Stevan_Reaper Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Ja mislim da bi trebalo ukinuti putarinu ljudima koji rade državne poslove.Primer posao "Vozac Betona" taj posao ima platu 4.000$,ali putarina se ukupno plaća 1.000$ tako da plata ce biti samo 3.000$ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Slazem se sa predlogom. Male su plate na odredjenim poslovima, a putarina dodatno oduzme novca.Nadam se da ce se ovo ubaciti na sledecem update-u . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D I M A Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Ne slazem se , 500$ je stavljeno jer se placa carina kao i u stvarnom zivotu . Samo bih stavio da se carina na : Motorna vozila stavi na 250$ Auta 400$ Kamioni autobusi neka ostanu 500$ Ovo je samo moje misljenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smudja Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Slazem se s prijedlogom, jer u RL kad radis posao firma placa gorivo i carinu... znaci ako ne moramo platit gorivo ne moramo i putarinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andjelic Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Slazem se sa tobom,to bi svakako bilo vise rp,zbog placanja putarine neki poslovi se uopste ne isplate,kao sto je vozac betona npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rouz Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Da to bi bilo realno za poslove.Jer njima valjda uprava/firma placa putarinu i sve troskove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edah Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 slazem se sa tobom da to urade ili da stave za poslove free putarinu a myb i povecati platu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_$Savkee$_ Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Slazem se. I treba se dodati pretres za ilegalne supstance kao sto je pre bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergej_Capone Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 Slazem se sa time da za poslove bude besplatan prolaz. Kao i za organe reda koji trebaju da idu tim putem. Naravno da se ogranici na jedno koriscenje u dva minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvicer Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Potpuno se slazem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihailo_Jovanovic Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Stvarno bi trebalo, mnogo te ošteti za takve poslove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldin_Beganovicc Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 da trebalo bi uvesti kad oce neko da predje granicu a radi posao da pise ,,Uprava je platila putarinu'' jer kao sto znamo na granici sarajevo beograd dosta ljudi ceka da neko drugi plati putarinu kako bi samo prosli pa se desava da se zaglavi kamion ili prikolica pa bi morali prekidat posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lennon Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Slazem se potpuno sa tobom da bi se trebalo izbrisat jer neznam u kojoj bese verziji putarine su bile besplatne, a sada to se placa duri i bolnicarima kada su duty to mi je malo nonrp vi zurite da bi uzeli ranjenog a na granici vam traze pare,pasos,dokumente i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihajlo_Milutinovic Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Pa slazem se sa tobom ,ali ja bih dodao npr da ljudi koji rade posao da manje placaju putarinu npr 250$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
T O K Y O Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Slozio bih se sa tobom,ovaj predlog ima potencijala i ako bi vecina igraca volela da se ovako nesto izbaci,ili da se vrati stari sistem placanja putarine,takodje ne samo igraci koji rade poslove nemaju neku zaradu takodje tu su i drzavno organizacije kao AMS - TAXI - BOLNICARI nemaju neku zaradu a pogotovo ako ih neko od igraca zove iz drugog grada te moraju placati putarini i nece na kraju imati neki profit 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Void Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Mislim kada bi bilo ubaceno da oni koji rade poslove preko granice besplatno,onda bi se svi pokusali "svercati" pored tih igraca koji rade posao i vjerovatno bi nastajao haos,jer priznajem da sam i sam ponekad pokusao da se prosvercam i zapadnem u rampu.Nakon toga neko ostavi vozilo na granici i ide do renta,a to vozilo ili igraci zaustavljaju saobracaj,kao sto je bilo za vrijeme poslednjeg free boost-a (10 dana boost) i na granicama je bio nastajao haos.Isto tako bih volio da se uvede za clanove organa reda,da se brze otvara granica,ali da se ipak naplacuje.Sto se tice poslova koliko se ja sjecam bile su povecane plate za 1k,barem znam za prevoznika prehrane,bas upravo zbog granice,da nisu radnici na gubitku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenda Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Slazem se s prijedlogom,jer kada radim posao bus vozaca moram da platim putarinu,kada bih to uralivi vise bi9h bili rp igra,kao i u stvarnom rl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takanik Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Jeste da postoji da kažem taksa za korišćenje autoputa u rl, ali verujem da ni jedan radnik ne plaća iz svog džepa. Što se tiče sampa, mislim da je problem granice ''švercovanje" koje se povećalo još više nakon što je naplata uključena i za službena vozila. Medju prvima sam i ja bio, ako kažemo da su poslovi koji su zasnovani isključivo na vožnji dobro placeni, onda se dolazi do zakljucka da ipak nisu s obzirom na to da se granica plaća tokom rada, sad, šta se dešava sa poslovima koji imaju solidnu zaradu? Jednostavno, takvi poslovi ostaju turistima i novim igračima koji nemaju nikakvog iskustva sa ostalim poslovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony_Boss Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Slazem se sa prijedlogom Link to comment Share on other sites More sharing options...
brln Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Pozdrav! Slažem se sa predlogom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlatan Capone Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Slazem se sa predlogom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 26, 2024 Share Posted February 26, 2024 Slazem se mislim da je ovo super ideja ,jer ako placas putarinu u dva pravca gubis 1000$ iz plate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 27, 2024 Share Posted February 27, 2024 On 2/26/2024 at 1:42 AM, Matej_Gj said: Slazem se mislim da je ovo super ideja ,jer ako placas putarinu u dva pravca gubis 1000$ iz plate. Pozdrav,stvarno ovo je dobra stvar a pogotov za vozaca Prevoznika prehrane. Ovaj posao bude duzi kada se ne ide preko granice. Mnogi ljudi idu okolo i ne placaju putarinu kako ne bih izgubili hiljadu. Sta ti mislis da se ukine putarina onima koji rade posao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted February 27, 2024 Share Posted February 27, 2024 On 2/26/2024 at 1:42 AM, Matej_Gj said: Slazem se mislim da je ovo super ideja ,jer ako placas putarinu u dva pravca gubis 1000$ iz plate. I ja se u potpunosti slazem zato sto je 1000$ za ljude koji rade posao primer dostavljac betona to je najmanje placeniji posao bas zbog toga i zbog toga ga ljudi ni ne vole bas toliko. Sta mislis ti o ovom poslu? 5 hours ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,stvarno ovo je dobra stvar a pogotov za vozaca Prevoznika prehrane. Ovaj posao bude duzi kada se ne ide preko granice. Mnogi ljudi idu okolo i ne placaju putarinu kako ne bih izgubili hiljadu. Sta ti mislis da se ukine putarina onima koji rade posao? I ja se u potpunosti slazem zato sto je 1000$ za sto je tice posla prevoznik prehrane on je iovako ionako vrlo dobro placen posao. ljude koji rade posao primer dostavljac betona to je najmanje placeniji posao bas zbog toga i zbog toga ga ljudi ni ne vole bas toliko. Sta mislis ti o ovom poslu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 27, 2024 Share Posted February 27, 2024 1 hour ago, realtjm said: I ja se u potpunosti slazem zato sto je 1000$ za ljude koji rade posao primer dostavljac betona to je najmanje placeniji posao bas zbog toga i zbog toga ga ljudi ni ne vole bas toliko. Sta mislis ti o ovom poslu? I ja se u potpunosti slazem zato sto je 1000$ za sto je tice posla prevoznik prehrane on je iovako ionako vrlo dobro placen posao. ljude koji rade posao primer dostavljac betona to je najmanje placeniji posao bas zbog toga i zbog toga ga ljudi ni ne vole bas toliko. Sta mislis ti o ovom poslu? Pozdrav,jako dobro pitanje za ovaj posao. Mislim da bi mnogo vise ljudi radili ovaj posao da se putarina ne placa. Prevozna sredstva(kamionu)su mnogo brzi i zato mislim da se ovaj posao isplati. Zato sto kada sam radio ovaj posao bilo je jako zanimljivo. Sta ti mislis o ovom poslu? Link to comment Share on other sites More sharing options...