Jump to content
Halilovic

Streljana i weapon skills

Recommended Posts

Pozdrav svima,evo jedne teme o streljani iskreno 300$ je malo preskupo za 20 w-skillsa  koje dobijamo po rundi,naravno ping je jedan od velikh problema,zelim uci u GSF ili Ballas i krenem dizat skill i nece mi zobg pinga u 10 min 3 puta mi je pukal skripta a ping 300.Da li da se smanji cijena ulaska ili da se poveca w-skill po rundi gadjanja.Po meni bilo bi bolje da se poveca skill makra za 20 ili vise.Cijena neka onda ostane ista,toliko od mene zelim vas emisljnje u komentar poy

Po mom mišljenju to nije skupo, zato što trenutna cela za full skill je 15.000$ odnosno 15k za full skill da podigneš na nekom oružju, ukoliko ne promašiš sve mete u streljani, što je dosta jeftino, a 15k možeš zaraditi za 10-15min na drvoseči.

Slazem se da ne bi trebalo mjenjati cijenu,jer ako zelimo full skill na nekom oruzju potrosicemo oko 15k,sto iskreno nije ni puno i to mozemo zaraditi u kratkom vremenskom periodu,ali naravno i kada bi bilo 200 po 20 skill-a ne bi bilo lose ?

Edited by Scalete

On 2/26/2024 at 1:45 AM, Matej_Gj said:

Po meni 300$ je sasvim okej cena za 20skilla koje dobijemo ,jedino sto bih smanjio je vreme cekanja do ponovog streljanja.

Takodje mislim da je skroz korektna cena za treninge u streljani. Ali isto mislim da treba da se ceka krace izmedju treninga pusi ga somi

Pozdrav, po meni što se tiče mog mišljenja, po meni je cena sasvim okej za streljanu, ali slažem se da bi trebalo povećati na 50 ili 100 weapon skillova, manje vremena bi oduzelo i brže bi napunili skill za sva oružja.

Po meni je sistem straljane i skilla za oružje odlično napravljen i ne bih ga menjao jer je i ovako dobro, za 15k dignem skill za oružje, ništa teško, ali nije ni pre lagano. Doduše odavbno nisam dizao skillove za oružja jer mi i ne trebaju. Trenutno se pucam samo na CZ ponekad nedeljom ili kad sam na nekom DM eventu Iz tačke gledišta osobe koja voli pucanje ovo bi trebalo da bude sjajan sistem baš zato što je jeftino i brzo. Jeste da postoji taj "cooldown" da ga tako nazovem, ali malo prošetaš okolo i brzo prođe vreme.

Zdravo

Jako zanimljva tema, iskreno mislim da je sistem streljane stvarno dobro naprevljen zato sto

kao i u stvarnom zivotu tebi za sve treba nekog skill-a i tehnike sto bi se reklo tako isto ovde za svaku

organizaciju treba skill na nekom oruzju. Cena je sasvim koretna $300 dolara za svaki put i to ako ne promasis

ni jednom do kraja iznece samo $15.000 sto je sasvim okej cifra mada iskreno neko stvarno izgubi zivce kada ceka

2 minuta i dobija samo po 20 weapon skill-a naprimer da se poveca cena na $500 ali da zato na svakih 2 minuta mozes 

dobiti 50 naprimer to nebi bila losa ideja i mislim da bi to bilo odlicno da se uvede. Naprimer da mozes birati za jeftiniji i za

skuplji tretman gde bi jeftiniji kostao $300 i dobijao bi po 20 a skuplji $500 i dobijao bi 50.

Slažem se da cena od 300$ za 20 w-skillsa u streljani može biti previše, posebno kada uzmete u obzir probleme sa pingom. Ping može ozbiljno uticati na igru, posebno kada se koristi skripta ili u situacijama u kojima je potrebna preciznost. Ukoliko često dolazi do kvara zbog visokog pinga, to može biti frustrirajuće i obeshrabrujuće za igrače koji žele da unaprede svoje veštine.

Pozdrav,

ja mislim da bi neke GunShop-ove trebalo izbaciti,i neke dodati.Da pojasnim,

ovvi neki koji su malo dalje od grada nisu toliko privlacni,barem neki od njih.I ja bih promjenio,da neke GunShop-ove stavimo na primjer u centru grada,

ili negdje je je masa ljudi.Na taj nacin bi se zaradjivala ekonomija na Balkan School-u.Barem ja vidim taj jedan nacin.Takodje,

mnogi igraci da bi usli u neko kriminalnu organizaciju moraju budziti full skill,a to,barem iz mog vidjenja traje malo duze.