Karera Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Pozdrav forumasi i forumasice, zanima me vase misljenje o sniperu u Gta SA. Pisite i osvojite forum poene. [Napomena] --> Svako misljenje mora biti obrazlozeno u suprotnom ce komentar biti sakriven. Predlazem vam da za to koristite dodatak "zato sto" uz misljenje. Na primer "Svidja mi se oruzije zato sto.... Volim to i to zato sto, a ne volim ovo i ovo zato sto..." <-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenovic Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Sviđa mi se oružje sniper, zato što je najbolje oružje po meni posle deagle, može pucati na daljinu, ima veliki damage i nije toliko skup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaz_Ristic Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Sjajno misljnje za ovo oruzje jer moze na daljinu pucati poslije digla mozda i glavno oruzje kod ljudi u sampu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldat Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 (edited) Jako dobro oruzje,moze pucati na daljinu,dobar je za robove,itd... Edited November 10, 2020 by Soldat_Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
klrk Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Iskreno jedno od jacih oruzija posle digla i kubure po meni je najjace mozes rokati sa velike daljine i u SAMP-u je stabilan sto se tice pucanja ne mrda se nisan niti ista dok u obican Gta San Andreas kad pucas se malo nisan trese i nije bas precizan kada tako pucas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostic Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Mnogo je dobro oruzije zato sto moze da puca na daljinu. Jako je korisno i zato mi se svidja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMitic Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Sniper je jedno medju najboljih oruzija na serveru jer puca na daljinu i moze da se zumira i lepo da se nacentrira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andjelic Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Uz Deagle i Kubure najbolje i najkoriscenije oruzje u sampu,volim da koristim sniper jer je vrlo precizan i odlican na daljinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
A N D E R S O N Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Jedno od mojih omiljenijh oruzja.Naravno,jedan je od najkorisnijih oruzja,i vrlo se cesto koristi.Ukoliko imate dobar skill,jos je bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djuka Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Prejako oruzje , preeemocno za rokanje kada jednom liku das glavu odma pada mrtav(u zavisnosti ukoliko ima pancir). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miladinovic Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Oruzje nanosi slican damage ko digl samo sto moze na daljinu kao sto znamo. Samo je preskup u gunshopovima pa svi jure da zauzmu sniper zonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E N I Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Svidja mi se jer moze pucat na daljinu, ima mnogo ali bas mnogo lepih skinova za njega... I veoma je korisno Link to comment Share on other sites More sharing options...
$_Joca_$ Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Svidja mi se jer skida dosta helta, mozes lako headshotovati sa njim i sve u svemu predobar je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Principx Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Sve najbolje mislim o sniperu. Ima jako veliki range sto se moze prvo pomisliti. Na blizinu takodjer moze da se koristi ko je dobar u tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irving Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Svidja mi se oruzje sniper,zato sto moze da se puca na daljinu ima velik dmg i nije skupo sve pohvale za oruzje sniper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hancock Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Nema tu sta da se prica snajper je snajper neprevazidjeno oruzje i u svim igricama i u pravom zivotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_vuckovich_ Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Jedno od najjacih oruzja,po jacini je slican deaglu.Deagle skida isto toliko samo na blizinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_G_I_L_E_$) Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Jedan od bolji oruzja, svi ga koriste takodjer i ja ga volim najvise da koristim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batica Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Trebalo bi da se ukine snajper. Tako bi se server vratio na (donekle) stari nacin pucanja kada su kubure bile najcjenjenije oruzje i kada je rokanje bilo uglavnom na blizinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cunami Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Jedno , pa mozemo reci jedno od najjacih oruzja u igri . Dosta je dobro i jako oruzje isto kako ,, Digl i Kubure ,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Andrija_$) Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Predobro oruzje,dosta skill-a treba za ovo oruzje da bih ste pogodili Headshot,jedno od najjacih puski u igrici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V E L O Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Jako dobro oruzje.Svidja mi se zato sto daje jako damagea i zato sto ima jako puno skin modova za to oruzje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlatan Boss Posted May 2, 2021 Share Posted May 2, 2021 Mnogo dobro oruzje po meni najbolje ima velik damage, moze pucati na veliku daljinu i ima bas dobrih skinova za to oruzje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastko Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Po meni odlicno zato sto daje veliki damage i moze se sa njim pucati na veliku daljinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radojcic Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Svidja mi se oruzje zato sto ima jak damage, puca na daljinu. Jako je praktican za sve bande/mafije i organe reda da pucaju sa zgrada i tako to. Link to comment Share on other sites More sharing options...