Jump to content
D O N

Helper Team | Godišnja Evidencija 2020.

Recommended Posts

Lepa statistika stvarno ali trebali ste staviti i gospodina Lazara koji je dosta vremena proveo u Helper timu trudeci se da da sve od sebe , iako vise nije clan tima treba ga pohvaliti.

Sve u svemu lepo uradjeno!

Srdacan pozdrav!

 • Like 2
 • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Svaka cast Helper timu, ovo je odlicna statistika. Ove godine smo imali puno slobodnog vremena zbog Covid-stanja i imali smo vise vremena za igrice, Helper tim je bio puno aktivan tokom cele godine.

Onda su i neki helperi otisli poziciju vise, usli su u Admin tim sto su odlicne vesti.

Iskreno se nadam da ce sledece godine statistika Helper tima biti isto ovako dobra ?

 • Like 1
 • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Svaka čast helper timu na fantastičnim rezultatima. Prateći situaciju od 2016. godine pa do danas, helper tim ove 2020. godine je bez ikvakve sumnje najjači helper tim od početka rada ovog servera. Za te rezultate najveću zahvalnost dugujemo naravno svim helperima koji su bili deo helper tima ove godine, ali pre svega @D O N-u koji je toliko unapredio HT, toliko noviteta uveo, toliko podigao nivo da to nikoga na ovom serveru ne može ostaviti ravnodušnim. Mogao bih još štošta da napišem, ali bojim se da će se vođa helper-a zacrveneti, a to nikako ne želimo.

 • Like 4
 • Love 3
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Nisam za džabe snimao himnu hehe ( Done snimaću i novu ako treba i dalje važi ista cena 50 e pre pesme 50 e nakon objave ) šalu na stranu, ovo je nešto unikatno i novo što se dogodilo za Helper tim, 2019 je bila fantastična, 2020 još bolja, 2021 i svaka sledeća će biti sve jača i jača, samo napred ekipo! :D


Eeee da, Goxy, drago mi je što manje psuješ :D

 • Like 1
 • Love 1
 • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

Svaka čast na svim uspjesima, definitivno najjači tim na ovoj zajednici.

Osobno sam bio dio ovog nevjerovatnog tima i to mi je bilo najbolje provedeno vrijeme na ovoj zajednici. U ovom timu imate priliku dobiti iskustvo na prezanimljivim zaduženjima, sastancima, i mnogim drugim stvarima.  Iskreno sam ponosan što sam na ovoj listi Helpera mjeseca, jer je itekako teško, upasti u 3 najbolja od 25 marljivih ljudi, koji se trude za isti cilj, tog Helpera mjeseca. 

Da nije bilo šeprtlje @D O N-a, ne bi bilo ni H od ovog Helper Team-a, i njemu ovim putem čestitam na odličnom vodstvu, koje sam i sam osjetio. Njegovo vodstvo je bukvalno savršeno, nikad nisam vidio boljeg vođu od njega, a vjerujte mi, bio sam u skoro svakom timu na ovoj zajednici. U njegovom timu sam se osjećao zadovoljno, znao sam da je on uvijek tu za sve svoje Helpere i da će uvijek biti tu ako imamo neki problem (a imali smo ih puno, i eto, opet Helper Team stoji na mjestu). Done, najjači si vođa samo nisi mi još dao onaj rankup što sam te boosto u Rocket ligi, i to ti dan danas zamjeram hehe.

Svaka čast cijelom Helper Team-u, ako se planirate konkurisati za ovaj tim, ŠTA ČEKATE? Piši prijavu brže...

 • Love 1
 • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Ova statistika je neverovatna i stvarno svaka cast helperima,vodji helpera i adminima koji su pomagali helperima u Helper Team kanalu.Pomocu ove statistike je dokazano da helperi rade odlicno svoj posao te da treba tako da nastave i biti bolji i bolji.Helperi su aktivni skoro 24/7.Nekoliko puta se znalo desiti da mi zatreba pomoc ujutro u 3 ili 4 ali su oni bili tu da me saslusaju te da pomognu.

Samo jako svaka cast svima ❤️

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
 • Create New...