Jump to content
StivenAndrejevicc

Koji je najbolji auto za drift | Misljenje

Recommended Posts

Najlogicniji odgovor je: Elegy

Auto je jednostavno stvoren za drift, ako ste ikad imali priliku da ga vozite, nebitno da li je to bilo u obicnom GTA San Andreasu ili u SA:MP-U, mogli ste da vidite da je auto napravljen za driftovanje.Sto se tice cene, cena mu je visoka,ali iskreno vredi za tako lep i dobar auto.

Po meni je to Elegy

Volim da driftam sa njime uvek kad ga imam ili kad mi je dosadno odem na neki Freerom server i spawnam elegy pa driftujem , ali ovako na bs kad imam elegy to je obicno da sam corno od nekog :D

Pa kao sto su i vecina rekli , Elegy je najbolji auto za driftanje .

Elegy kosta oko 5-6 milona cena nije velika ali ako nemate dovoljno para imamo i za to resenje ;) .

Infernus je isto tako dobar auto za driftanje , on kosta nesto manje oko 2m i je odlican za tu cenu ...

Najbolji je Elegy, a po meni i najlepši. Taj auto je prosto stvoren za drift. Na drugo mesto stavio bih Windsor-a, ko ga je vozio zna o čemu pričam. Ima skoro pa iste performanse kao Elegy što se tiče drifta, ali u brzini je velika razlika. Na treće mesto bih stavio Sentinel i Glendale. To su vozila koja isto izuzetno dobro driftaju ali ne driftaju kao prethodno spomenuta vozila

Pozdrav, Kada je u pitanju drift i ne razumem se baš ali sam jednom prilikom dok sam imao auto marke Elegy krenuo da driftujem i nisam prestajao da driftujem, Elegy je to vreme bio kod mene oko mesec dana i svaki dan sam čeo da dođem iz škole i odem kod bolnice i driftujem oko onog kružnog toka i nastavim pravo pa uđem u ulicu BG Lotto-a, Elegy je mnogo dobar za drift i uopšte nije teško naučiti driftovati sa njim samo eto malo je skuplji.

Ranije, d1ego je rekao/la:

Pozdrav. Vjerujem da svi imaju isti odgovor na ovo pitanje, ali eto da odgovorim i ja. Elegy je najbolje vozilo za drift, za to je i napravljeno.

Kada bi ti kupovao Elegy ili bilo koje auto da li bi gledao da li driftuje dobro, da li ima brzinu, ili nesto drugo?