Halilovic Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Pozdrav svima,evo jedne teme o streljani iskreno 300$ je malo preskupo za 20 w-skillsa koje dobijamo po rundi,naravno ping je jedan od velikh problema,zelim uci u GSF ili Ballas i krenem dizat skill i nece mi zobg pinga u 10 min 3 puta mi je pukal skripta a ping 300.Da li da se smanji cijena ulaska ili da se poveca w-skill po rundi gadjanja.Po meni bilo bi bolje da se poveca skill makra za 20 ili vise.Cijena neka onda ostane ista,toliko od mene zelim vas emisljnje u komentar poy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velj@ Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Bilo bi dobro da se po jednoj rundi dobija 50 skilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenovic Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Po mom mišljenju to nije skupo, zato što trenutna cela za full skill je 15.000$ odnosno 15k za full skill da podigneš na nekom oružju, ukoliko ne promašiš sve mete u streljani, što je dosta jeftino, a 15k možeš zaraditi za 10-15min na drvoseči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T O K Y O Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Mislim da ne treba preterivati sa cenom,ovakva cena za jedan full skill nije uopste skupa,ali kada bih ja izabrao cenu to bih mozda bili 200$. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Void Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 (edited) Slazem se da ne bi trebalo mjenjati cijenu,jer ako zelimo full skill na nekom oruzju potrosicemo oko 15k,sto iskreno nije ni puno i to mozemo zaraditi u kratkom vremenskom periodu,ali naravno i kada bi bilo 200 po 20 skill-a ne bi bilo lose Edited January 10, 2021 by Scalete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramiiz_Karaeski Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Ma treba da se poveca skill koji se dobije na 50 jer je ovo realno samo gubljenje vremena stvarno previse treba da se nabudji skill.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankelica Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 bilo bi dobro kada bi dobro kada bi napravili da moze da se automatski nabuzi ali da bude nesto skupo tipa 80k,90k,100k tako nes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velj@ Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Bilo bi super da je za full wskill na svemu ono 100-150k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvicer Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 pa nije skupo 300 dolara ja sam za da ostane ovako ali stalno kika server al ja sam postavio to za prijavljivanje bagova al to nije do njih nego do gta sa to se ne moze fixati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 26, 2024 Share Posted February 26, 2024 Po meni 300$ je sasvim okej cena za 20skilla koje dobijemo ,jedino sto bih smanjio je vreme cekanja do ponovog streljanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 On 2/26/2024 at 1:45 AM, Matej_Gj said: Po meni 300$ je sasvim okej cena za 20skilla koje dobijemo ,jedino sto bih smanjio je vreme cekanja do ponovog streljanja. Takodje mislim da je skroz korektna cena za treninge u streljani. Ali isto mislim da treba da se ceka krace izmedju treninga pusi ga somi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdicc Posted May 22, 2024 Share Posted May 22, 2024 Pozdrav, po meni što se tiče mog mišljenja, po meni je cena sasvim okej za streljanu, ali slažem se da bi trebalo povećati na 50 ili 100 weapon skillova, manje vremena bi oduzelo i brže bi napunili skill za sva oružja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted August 4, 2024 Share Posted August 4, 2024 Po meni je sistem straljane i skilla za oružje odlično napravljen i ne bih ga menjao jer je i ovako dobro, za 15k dignem skill za oružje, ništa teško, ali nije ni pre lagano. Doduše odavbno nisam dizao skillove za oružja jer mi i ne trebaju. Trenutno se pucam samo na CZ ponekad nedeljom ili kad sam na nekom DM eventu Iz tačke gledišta osobe koja voli pucanje ovo bi trebalo da bude sjajan sistem baš zato što je jeftino i brzo. Jeste da postoji taj "cooldown" da ga tako nazovem, ali malo prošetaš okolo i brzo prođe vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milanoviic Posted November 22, 2024 Share Posted November 22, 2024 Zdravo Jako zanimljva tema, iskreno mislim da je sistem streljane stvarno dobro naprevljen zato sto kao i u stvarnom zivotu tebi za sve treba nekog skill-a i tehnike sto bi se reklo tako isto ovde za svaku organizaciju treba skill na nekom oruzju. Cena je sasvim koretna $300 dolara za svaki put i to ako ne promasis ni jednom do kraja iznece samo $15.000 sto je sasvim okej cifra mada iskreno neko stvarno izgubi zivce kada ceka 2 minuta i dobija samo po 20 weapon skill-a naprimer da se poveca cena na $500 ali da zato na svakih 2 minuta mozes dobiti 50 naprimer to nebi bila losa ideja i mislim da bi to bilo odlicno da se uvede. Naprimer da mozes birati za jeftiniji i za skuplji tretman gde bi jeftiniji kostao $300 i dobijao bi po 20 a skuplji $500 i dobijao bi 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vajic Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 Slažem se da cena od 300$ za 20 w-skillsa u streljani može biti previše, posebno kada uzmete u obzir probleme sa pingom. Ping može ozbiljno uticati na igru, posebno kada se koristi skripta ili u situacijama u kojima je potrebna preciznost. Ukoliko često dolazi do kvara zbog visokog pinga, to može biti frustrirajuće i obeshrabrujuće za igrače koji žele da unaprede svoje veštine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T A R I K Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 Pozdrav, ja mislim da bi neke GunShop-ove trebalo izbaciti,i neke dodati.Da pojasnim, ovvi neki koji su malo dalje od grada nisu toliko privlacni,barem neki od njih.I ja bih promjenio,da neke GunShop-ove stavimo na primjer u centru grada, ili negdje je je masa ljudi.Na taj nacin bi se zaradjivala ekonomija na Balkan School-u.Barem ja vidim taj jedan nacin.Takodje, mnogi igraci da bi usli u neko kriminalnu organizaciju moraju budziti full skill,a to,barem iz mog vidjenja traje malo duze. Link to comment Share on other sites More sharing options...