Matej_Gj Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 10 hours ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,jako dobro pitanje za ovaj posao. Mislim da bi mnogo vise ljudi radili ovaj posao da se putarina ne placa. Prevozna sredstva(kamionu)su mnogo brzi i zato mislim da se ovaj posao isplati. Zato sto kada sam radio ovaj posao bilo je jako zanimljivo. Sta ti mislis o ovom poslu? Pozdrav ,po meni zanimljiv posao cak sam ga i radio ,ali zbog premale plate i jos na to mora se i putarina platiti 2 puta prestao sam ga raditi. Da li si ti radio ovaj posao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 5 hours ago, Matej_Gj said: Pozdrav ,po meni zanimljiv posao cak sam ga i radio ,ali zbog premale plate i jos na to mora se i putarina platiti 2 puta prestao sam ga raditi. Da li si ti radio ovaj posao? Pozdrav,dobro pitanje. Naravno da jesam vise puta,ali sam ga prestao raditi. Prestao sam ga raditi iz razloga jer je plata mala. MIslim da se ovaj posao ne isplati raditi jer se mora preci putarina. Sta ti mislis da li se ovaj posao isplati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 24 minutes ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,dobro pitanje. Naravno da jesam vise puta,ali sam ga prestao raditi. Prestao sam ga raditi iz razloga jer je plata mala. MIslim da se ovaj posao ne isplati raditi jer se mora preci putarina. Sta ti mislis da li se ovaj posao isplati? Pozdrav ,slazem se cak sam i ja radio ovaj posao par puta jer je osobno meni zanimljiv ,ali sam prestao zbog lose zarade. Da li bi radio ovaj posao ukoliko se plata poveca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 29, 2024 Share Posted February 29, 2024 23 hours ago, Matej_Gj said: Pozdrav ,slazem se cak sam i ja radio ovaj posao par puta jer je osobno meni zanimljiv ,ali sam prestao zbog lose zarade. Da li bi radio ovaj posao ukoliko se plata poveca? Pozdrav,dobro pitanje. Mislim da ga ne bih radio,jer ima dosta drugih poslova. Ne bih ga radio jer ima dosta drugih poslova koji imaju vecu platu i nisu dosadniji. Ali opet ne znam zavisi koliko bi plata iznosila para. Da li bi ti radio ovaj posao kada bi se plata povecala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R ale Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Mislim da nema potrebe za uvodjenjem ovoga, zato sto cena putarine uopste nije velika, ajmo reci da se ide na jednu lokaciju, i nazad(2x placas putarinu), to je ukupno 1k sto uopste nije puno, ukoliko i tih 1k predstavlja problem, mogu se raditi neki poslovi na kojima ne treba da se prelazi granica, ili eventualno da se ide drugim putevima Link to comment Share on other sites More sharing options...
$Sandzaklija$ Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Pozdrav ! Iskreno dobar prijedlog za putarinu,jer sama zarada je 4000$ za dostavljanje betona. Mi imamo ukupno 3000$,a bus vozač ima 8000-12000$ bez boosta i oduzima 1000$ granica. Treba skloniti putarinu za poslove poput bus vozač,dostavljač,električar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 On 3/1/2024 at 11:19 PM, Rastko said: Mislim da nema potrebe za uvodjenjem ovoga, zato sto cena putarine uopste nije velika, ajmo reci da se ide na jednu lokaciju, i nazad(2x placas putarinu), to je ukupno 1k sto uopste nije puno, ukoliko i tih 1k predstavlja problem, mogu se raditi neki poslovi na kojima ne treba da se prelazi granica, ili eventualno da se ide drugim putevima Generalno i u pravu si, ali nekad to znatno smanji zaradu nekog posla, ali cesto se mozemo i prosvercovati i proci putarinu kada neko drugi plati pa da uspemo i da ustedimo na tome. Ja to ponekad radim kada ima neko ispred mene ali naravno cesto i platim putarinu. Da li si se ti nekada prosvercovao da prodjes kad neko drugi plati @ Rastko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R ale Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 Ranije, mijailovic je rekao/la: Generalno i u pravu si, ali nekad to znatno smanji zaradu nekog posla, ali cesto se mozemo i prosvercovati i proci putarinu kada neko drugi plati pa da uspemo i da ustedimo na tome. Ja to ponekad radim kada ima neko ispred mene ali naravno cesto i platim putarinu. Da li si se ti nekada prosvercovao da prodjes kad neko drugi plati @ Rastko ? Normalno da jesam, extra mi je kad vidim da vec neki bus ili tako neko prolazi, ali nekad mi i bude bezveze sto sam prosao na njegov trosak pa vratim pare, da li se ti iznerviras kada neko prodje na tvoj racun kroz granicu ili ti onako bude svejedno @ mijailovic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 On 3/19/2024 at 2:13 PM, Rastko said: Normalno da jesam, extra mi je kad vidim da vec neki bus ili tako neko prolazi, ali nekad mi i bude bezveze sto sam prosao na njegov trosak pa vratim pare, da li se ti iznerviras kada neko prodje na tvoj racun kroz granicu ili ti onako bude svejedno @ mijailovic ? Meni licno bude svejedno iz razloga zato sto sam ja tu putarinu svakako morao platiti i najvise me nerviraju ljudi koji kada plate a neko ima iza njih namerno stanu da on/ona ne mogu da prodju. Stvarno to ne razumem, shvatio bih da te pare idu nekom vlasniku onda bi to bilo razumljivo ali ovako zaista nema smisla. Kakvo je tvoje misljenje prema ovakvim igracima @ Rastko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R ale Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 Ranije, mijailovic je rekao/la: Meni licno bude svejedno iz razloga zato sto sam ja tu putarinu svakako morao platiti i najvise me nerviraju ljudi koji kada plate a neko ima iza njih namerno stanu da on/ona ne mogu da prodju. Stvarno to ne razumem, shvatio bih da te pare idu nekom vlasniku onda bi to bilo razumljivo ali ovako zaista nema smisla. Kakvo je tvoje misljenje prema ovakvim igracima @ Rastko ? poludim kad mi se to desi, kao da je 500k dolara putarinu a ne 500 dolara, ali jednostavno ima takvih i mi tu nista ne mozemo, ali to su i uglavnom turisti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted March 23, 2024 Share Posted March 23, 2024 On 3/22/2024 at 6:57 PM, Rastko said: poludim kad mi se to desi, kao da je 500k dolara putarinu a ne 500 dolara, ali jednostavno ima takvih i mi tu nista ne mozemo, ali to su i uglavnom turisti... Po meni licno to je bezobrazluk igraca, nije u redu da ljudi to rade iz razloga jer oni tu ne gube nista. Ja licno kada vidim da turista radi posao neki i ispred mene plati putarinu uvek se trudim da mu dam pare. Sta mislis o "bugu" na koji igraci preskacu putarinu da je ne bi olatili @ Rastko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdicc Posted May 22, 2024 Share Posted May 22, 2024 (edited) Pozdrav, po meni bi bilo okej da bude besplatno ali samo određenim igračima, recimo igračima koji su organi reda, oni bi trebalo da imaju besplatnu putarinu zato što oni jure igrače sa wl-om, pa onda recimo igrač preskoči rampu, a zato PD ne može jer nije se dobro zaleteo recimo, pa mora da kuca /platiputarinu i on dok ukuca igrač mu već pobegne, tako da bi zato bilo korisno da makar njima bude besplatno jer mnogo bi im pomoglo. Igračima koji rade posao po meni i ne bi trebalo da baš bude besplatno zato što jer oni su samo obični radnici po roleplay-u tako da zato tako mislim. Edited May 22, 2024 by S R D A Link to comment Share on other sites More sharing options...
V I L O T I J E Posted May 27, 2024 Share Posted May 27, 2024 Pozdrav! Zanimljiva tema za diskusiju, takođe mislim da bi organi reda, ams i bolničari trebali da budu oslobođeni plaćanja putarine. Zanima me mišljenje drugih korisnika foruma na ovu temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted June 9, 2024 Share Posted June 9, 2024 Ja lično ne bih postavio da prelaz bude besplatan jer mi nije nešto mnogo realno, dok bih to postavio samo organima reda, bolničarima i možda AMS-u dok za radnike i nije toliko potrebno jer 500$ od plate nije uopšte toliko mnogo i niko neće pripasti ako da 500$ za putarinu dok organima reda treba jer im je potrebno da brzo pređu granicu jer treba da hvataju nekog sa druge strane. Želim da čujem sada mišljenje ostalih forumaša, obrazložite svoje mišljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...