StivenAndrejevicc Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Pozdrav svima,zanima me vase misljenje koje auto je za vas najbolje za drift. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMitic Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Najbolje za drift je elegy definitivno, ali ako nemate para za taj auto, i sentinel je jako dobar za drift. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARNAGE Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Definitivno je za drift najbolji elegy. Trenutno je njegova cena na serveru dosta velika . Takodje pored elegy-a su dobri turismo i infernus za drift , a i dosta su jeftiniji . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Principx Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Logično Elegy. Napravljen je za drift i najviše njega koriste za drift definitivno Elegy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V E L O Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Po meni je najbolji elegy.Cijena mu je visoka,ali dobar je i sunrise a ima malu cijenu,mozda 180k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Alimpic Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Sentinel ili Elegy. Sentinel je jeftinija opcija,ali je Elegy bukvalno stvoren za drift zato je skuplja i bolja opcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuveljicc Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Najlogicniji odgovor je: Elegy Auto je jednostavno stvoren za drift, ako ste ikad imali priliku da ga vozite, nebitno da li je to bilo u obicnom GTA San Andreasu ili u SA:MP-U, mogli ste da vidite da je auto napravljen za driftovanje.Sto se tice cene, cena mu je visoka,ali iskreno vredi za tako lep i dobar auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaankovic Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Po meni je to Elegy Volim da driftam sa njime uvek kad ga imam ili kad mi je dosadno odem na neki Freerom server i spawnam elegy pa driftujem , ali ovako na bs kad imam elegy to je obicno da sam corno od nekog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cunami Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Pa kao sto su i vecina rekli , Elegy je najbolji auto za driftanje . Elegy kosta oko 5-6 milona cena nije velika ali ako nemate dovoljno para imamo i za to resenje . Infernus je isto tako dobar auto za driftanje , on kosta nesto manje oko 2m i je odlican za tu cenu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkanovic Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Najbolji je Elegy, a po meni i najlepši. Taj auto je prosto stvoren za drift. Na drugo mesto stavio bih Windsor-a, ko ga je vozio zna o čemu pričam. Ima skoro pa iste performanse kao Elegy što se tiče drifta, ali u brzini je velika razlika. Na treće mesto bih stavio Sentinel i Glendale. To su vozila koja isto izuzetno dobro driftaju ali ne driftaju kao prethodno spomenuta vozila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Pozdrav, Kada je u pitanju drift i ne razumem se baš ali sam jednom prilikom dok sam imao auto marke Elegy krenuo da driftujem i nisam prestajao da driftujem, Elegy je to vreme bio kod mene oko mesec dana i svaki dan sam čeo da dođem iz škole i odem kod bolnice i driftujem oko onog kružnog toka i nastavim pravo pa uđem u ulicu BG Lotto-a, Elegy je mnogo dobar za drift i uopšte nije teško naučiti driftovati sa njim samo eto malo je skuplji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hancock Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Za drift je najbolji Elegy malo je skup, dobat je za manje pare Infernus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randjelovicka Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 On 4/16/2021 at 7:26 PM, MMitic said: Najbolje za drift je elegy definitivno, ali ako nemate para za taj auto, i sentinel je jako dobar za drift. Slazem se u potpunosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Jovanovic Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Naravno da je to elegy, pored njega je i infernus dosta dobar takodje i sa cometom moze neki dobar drift da se napravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastko Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Po meni je elegy dobar mnogo, ali je skup pa ga ne bih nikad uzimao, ali sunrise je em jeftin, em solidan za driftovanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Notorious Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Pozdrav. Vjerujem da svi imaju isti odgovor na ovo pitanje, ali eto da odgovorim i ja. Elegy je najbolje vozilo za drift, za to je i napravljeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amer_Lopo Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 po meni elegy jer ima solidnu brzinu i dobar je za drift 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastko Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Ranije, d1ego je rekao/la: Pozdrav. Vjerujem da svi imaju isti odgovor na ovo pitanje, ali eto da odgovorim i ja. Elegy je najbolje vozilo za drift, za to je i napravljeno. Kada bi ti kupovao Elegy ili bilo koje auto da li bi gledao da li driftuje dobro, da li ima brzinu, ili nesto drugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amer_Lopo Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 pa gledao bi koje je auto najdaraza su mi infernus i elegy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amer_Lopo Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 elegy mi je nekako srcu prirasto iz singlepalyera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasam_Djole Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Za mali novac po meni je Sentitel a za veliki novac Eleggy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasenko Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 Po meni Infernus i Elegy su najbolji za drift Link to comment Share on other sites More sharing options...
WypexX Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Ma najbolji je Elegy , Bullet je isto dobar a i svidja mi se Hotring Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R L B O R O Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Ranije, WypexX je rekao/la: Ma najbolji je Elegy , Bullet je isto dobar a i svidja mi se Hotring Zbog čega ti se najviše sviđaju ta vozila ako možeš malo više reći o tome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelevski Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Po meni najbolji auto za drift je elegy i slamvan, Link to comment Share on other sites More sharing options...