Vasilije123 Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Omiljena misija po meni je ona kada C J i CEZAR ubijaju rydera A vama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heisenberg_Cappon Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Kod Big Smoka sve njegove misije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlatan Boss Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Meni je najbolja zadnja misija jer ima najvise rokanja i tu zavrsavamo igru konacno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Petar_$) Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Poslednja misija definitivno. Ima najvise rokanja i nekako je najzanimljivija. Nisam bas puno puta prelazio gta sa ali kad god sam dosao do zadnje misije, prelazio sam je sa zadovoljstvom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F I L I P O V 1 C Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 (edited) Imam dve najbolje misije koje su mi zapale za oko a to su: 1 Misija kada se iz LAS Venturasa vracate i Los Santos pa kada vam da zadatak da ukradete Hidru na Vojnom brodu koji se nalazi gde i hangar zg na sampu, u toj misiji ima dosta pucanja, a najboja situacija jeste kada ukradete avion onda vas jure 3 ista takva aviona koje morate da srusite kako bi nastavili dalje sto je fascinantno, i za tu misiju dobijete oko 50k za dobro odradjen posao, a 2 misija je napad na vojnu bazu sto je slicna situacija kao i u prvoj mapi ali u ovom misiji kradete Jet Pack i nije lako dodci di njega. Edited October 7, 2021 by P O S E J D O N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eminem Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 I ako ih ima dosta mozda jedna od omiljenih mi je A Home In The Hills. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavic_lazzar Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Zadnja definitivno jer tu je kraj i sve se najvise shvati i cela prica najvise pogodi y zadnjoj misiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machi Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Najbolja misija je kada CJ mora sa dodom uci u shamal dok su oba aviona u pokertu zato što je iznimno teška i podsjeca jako na misiju iz COD-a gdje smo u avionu i moramo se pucati sa naprijateljima I sviđa mi se još i zbog back story-a ta misija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiliam__ Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Hmm ima dosta njih al po meni ističe se poslednja, neočekivan kraj i sama radnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_Mario Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Moja omiljena misija je kad ubijamo big smoke zato sto je tu vec kraj i otkrivamo dosta stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durlic Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 pljacka banke sa wu zi mujem iskreno bas sam se uziveo Link to comment Share on other sites More sharing options...