Jump to content
Zvicer

Drugi sistem punjenja goriva na pumpi?

Recommended Posts

Ne bi bilo lose da se doda da moze neki igrac kolko on oce da filla gorivo na pumpi. Trenutan je sistem kad igrac ima 20 litara uvek da mu se fila do 100 i da imo 3 litra ili 50 litra i td. Bilo bi dobro da se doda to da moze neki igrac koliko god oce da fila vozilo, ali i da moze mozda da fila minimum 20 litara ili tako nesto. Znaci kad ima neki igrac npr 10 litara da mozda fila do 30 il 40 il 50 litara. Mozda nekad nema neki igrac u kesu 5k a treba hitno da fila vozilo. Zato mislim da ne bi bilo lose da se doda ovaj sistem.

Slazem se u potpunosti sa ovim i mislim da se treba dodati za lakse punjenje goriva. Trenutno se moze puniti do 100 litara, ali takodje ima i da se kupi kanister na pumpi i igrac moze napuniti vozilo za samo 20 litara. Naravno bolje je kad igrac ne izlazi iz vozila i ukuca samo jednu komandu da napuni vozilo kolicinom goriva koju on zeli. 

Predlog nije los,ali ni sadasnji sistem nije toliko los,mislim da bi to bilo dobro uvesti ali mislim da nema potrebe za time,samo bi nam trebalo vise vremena na pumpi,ovako kucamo samo /kupikanister sednemo u nase vozilo i /fillcar.A kada bi se taj predlog uveo proces bi trajao verovatno 1 minut 

Mogao bi se uvesti takav sistem,koji bi nam dopustao da mi sami odredimo koliko zelimo da naspemo goriva u nase vozilo.Ali ako bi to bilo otezavajuce,onda bi se mozda mogli uvesti i kanisteri od 10l i da ostanu ovi od 20l i da se smanje njihove cijene sa 1200$ na 1000$ za 20l i 500$ za 10l.Mozda bi se mogla uvesti i mogucnost za kanister od 5l,ali mislim da bi bilo dovoljno kanisteri od 10l i 20l.

• Like 1

Ovo je super ideja, već sam je viđao i stvarno je potrebno za server. Ovo za kanistere je bezpotrebno kompliciranje. Ako ti treba kanister kupiš ga i to je to. Jedino da možeš kupiti kanister i staviti ga u gepek kao da imaš i onda natočit u njega kolko hočeš litara kad dođeš na benzinsku (max 10-20). Tako bi već dobro funkcionirao sistem za gorivo.

• Like 1

On 2/26/2024 at 1:49 AM, Matej_Gj said:

Mozda da se odradi neki novi posao da se radi na pumpi ukoliko je to moguce ,ili da se stave botovi koji ce biti "radnici" na svakoj pumpi ,ali da nacin punjenja goriva ostane isti.

Pozdrav,sto si tice ovog jedino bi uveo novi nacin sipanja.

Uveo bi to da mi moramo izaci iz auta i sipati gorivo rucno.

To bi bilo stvarno zanimljivo i ne bi bilo nikom mrsko da ovo uradi.

Sta ti mislis o ovome?

8 hours ago, salipurevicnjegos said:

Pozdrav,sto si tice ovog jedino bi uveo novi nacin sipanja.

Uveo bi to da mi moramo izaci iz auta i sipati gorivo rucno.

To bi bilo stvarno zanimljivo i ne bi bilo nikom mrsko da ovo uradi.

Sta ti mislis o ovome?

Pozdrav ,jako zanimljiva ideja.

Ukoliko se ne dodaju botovi mislim da to da moramo izaci iz vozila da bi sami sipali gorivo je super i da bi se poboljsao RP.

Cak mislim da treba da se doda "mini" market kod pumpe.

Sta mislis o tome?

14 hours ago, Matej_Gj said:

Pozdrav ,jako zanimljiva ideja.

Ukoliko se ne dodaju botovi mislim da to da moramo izaci iz vozila da bi sami sipali gorivo je super i da bi se poboljsao RP.

Cak mislim da treba da se doda "mini" market kod pumpe.

Sta mislis o tome?

Pozdrav,mislim da je to dobra ideja.

Kada bi se to uvelo bio bi i RP bolji i efikasniji.

Bilo bi mnogo bolje za sve igrace.

Sta ti mislis o Mini marketu kod pumpe?

25 minutes ago, salipurevicnjegos said:

Pozdrav,mislim da je to dobra ideja.

Kada bi se to uvelo bio bi i RP bolji i efikasniji.

Bilo bi mnogo bolje za sve igrace.

Sta ti mislis o Mini marketu kod pumpe?

Pozdrav ,iskreno meni se dopada ta ideja i mislim da se treba realizovati.

Ukoliko se uvede taj "mini" market kod pumpe je l mislis da treba pripasti vlasniku pumpe ili da moze imati posebnog vlasnika?

23 hours ago, Matej_Gj said:

Ukoliko se uvede taj "mini" market kod pumpe je l mislis da treba pripasti vlasniku pumpe ili da moze imati posebnog vlasnika?

Pozdrav,mislim da bi se trebalo prepisati vlasniku pumpe.

Mislim to iz razloga,jer bi bila losa ideja da odmah pored pumpe bude neciji drugi market.

Mislim da bi to stvarno bilo lose.

Sta ti mislis o ovome?

On 2/29/2024 at 2:13 PM, salipurevicnjegos said:

Pozdrav,mislim da bi se trebalo prepisati vlasniku pumpe.

Mislim to iz razloga,jer bi bila losa ideja da odmah pored pumpe bude neciji drugi market.

Mislim da bi to stvarno bilo lose.

Sta ti mislis o ovome?

Nebi bilo lose da vlasnik pumpe ima svoj

market gde se moze kupiti hrana isto kao u

sopilendu ali opet pumpe bi mnogo

vise vreedele nego sada.

Da li bi voleo imati pumpu ako nemas?

Svidja mi se ovo, mnogo je vise RP i to mi se jako dopada, jer ipak tako je i u stvarnom zivotu, ali voleo bih da se i doda da mozemo sami da punimo kanister(do 100l), i to sve da zavisi od velicine kanistera koju kupimo(npr. kupimo kanister koji moze max 100l da ima u sebi, iako to i nije bas logicno, ali da se napravi na primer da to bude ne znam bure goriva npr.... koje ce se drzati u gepeku vozila)

On 12/10/2020 at 11:09 PM, Miladinovic said:

Ne bi bilo lose da se doda da moze neki igrac kolko on oce da filla gorivo na pumpi. Trenutan je sistem kad igrac ima 20 litara uvek da mu se fila do 100 i da imo 3 litra ili 50 litra i td. Bilo bi dobro da se doda to da moze neki igrac koliko god oce da fila vozilo, ali i da moze mozda da fila minimum 20 litara ili tako nesto. Znaci kad ima neki igrac npr 10 litara da mozda fila do 30 il 40 il 50 litara. Mozda nekad nema neki igrac u kesu 5k a treba hitno da fila vozilo. Zato mislim da ne bi bilo lose da se doda ovaj sistem.

Svidja mi se ova ideja, i ja sam ovo dosta puta pozeleo, doprinelo bi dosta RP-u na serveru a i igracima bi bilo lakse i ekonomicnije da se uvede ovaj sistem na pumpama.

On 2/28/2024 at 2:23 PM, Matej_Gj said:

Vrlo mi se dopala i ideja za mini market pored vecih pumpi, mozda bi moglo da se napravi sistem kao da vlasnik moze da bira da li ce da kupi market pored svoje pumpe ili ne.

Sta bi po tebi trebalo da se moze kupiti u ovakvim marketima @ Matej_Gj ?

On 3/1/2024 at 11:11 PM, Rastko said:

Svidja mi se ovo, mnogo je vise RP i to mi se jako dopada, jer ipak tako je i u stvarnom zivotu, ali voleo bih da se i doda da mozemo sami da punimo kanister(do 100l), i to sve da zavisi od velicine kanistera koju kupimo(npr. kupimo kanister koji moze max 100l da ima u sebi, iako to i nije bas logicno, ali da se napravi na primer da to bude ne znam bure goriva npr.... koje ce se drzati u gepeku vozila)

To me je asociralo da mozemo i da kupimo vise kanistera da imamo ali ipakda ima kao neki limit naprimer 3 i da to bude limit. Takodje bilo bi lepo i da postoji naprimer vise razlicitih vrsta kanistera naprimer od: 20L, 40L, 60L, 80L i 100L, i da se izracuna po ceni goriva i toliko da kosta kanister.

Sta mislis kako bi bilo da te kanistere mozemo u gepek da ubacimo @ Rastko ?

Ranije, mijailovic je rekao/la:

Svidja mi se ova ideja, i ja sam ovo dosta puta pozeleo, doprinelo bi dosta RP-u na serveru a i igracima bi bilo lakse i ekonomicnije da se uvede ovaj sistem na pumpama.

Vrlo mi se dopala i ideja za mini market pored vecih pumpi, mozda bi moglo da se napravi sistem kao da vlasnik moze da bira da li ce da kupi market pored svoje pumpe ili ne.

Sta bi po tebi trebalo da se moze kupiti u ovakvim marketima @ Matej_Gj ?

To me je asociralo da mozemo i da kupimo vise kanistera da imamo ali ipakda ima kao neki limit naprimer 3 i da to bude limit. Takodje bilo bi lepo i da postoji naprimer vise razlicitih vrsta kanistera naprimer od: 20L, 40L, 60L, 80L i 100L, i da se izracuna po ceni goriva i toliko da kosta kanister.

Sta mislis kako bi bilo da te kanistere mozemo u gepek da ubacimo @ Rastko ?

upravo sam na ovo nesto mislio, i u RL se gorivo ponekad stavlja u gepek i koristi u nuznim situacijama, ovo bi sigurno poboljsalo RP

2 hours ago, Rastko said:

upravo sam na ovo nesto mislio, i u RL se gorivo ponekad stavlja u gepek i koristi u nuznim situacijama, ovo bi sigurno poboljsalo RP

Bas tako, kanisteri se mogu nositi u gepeku automobila u RL, takodje bilo bi dobro kada bi moglo takodje u inventory da se ubacuje kanister s gorivom ali samo jedan.

Svakako za to imamo potforum SAMP Predlozi pa se tu o tome moze jos dosta ideja predlagati.

Kakav je po tebi sadasnji sistem kanistera na serveru i da li to po tebi treba mozda menjati @ Rastko ?

Ranije, mijailovic je rekao/la:

Bas tako, kanisteri se mogu nositi u gepeku automobila u RL, takodje bilo bi dobro kada bi moglo takodje u inventory da se ubacuje kanister s gorivom ali samo jedan.

Svakako za to imamo potforum SAMP Predlozi pa se tu o tome moze jos dosta ideja predlagati.

Kakav je po tebi sadasnji sistem kanistera na serveru i da li to po tebi treba mozda menjati @ Rastko ?

Sto se tice menjanja, zavisi, ako se koristi nesto poput ovoga sto smo naveli, da kanister stoji u gepeku ili slicno, slazem se da bi se mogao menjati, ali mislim da bi bilo jako glupo da se ovo izbaci... Danasnji sistem je sasvim okej, jer meni prvom ne bi palo na pamet da ubacim ovo, ali naravno uvek moze da se poboljsa...

On 3/12/2024 at 5:21 PM, Rastko said:

Sto se tice menjanja, zavisi, ako se koristi nesto poput ovoga sto smo naveli, da kanister stoji u gepeku ili slicno, slazem se da bi se mogao menjati, ali mislim da bi bilo jako glupo da se ovo izbaci... Danasnji sistem je sasvim okej, jer meni prvom ne bi palo na pamet da ubacim ovo, ali naravno uvek moze da se poboljsa...

Pa da, jes okej sistem kanistera, ali bilo bi zanimljivo da se napravi sistem da mi mozemo da mi odaberemo koliko goriva sipamo u auto ili cak mizda tako i u kanister. Za kanister mozda bi bilo dobro da se bira od 0-20 da biramo koliko cemo ali da bude tipa minimalno 10L. A za sipanje goriva da bude minimalno 35L.

Sta mislis o ovom sistemu @ Rastko ?