Jump to content
Principx

GTA SA | Elegy

Recommended Posts

Pozdrav Forumaši I forumašice. Otvorio sam ovu temu za jedan od najpoznatijih auta u GTA serijalima - Elegy. Pretežno se koristi za drift. Želim da cujem vase misljenje. Misljenje mora biti obrazloženo.

Link to comment
Share on other sites

Elegy . Odlican je za driftanje , ali nije toliko za bezanje od policije :/ Ima tu nekakvu snagu u motoru , ali ako treba da se skrene , a ne znate da driftujete , proklizacete i izgubicete sekunde dok dostignete staru brzinu . 

Link to comment
Share on other sites

Auto je odlican za drift, ali takodje i tezak za " profesionalni " drift, super je auto lijepo ujedno brzo i super za drift kao sto sam rekao, preporucujem jeste da mu se  digla velika cijena sad ali ko hoce lijepo auto za drift preporucujem elegy

Link to comment
Share on other sites

Definitivno jedan od lepših i mojih najdražih auta. Izgledom podseća na Nissan Skyline, ali osim izgleda, ima najbolje performanse što se tiče skretanja u igrici. Jedan od najzabavnijih auta za vožnju

Edited by Stojkanovic
Link to comment
Share on other sites

Pozdrav, Po meni Elegy je super auto i prelepo je, odlično je za driftovanje, kada sam god ušao u GTA SA probao sam da nađem Elegy i vozio bih da dok me ne smori, učio sam da driftujem ali mi to ipak nije bila jača strana jer verovatno nisam toliko vežbao i učio ali jedina mana elegy-a jeste da to što ima samo 2/3 vrata i da mogu samo 2. osobe da sednu.

Link to comment
Share on other sites

Elegy je odlican auto i imao sam ga vise puta, auto moze brutalno da se tuna i ide sasvim dobro, za zabavu i drift odlican, uvek ce izgledati privlacno i atraktivno pogotovo sa nekim ludim PaintJobovima i ludim sarenim bojama, video sam da za njega imaju i neki bas dobri modovi koji bi jos vise mogli da vam ulepsaju izgled samog auta.

Link to comment
Share on other sites

Ranije, d1ego je rekao/la:

Pozdrav. Elegy je meni omiljeno auto u GTA SA iz vise razloga. Prvi, po mom misljenju je najljepse auto u GTA. Drugo, auto je predobar u driftu sto ga cini jako zabavnim za voziti kada vam je dosadno.

Da li ti je taj preterani drift nekad stvarao problemu, u SAMP-u, ili GTA San Andreas SinglePlayer-u?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...