Marko Alimpic Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Velika prednost sto moze da puca na vece daljine,u kombinaciji sa deaglom jedno od najboljih oruzja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuveljicc Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Naravno da obozavam Sniper,mislim...S njim mozes da pucas na daljinu, a pritom dajes veliki damage i da ne pominjem da pre dok je bio hs sistem da si mogao samo jednom u glavu snajperom i lik bi odma umro.Sniper je veoma korisna puska,kao sto sam vec rekao,moze da puca na daljinu,daje dobar damage,sta drugo moze da treba takvoj pusci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojan0v1ch Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Po meni najbolji GUN u igrici, tu je i Deagle ali nekako više volim sa sniperom da se rokam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henderson Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Najbolji gunovi su ubedljivo M4,AWP i Desert Eagle jer,ali snajper skida 112 damage i ono kad ga rokneš u glavu bukvalno ga iz jedan hitac ubiješ i ili mu skineš lupam 80% HP-a. Definitivno s obzirom da volim da snajperišem organizacije po gradu popnem se na shotgun zonu i rokam po 3 sa vrha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugljesa_grmusa Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 pa sniper mi je dobar kad nekog pucam a ne zelim da to policija vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heisenberg_Cappon Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 @A N D E R S O N Jedno od mojih omiljenijh oruzja.Naravno,jedan je od najkorisnijih oruzja,i vrlo se cesto koristi.Ukoliko imate dobar skill,jos je bolje. Slazem se sa tim ko ima skil on je number 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Valti_$) Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Sniper,oružje sa kojim se nekako najbolje rokam.Znam dobro aimat.Često sa njim idem na robove,više nego sa diglom.Samo što je dosta slupo i nije ga baš lako priuštiti ako se mene pita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durlic Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Super je,samo modovi za nisan da se koriste onda je jos bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavic_lazzar Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 Svidja mi se samo zato sto mozes da mucis ljude na cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trifun Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Isto kao i digl , treba ti 5/5 da bi ubio nekoga , ali ovkao je oruzije skroz odlicno ! kada pogodis u glavu skines mnogo damage-a , a i mnogo volim sto se moze koristiti i na daljinu i na blizinu . Oruzje je odlicno ! 10/10 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 Pozdrav, Po meni Sniper je skoro najbolje oružje u samp-u, odlično je kada se pucate na daljinu ali na blizinu Vam je već potreban skill, ja lično na blizinu ne znam da pucam a na daljinu dajem 5/5, jako mi se sviđa to što kada hitam liku u telo dobije animaciju, drugi hit u glavu i on je pao, to mi se najviše sviša kod snajpera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durlic Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Moje omiljeno oruzije u sampu,odlicno za pucanje na daljinu Link to comment Share on other sites More sharing options...