Popular Post D O N Posted December 30, 2020 Popular Post Share Posted December 30, 2020 (edited) This post was recognized by Simson! D O N was awarded the badge 'SAMP Direktor' Poštovani igrači i pripadnici naše zajednice, pred nama je početak Nove godine i kraj jedne koja će zasigurno ostati u nekom mutnom pamćenju zbog užasnih dešavanja koja su obilježila svaki mjesec na svojstven način. Bili smo primorani ostati u toplini naših domova kako bismo zaštitili naše zdravlje i zdravlje sugrađana. Bijeg u virtuelni svijet je bio neophodan, zbog psihičkog pritiska koji nismo ni primijetili, ali posljedice se svakako tek sada vide. Međutim, bez obzira na datu situaciju, trudili smo se da Vam uljepšamo igru na što bolji način - kako bismo makar tu sumornost i brigu ostavili u pravom svijetu, a virtuelni svijet učinili boljim doživljajem i mjesto za provoditi vrijeme. Zaista se nadamo da smo uspjeli u tome, jer ste Vi nama također pomogli prebroditi jedan težak period gdje bismo inače bili uskraćeni za komunikaciju i interakciju. Cijelu godinu smo bili otvoreni za pohvale, kritike kao i razne komentare koji su znatno uticali na naš rad i razvoj tima. Iz dana u dan pokazujemo napredak taman kada ste možda pomislili: "Ovo je vrhunac, perfekcija i dalje ne može". Uvijek može bolje, ako tim radi po dobro poznatom principu - svi za jednog, jedan za sve. Pobjednički mentalitet je uvijek bio jedna od odlika Helper Team-a. Pošto ste vi dio ove zajednice koji je zaslužan za ostvarenje mnogih ideja - naročito najveće, a to je Balkan School koji je nekada davno bio samo ideja - zaslužujete uvid u rad našeg tima pa smo Vam odlučili pokazati rad Helper Team-a tokom ove godine kroz jednu simpatičnu ali detaljnu statistiku. Svi podaci su više puta provjereni i vjerodostojni. U sklopu ove statistike možete pronaći svaki tim i njihov rezultat, zaista, brojke kojima se ponosimo.Ne samo brojke, članove, Vođe timova bez kojih ovo ništa ne bi bilo moguće. Naš tim je naš ponos! Ovom prilikom se moramo zahvaliti i bivšim članovima našeg tima koji nisu više sa nama. Hvala Vam za sav doprinos tokom ove godine, nismo Vas zaboravili. Dragi igrači, želimo Vam na ovaj način iskazati i zahvalnost što ste imali toliko povjerenja u nas, te ovim putem, u ime cijelog tima - veliko hvala! Vjerujemo da smo to povjerenje bezbroj puta opravdali i taj niz planiramo nastaviti i naredne godine, kao i svake koja nas čeka. A sada, uživajte u statistici koju Vam prezentujemo sa zadovoljstvom. Helperi Mjeseca Želimo se zahvaliti našim Helperima Mjeseca, koji su kroz ovu godinu doprinijeli našem timu ali i serveru na neopisiv način, te bi svako hvala bilo suvišno naspram pokazanog rada, ali to je najmanje što možemo učiniti. Januar - @realsojic, @Nano, @iamdevlaFebruar - @sanja zivkovic, @E D I T H, @Ivona Mart - @M4RE, @MileticM, @Gabriel Strampla April - @Nora, @MileticM, @Arsmun Maj - @Nightmare, @Damjanovic, @Najdan Juni - @Nora, @Lory, @Cofi_Capone Juli - @D o K T o R, @Lazar_Pavlovic, @N E X Y Avgust - @Lory, @A N D J E L A, @D o K T o R Septembar - @Cofi_Capone, @Lazar_Pavlovic, @Pesicka Oktobar - @Krti, @E M 1 R, @N E X Y Novembar - @Pesicka, @Spika, @Stefan Lucic Decembar - @Krti, @Stefan Lucic, @E M 1 R Posebne čestitke upućujemo @Nora, @MileticM, @Cofi_Capone, @D o K T o R, @Stefan Lucic, @N E X Y, @Krti @Lazar_Pavlovic, @Pesicka, @E M 1 R, @Lory koji su bili čak 2 puta Helperi Mjeseca. Ukupan broj odgovorenih pitanja u toku 12 mjeseci Ukupan broj: 587.814 Mjesec sa najvećim brojem odgovorenih pitanje je februar (86.807). Da smo u kojem slučaju brojali i bilježili broj pitanja koja su nam igrači u toku ove godine postavili u Zahtjevu za razgovor, svakako da bi dostigli cifru od milion i pol odgovora. Samim tim, dolazimo i do Helpera sa najvećim brojem odgovorenih pitanja. Svaki od ovih Helpera svakodnevno pokazuje svoje kvalitete i predano radi svoj posao.To ove godine pokazuju i brojke, te ih ovim putem pohvaljujemo za iste, ali i za kontinuirani rad, volju, lojalnost i vrijednosti kojima nas uče. @Nora - 25.698 odgovorenih pitanja @Lory - 22.885 odgovorenih pitanja @M4RE - 15.411 odgovorenih pitanja @realpiki - 15.183 odgovorenih pitanja @P S Y C H O - 14.754 odgovorenih pitanja @(@[email protected]) - 13.824 odgovorenih pitanja @D o K T o R - 13.606 odgovorenih pitanja @E D I T H - 10.366 odgovorenih pitanja @Pesicka - 10.176 odgovorenih pitanja @A N D J E L A- 9.601 odgovorenih pitanja @Kleopatra - 9.074 odgovorenih pitanja @Spika - 6.997 odgovorenih pitanja @Goxy - 6.802 odgovorenih pitanja @Mesanovic - 5.909 odgovorenih pitanja @E M 1 R- 4.966 odgovorenih pitanja @Malio_Maliovski - 4.242 odgovorenih pitanja @([email protected][email protected]_) - 3.902 odgovorenih pitanja @Stefan Lucic - 3.192 odgovorenih pitanja @S P A H I C - 2.498 odgovorenih pitanja @Jevremovic - 1.387 odgovorenih pitanja Report Kršenje određenih pravila je rezultiralo korištenjem komande /report, od strane igrača, a Helperi su bili tu u svako doba dana i noći da riješe pristigle reporte i spriječe takva kršenja pravila kako se igra ne bi narušavala. Ukupan broj prihvaćenih reportova od strane Helpera: 36.471 Helperi koji su napredovali u Admin Team Neizostavan dio ove statistike jesu naši bivši Helperi - njih 9, koji sada uživaju u čarima plave ministarske stolice. Njima se također moramo zahvaliti za sav rad kao i brojke kojima su i oni doprinijeli ove godine, ali i za brojne načine kojima i dan-danas doprinose. • @sanja zivkovic | 03.08.2019. | 21.02.2020. • • @Jozo | 02.07.2019. | 01.04.2020. • • @Lazic | 18.08.2019. | 04.04.2020. • • @iamdevla | 23.11.2019 | 07.06.2020. • • @realsojic | 29.12.2019. | 07.06.2020. • • @Nano | 21.12.2019. | 05.09.2020. • • @Skole | 06.08.2020. | 05.09.2020. • • @Cofi_Capone | 07.02.2020. | 10.12.2020. • • @(@[email protected]) | 07.02.2020. | 10.12.2020. • Spec Team U toku ovih 12 mjeseci, naš Spec Team je pokazao zavidne rezultate tako što su, zahvaljujući svojoj volji i radu koji je produkat iste, sankcionisali 69 igrača koji su koristili nedozvoljene softvere a koji su im davali prednost nad drugim igračima (čit). Zahvaljujemo se svim bivšim, sadašnjim članovima i Vođama koji su doveli Spec Team do stepenika na kojem je sada. Promocije Jedinstven sistem nagrađivanja forum poenima na području naše zajednice jesu i Promocije. Mnoštvo klipova pristigne samo u roku 24h, a naši Helperi su i ovdje pokazali nevjerovatan rezultat. Ukupan broj postavljenih promocija: 2.200Broj promocija na koje je odgovoreno od strane Helpera: 2.120 Bugovi Oštrim očima naših igrača nisu promakli ni sitne gramatičke greške ili eventualni bugovi, pa su ih redovno prijavljivali, a naši Helperi rado izlazili u susret i pokazali svoje znanje. Ukupan broj postavljenih bugova: 1.400 Broj bugova na koje je odgovoreno od strane Helpera: 1.250 Pomoć Potforum namijenjen za raznorazna pitanja kako novih, tako i starih igrača je ove godine bio pod kontrolom Helpera i svakako da se ogromni rezultati u odnosu na prethodne godine vide. Ukupan broj postavljenih pitanja u "Pomoć": 1.925 Broj odgovorenih pitanja od strane Helpera: 1.862 Žalbe na igrače Ništa ne bi moglo proći bez pomena našeg tima Helpera koji radi na rješavanju žalbi. Bez obzira na obim posla, tj. broj žalbi koji pristigne, isti započnu odmah i savršeno ga odrađuju. Januar: 440 odgovorenih žalbi Februar: 519 odgovorenih žalbi Mart: 712 odgovorenih žalbi April: 669 odgovorenih žalbi Maj: 699 odgovorenih žalbi Juni: 604 odgovorene žalbe Juli: 849 odgovorenih žalbi Avgust: 660 odgovorenih žalbi Septembar: 525 odgovorenih žalbi Oktobar: 423 odgovorene žalbi Novembar: 354 odgovorene žalbe Decembar: 510 odgovorenih žalbi Ukupan broj odgovorenih žalbi od strane Helpera: 6.964 Pohvale, žalbe & prijave za konkurs Kao što smo već spomenuli, cijelu godinu smo bili otvoreni za pohvale i kritike. Bilo je i jednih i drugih, ali sve i jedna od takvih pohvala i kritika nas je dovela do savršenstva kojim se ponosimo sada. Pokazaćemo Vam brojke pa Vi presudite sami. 293 pohvale na članove Helper Teama 181 žalba na članove Helper Teama tokom cijele godine - od kojih je manje od 30 prihvaćeno 378 prijava na konkurs Posebne zahvalnice svakom članu Helper Team-a Burna godina za sve nas, ali smo iz iste izašli jači nego ikad. Na osnovu same statistike ali i naše svakodnevne pojave možete zaključiti da se radi o najjačem timu kada je naša zajednica u pitanju. Svakako da to možda zvuči neskromno, ali mislimo da smo zaslužili takav epitet najjačih, a vjerujemo da se slažete i Vi. Vođa @D O N koji je na čelu Helper Team-a već godinu i pol dana i koji ga je digao iz pepela te oblikovao u ovo što je sada, pripremio je par riječi zahvalnosti za svakog od članova Helper Team-a, kao i za svoju desnu ruku kolegu Vođu. Svaki taj član je isto vrijedan, isto cijenjen i svaki je poseban na svoj način. Zato je Helper Team jedan enorman mozaik sastavljen od raznih ličnosti, mentaliteta, karakteristika, šarolikosti koje nas čine drugačijim od ostalih. @E M 1 R Veoma miran, povučen i staložen Helper. Čast mi je što je deo mog tima, poslušan i spreman da uči. Bez obzira što je mlad, verujem da će dostići ogromnu poziciju na Balkan School-u. Kolegijalan na nivou i on ne traži puno, male stvari ga čine srećnim. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @Lory Vatrena i veoma oštra na jeziku, došla je do zaduženja ''Analitičar'' i veoma ga dobro obavlja. Drug pre svega i spremna na sve šale, jedna od retkih devojaka koja ima veću petlju od većine muških sampera. Spremi mi onaj paradajz (interna šala Helper Team-a). Hvala ti što si deo Helper Team-a. @Kleopatra Pre svega jako vaspitana devojka sa predobrom dušom, veoma pozitivne energije i spremna da svakoj osobi pomogne u svakoj nevolji. Ona je od onih sto će vam pružiti i poslednje parče hleba samo da ne bi bili gladni. Veoma mi je drago što je imam u timu i ona je onaj igrač koji smiruje situacije sa osmehom i nežnim recima. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @Nora Neko ko poštuje reč ''Hvala'', ko ne traži više od toga, puna razumevanja i mirna (ako je ne diramo), ume i ona da bude oštra na jeziku i veoma nezgodna kada je nepravda u pitanju. Neko ko krasi Helper Team svojim rečima, ko ispravlja sve naše gramatičke i pravopisne greške i dovodi ih do savršenstva. Jako ljubazna i spremna također da pomogne svakom igraču koliko joj je to u moći. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @Jevremovic Užasan lazov kada je Among Us u pitanju, ne ume čovek da laže. Veoma dobar Helper, malo stidljiv ali polako se i on uklapa u celu ekipu, vredan pre svega, aktivan i pametan. Njegovo vreme tek dolazi i verujem da neću pogrešiti u svojoj proceni kada je on u pitanju. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @Krti Čovek koji obavlja pozive po 3 sata u off duty-u. Malo je reci da je papučar, jer mu devojka ne da da diše. Spreman na sve šale, pametan i mudar kada je govor u pitanju, verujem i nadam se također za njega da može dostići jos veće ciljeve. Treba samo još malo poraditi na sebi i spreman je. Uskoro i ženidba, tako da se nadamo da će nas pozvati sve. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @A N D J E L A Ona je jedna od Helpera koja je jako draga celom timu, mirna devojka i veoma vredna. Ogroman borac pre svega i pored nekih stvari koje su joj se desile u Helper Team-u, ona nije odustajala već je još jača izašla iz toga i dokazala svima da je spremna na borbu, tu je kupila moje poverenje i poverenje celog tima. Svi mi dosta toga možemo od nje da naučimo. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @Pesicka Naš omiljeni mali Helper u timu, čuvamo je kao kap vode na dlanu. Najmlađi član našeg tima a najveće srce ima kada je u pitanju borba. U početku joj je tesko bilo da se uklopi kao najmlađi član, mada to za nju nije bio problem i u veoma kratkom vremenskom roku postala je naš omiljeni Helper. Dokaz da čak i oni najmlađi mogu da rade veoma velike poslove, kapa do poda. Što bi ona rekla ''brat moj''. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @Malio_Maliovski Miran i povučen, radilica na svom zaduženju. Kulturan pre svega i nikada ništa loše nisam čuo o njemu za sada iako sam ga istraživao. Bez obzira što je i on mlad, mislim i voleo bih da poplavi i pokaže njima gore ono što zna i ono za šta je spreman. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @Goxy Drug, prijatelj, kolega. Sve je to što krasi našeg najjačeg editora klipova, veliki borac ne samo u igri već i u RL. Ume malo da bude oštar na jeziku kada je negativno u pitanju, ali to je on i mi se nikada ne ljutimo na to. Volimo ga takvog kakav jeste, a poštujem ga jer ne želi da se menja. Nikada neću zaboraviti onu njegovu rečenicu kada mi je rekao ''Done, zbog tebe sam počeo manje da psujem''. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @E D I T H Bombarder nam se vratio jači nego ikad, sada već kao državljanin Nemacke, znači para puna kapa. Edita je jedna od Helpera za koje mi je bilo jako krivo kada je napustila Helper Team, mislim da to čak i Vrhovna komanda zna koliko puta sam je spominjao. No, izgleda da je čula moje želje i vratila se nazad. Veoma dobar drug, iskrena, oštra na jeziku sa OGROMNOM petljom da preuzme bilo koje zaduženje, pa makar to bili i Lideri. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @Spika Ovo je momak koji bi svaki tim poželeo za sebe. Miran i staložen decko, bez greške u mom timu vec 5 meseci. Čovek ni jednu gresku nije napravio do sada, lojalan i iskren. Ne znam ni sam zašto ga ranije nisam ubacio kod sebe iako se prijavljivao vise puta i odbijao sam ga, onda sam jednom rekao ajde baš da vidimo šta on može da pokaže. Začepio mi je usta i promenio mišljenje potpuno. Mašina od čoveka, ne verujem da će stati samo na ovoj poziciji kao R5. Drug moj, vidimo se mi danas-sutra kao kolege Direktori. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @S P A H I C Od ovog čoveka ne možete doći do reči, čovek koji će pronaći bilo koju temu za razgovor. Nekako smatram da sa njim mozete pričati o parčetu papira tri sata. Veoma komunikativan dečko, vaspitan pre svega i veoma drag celom timu. Voljan je da uči, kao što je i voljan pomoći svakom u nevolji, nekada i previše što mu je i mana, ali on je takav i ne verujem da će se menjati zbog toga. Također sam zaboravio da kažem, da je previše dosadan kada je neka igrica u pitanju, zna on. Inspektore naš. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @Stefan Lucic Neko ko nas je iznenadio pozitivno, hrabar dečko i voljan da se pokaže. Veoma komunikativan i spreman za sve, ima u sebi taj neki vojni režim što se meni jako dopada. Ume nekad da pretera sa rečima, ali opraštamo mi to. Veoma brzo se uklopio u ceo tim i iskreno pred njim je lepa budućnost. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @([email protected][email protected]_) Veoma miran dečkic, vaspitan pre svega. Kada je u kanalu jako je tih, voli da radi i da pomaže drugima. Ponekad poželim da ga čujem kakav je kada se iznervira ali to je jako teško dobiti od njega. Još jedan dokaz da mladi mogu biti dobri članovi Staff tima. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @D o K T o R Sta reći za ovog momka, Doca. Čovek koji je godinu dana sa mnom u timu, koji je prošao sve dobro i loše. Veoma teško odustaje i uporan je. Malo se povukao u poslednje vreme ali nadam se da će se probuditi i da će ugrabiti svaku šansu koja je pred njim. To je čovek za koga promenite svoje mišljenje u poslednjoj sekundi jer je on tako hteo i jer je on tako zamislio. Kada bih počeo pisati o njemu, to bi dugo trajalo jer 365+ dana kada neko provede sa vama, veoma bi vam teško palo da više nije tu. Postao je član familije Helper Team-a i mislim da niko ne može da zamisli Helper Team bez Doce. Vaspitan dečko, krivo mi je sto se izdešavalo to sto se izdešavalo ali verujem da će on to sve ispeglati onako kako treba. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @M4RE Mare je neko ko me je kupio svojim stavom pre svega. Postoji jedna priča koja je povezana sa njim i Doktorom. Mare je tada vodio Lidere, prišao je meni i rekao za svoju neaktivnost i dali smo tada Doktoru Vođu Lidera na nedelju dana, dok nam se Mare ne vrati, posle par dana mi Mare dolazi i kaže ''Done, moram da ti kažem da Doktor bolje obavlja svoj posao od mene i smatram da on treba da bude Vođa Lidera a ne ja''. To je nešto što niko živ nije uradio do sada i zbog tog poteza ću ga poštovati sve dok se budemo znali. Ogroman respekt i kapa do poda, verujem da mali broj ljudi zna za ovo a mislim da je ovo idealna prilika da sve upoznamo sa tom pričom. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @realpiki Naš najmlađi najstariji referent naseg tima. Veoma drag dečko, pored Doktora i Piki je član naseg tima preko godinu dana. Također neko ko je prosao svakakvo gaženje, ponižavanje i uvek je našao ono svetlo na kraju tunela i išao ka njemu. Piki je veoma drag momak, šaljivdžija, spreman da pomogne iako se nekad nije činilo tako. Radio je onako kako mu je bilo rečeno. Sećam se situacije kada je bio Lider Taxija i prijavio se na moj konkurs, Kljajić ga je muvao i kaznio zbog toga sa KP. Tada on više nije mogao ući u Helper Team zbog kaznenih poena, sećam se da sam ga muvao posle tog razgovora i rekao mu ''skini KP i odmah te ubacujem u Helper Team''. Ta sreća u njegovom glasu mi je rekla koliko on želi to mesto, on je to i dokazao. Posle godinu dana i dalje je sa nama i dalje dočekuje nove Helpere i pomaže im. Čovek velikog srca. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @Mesanovic Veoma pametan dečko i ponekad naporan previše. Iskreno, on je neko ko ume sa ljudima, zna da im se uvuče pod kožu i to mu jako dobro ide. Podržavam to i jako je pametno to što radi. Na moju sreću, provalio sam ga ali mu dopuštam opet jer vidim da uživa u tome. Voli da je sve pod njegovom kontrolom, da je siguran u kakvom se okruženju nalazi. Voljan pomoći i voljan da napravi nove promene. On je neko ko se ne plaši da kaže šta misli. Videćemo sada kakav će biti kada mu je mlađi brat tu u timu, da li će biti isti ili malo mirniji. Hvala ti što si deo Helper Team-a. @P S Y C H O Hmm, čovek koji je sklon kršenju pravila. Voli čovek da prekrši pravilo neko i to ti je, uživa u tome. Oprostiću mu samo zato što je zaljubljen i verujem da ga je ljubav zaslepela. Mogu vam reći da je on jedan od retkih Vođa timova koji ima petlju za neke najluđe poteze do sada. Kada je prišao Vojvodi i meni i rekao da će staviti Nedu na zaduženje Žalbe na igrače, mislio sam da se prvo zeza sa nama, kada sam video da je ozbiljan rekao sam mu da je lud. Jer je ona tek ušla i mora prvo da se uklopi u tim, nije nas slušao i DRAGO mi je da je tako ispalo. Neda je zbog njega sada jedna od jačih Helpera na žalbama i ako je najmlađi član. To volim kod njega, što je čovek spreman na velike poteze bez obzira na posledice, dokazaće suprotno od onoga što mislite. Hvala ti što si deo Helper Team-a. Naravno, ništa od ovoga ne bi bilo da pored sebe nisam imao svoju desnu ruku @(@[email protected]). Testirao sam ga jednom i ostavio mu Helper Team na mesec dana da vidim kako će se snaći kao jedini Vođa tima. Šta mislite? Čovek je pokidao, nijedna greška, nijedan Helper nije napustio tim, nijedna svađa se nije desila u timu. Veoma tih i retko kada ćete ga čuti da priča nešto, ali kada kaže on i ima zapravo šta reći. Ogromnu zahvalnost dugujem i njemu kao i prethodnim Vođama koji su mi pomagali. Definitivno mislim i stojim iza svojih reči da će Vojvoda jako daleko dogurati ako nastavi ovim stavom. Brate moj, hvala ti što me trpiš nekad iako sam previše težak i hvala ti na svim onim ludim idejama za Helper Team koji si osmislio. Hvala ti što si deo Helper Team-a i što mi pomažeš na čelu tog istog. Završna riječ Za kraj, ostavili smo najljepše želje u ime cijelog Helper Team-a. Nadamo se da ćemo sutra proslaviti kraj ove godine i početak jedne mnogo bolje. Želimo Vam mnogo zdravlja, sreće, uspjeha - kako u pravom životu tako i u prostoru virtuelnih granica. Ostavite iza sebe sve loše stvari koje su nas pratile u korak ovih 12 mjeseci i fokusirajte se na nove prilike i promjene koje su karakteristične za novogodišnji duh. Budite svoji, ne dopustite da ljudskost postane nepoznat pojam u ovoj igri i u pravom životu.Vi ste naša motivacija i razlog zbog kojeg radimo sve ovo. Srdačno i sa poštovanjem, Vaš Helper Team. Credits: @NoraStatistiku radio: Helper Team Edited December 30, 2020 by D O N 23 20 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D I M A Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Lepa statistika stvarno ali trebali ste staviti i gospodina Lazara koji je dosta vremena proveo u Helper timu trudeci se da da sve od sebe , iako vise nije clan tima treba ga pohvaliti. Sve u svemu lepo uradjeno! Srdacan pozdrav! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gladiator_ Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Svaka cast Helper timu, ovo je odlicna statistika. Ove godine smo imali puno slobodnog vremena zbog Covid-stanja i imali smo vise vremena za igrice, Helper tim je bio puno aktivan tokom cele godine. Onda su i neki helperi otisli poziciju vise, usli su u Admin tim sto su odlicne vesti. Iskreno se nadam da ce sledece godine statistika Helper tima biti isto ovako dobra 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
$_BaN_$ Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Svaka Cast @Nora ljepo odradjeno vidi se da je ulozeno dosta vremena i truda !! SVAKA CAST !! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V I K T O R Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Al' ste ga ispisali, svaka čast.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajzer Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Svaka čast helper timu na fantastičnim rezultatima. Prateći situaciju od 2016. godine pa do danas, helper tim ove 2020. godine je bez ikvakve sumnje najjači helper tim od početka rada ovog servera. Za te rezultate najveću zahvalnost dugujemo naravno svim helperima koji su bili deo helper tima ove godine, ali pre svega @D O N-u koji je toliko unapredio HT, toliko noviteta uveo, toliko podigao nivo da to nikoga na ovom serveru ne može ostaviti ravnodušnim. Mogao bih još štošta da napišem, ali bojim se da će se vođa helper-a zacrveneti, a to nikako ne želimo. 4 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prime Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Nisam za džabe snimao himnu hehe ( Done snimaću i novu ako treba i dalje važi ista cena 50 e pre pesme 50 e nakon objave ) šalu na stranu, ovo je nešto unikatno i novo što se dogodilo za Helper tim, 2019 je bila fantastična, 2020 još bolja, 2021 i svaka sledeća će biti sve jača i jača, samo napred ekipo! Eeee da, Goxy, drago mi je što manje psuješ 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damjanovic Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Svaka čast na svim uspjesima, definitivno najjači tim na ovoj zajednici. Osobno sam bio dio ovog nevjerovatnog tima i to mi je bilo najbolje provedeno vrijeme na ovoj zajednici. U ovom timu imate priliku dobiti iskustvo na prezanimljivim zaduženjima, sastancima, i mnogim drugim stvarima. Iskreno sam ponosan što sam na ovoj listi Helpera mjeseca, jer je itekako teško, upasti u 3 najbolja od 25 marljivih ljudi, koji se trude za isti cilj, tog Helpera mjeseca. Da nije bilo šeprtlje @D O N-a, ne bi bilo ni H od ovog Helper Team-a, i njemu ovim putem čestitam na odličnom vodstvu, koje sam i sam osjetio. Njegovo vodstvo je bukvalno savršeno, nikad nisam vidio boljeg vođu od njega, a vjerujte mi, bio sam u skoro svakom timu na ovoj zajednici. U njegovom timu sam se osjećao zadovoljno, znao sam da je on uvijek tu za sve svoje Helpere i da će uvijek biti tu ako imamo neki problem (a imali smo ih puno, i eto, opet Helper Team stoji na mjestu). Done, najjači si vođa samo nisi mi još dao onaj rankup što sam te boosto u Rocket ligi, i to ti dan danas zamjeram hehe. Svaka čast cijelom Helper Team-u, ako se planirate konkurisati za ovaj tim, ŠTA ČEKATE? Piši prijavu brže... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jare_getinjo Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Malo je reci da je odlicno puna podrska 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldar_Kinez Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Cestitam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gatasby Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Cestitam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N E X Y Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Svaka cast za statistiku, sve lepo ispisano i veliko hvala celom Helper timu sto su i meni ukazali priliku da budem deo tog tima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krmacic Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Lepa statistika,svaka čast! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeki53 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Ova statistika je neverovatna i stvarno svaka cast helperima,vodji helpera i adminima koji su pomagali helperima u Helper Team kanalu.Pomocu ove statistike je dokazano da helperi rade odlicno svoj posao te da treba tako da nastave i biti bolji i bolji.Helperi su aktivni skoro 24/7.Nekoliko puta se znalo desiti da mi zatreba pomoc ujutro u 3 ili 4 ali su oni bili tu da me saslusaju te da pomognu. Samo jako svaka cast svima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamdraskov1c Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Svaka cast za helpere i Dona koji je napisao roman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...