Jump to content
Karera

Misljenje o oruziju "Sniper"

Recommended Posts

Naravno da obozavam Sniper,mislim...S njim mozes da pucas na daljinu, a pritom dajes veliki damage i da ne pominjem da pre dok je bio hs sistem da si mogao samo jednom u glavu snajperom i lik bi odma umro.Sniper je veoma korisna puska,kao sto sam vec rekao,moze da puca na daljinu,daje dobar damage,sta drugo moze da treba takvoj pusci?

Najbolji gunovi su ubedljivo M4,AWP i Desert Eagle jer,ali snajper skida 112 damage i ono kad ga rokneš u glavu bukvalno ga iz jedan hitac ubiješ i ili mu skineš lupam 80% HP-a. Definitivno s obzirom da volim da snajperišem organizacije po gradu popnem se na shotgun zonu i rokam po 3 sa vrha

Isto kao i digl , treba ti 5/5 da bi ubio nekoga , ali ovkao je oruzije skroz odlicno ! kada pogodis u glavu skines mnogo damage-a , a i mnogo volim sto se moze koristiti i na daljinu i na blizinu . Oruzje je odlicno ! 10/10 !

Pozdrav, Po meni Sniper je skoro najbolje oružje u samp-u, odlično je kada se pucate na daljinu ali na blizinu Vam je već potreban skill, ja lično na blizinu ne znam da pucam a na daljinu dajem 5/5, jako mi se sviđa to što kada hitam liku u telo dobije animaciju, drugi hit u glavu i on je pao, to mi se najviše sviša kod snajpera.

• Like 1