Jump to content
Vasilije123

Omiljena misija u GTA SA

Recommended Posts

Imam dve najbolje misije koje su mi zapale za oko a to su: 1 Misija kada se iz LAS Venturasa vracate i Los Santos pa kada vam da zadatak da ukradete Hidru na Vojnom brodu koji se nalazi gde  i hangar zg na sampu, u toj misiji ima dosta pucanja, a najboja situacija jeste kada ukradete avion onda vas jure 3 ista takva aviona koje morate da srusite kako bi nastavili dalje sto je fascinantno, i za tu misiju dobijete oko 50k za dobro odradjen posao, a 2 misija je napad na vojnu bazu sto je slicna situacija kao i u prvoj mapi ali u ovom misiji kradete Jet Pack i nije lako dodci di njega.

Edited by P O S E J D O N
Link to comment
Share on other sites

Najbolja misija je kada CJ mora sa dodom uci u shamal dok su oba aviona u pokertu zato što je iznimno teška i podsjeca jako na misiju iz COD-a gdje smo u avionu i moramo se pucati sa naprijateljima

 

I sviđa mi se još i zbog back story-a ta misija 

Link to comment
Share on other sites

  • Moja omiljena misija je zadnja misija u kojoj ima mnogo akcija. Pre svega misija u kojoj mi se mnogo emocija probudilo i gde je bilo mnogo pucanja sto naravno svaki ljubitelj gta voli. Takodje mnogo neocekivanih scena i scena zbog kojih su mi se probudile emocije.
Link to comment
Share on other sites

Omiljena misija mi je kad treba da ronim kao fazon sa CJem. Ne znam zašto tačno, ali te se sećam da je bila vrh

Pored te i poslednja misija i misija kad saznajemo da nas je Rider izdao

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav za sve.

Nikada nisam razmisljao o ovoj temi, takodje sam igrao odavno GTA San Andreas pa se i ne secam bas tacno koja mi je bila omiljena misija. Znam da sam uglavnom najvise voleo misije u Las Venturasu, mozda bih od tih misija mogao izdvojiti onu gde se treba pljackati kazino, to je stvarno jedna od najjacih misija za koju se secam. Iza te misije ima odlicna prica, zanimljiva su desavanja i nije nesto preterano teska.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...