste nesto brz a i nekako mi je ruzan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Notorious Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Pozdrav. Pa, mogu ti reci koji je meni licno najgori motor. Meni najgori motor je Sanchez. Jednostavno ga nikada nisam volio jer ima ruzan zvuk a i nije nesto narocito spor. Iskreno, drazi mi je Faggio koga posjedujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lennon Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Po meni najgori motor je Quad imo sam ga 2 puta i nikad visse jako je spor i neupotreban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelevski Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Za mene u gta san andreasu svi motori su mnogo dobri Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R L B O R O Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Ranije, Andrej_Sanchez je rekao/la: Za mene u gta san andreasu svi motori su mnogo dobri A ima li možda neki motor koji ti se ne sviđa zbog izgleda ili brzine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durlic Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Faggio iskreno,ruzan i spor,kome treba to Link to comment Share on other sites More sharing options...