Jump to content
Joca

VIP 7 ili Ultra Mega Donator

Recommended Posts

Po meni Vip 7 ne bih imao poentu jer vec postoji 6 tipova Vip-a na Vipu 6 ima mnogo povoljnosti, zaista ne vidim poentu ni sta bih mogao od povoljnosti da ima Vip 7 a da to nema u prethodnih 6 tipova Vipa. Jedino da se dodaju nove stvari na server da naprimer ima neku prednost u pucanju naprimer da moze kada pukne sa metkom da moze da taj metak mora pogodi najblizeg igraca gde god on pucao ili tako nesto.

• Like 1

Ja lično nisam za dodavanje VIP 7 jer VIP 6 ima već dovoljno komandi i pogodnosti i ne vidim nešto mnogo stvari koje bi se dodale kako bi se ovo isplatilo kupiti. VIP 6 ima kamatnu stopu 0.6, /jetpack i još mnogo komandi, a šta to ostaje za VIP 7, skoro ništa. Možda portanje do kuća, auta, ali nepotrebno je realno jer ako već imaš VIP 6 imaš dosta komandi koje mogu da zamene ove 

• Moderator

Veliki Pozdrav

Jako zanimljiva tema, iskreno čak i ako bi bilo zanimljivo dodati se još jedan u nizu Vipova mislim da je stvarno preterano dodati  Vip 7 iskreno ne znam ni koje bi mogucnosti mogao imati ali dobro. Mada kada bi smo razmišljali dodati Vip 7 bez ovih stavki da se dodaju bio bi precenjen a te su da se može portovati do privatnih kuća i vozila to bi bilo jako korisno i verujem da bi zbog toga najviše igrači i kupovali tog vipa. Takodje mogao bi se dodati novčani bonus od $1.000.000 takodje 4x rispekta svake plate. Usput da se na platu dobija $2.000 ukoliko ste i organizaciji ukoliko niste $1.000. Takodje bilo bi dobro da se doda port u toku pljačke ali to samo za civile i organizacije poput AMS, Taksi, Bolnicari, SP kojima to nebi moglo nad drugim igračima kao sto bi pomoglo PD-u i Kriminalnim Organizacijama. Kao sto svi znate cena Vip-a 6 na jedan dan je 280DP a na 90 dana košta 8500 DP sto bi značilo da VIP 7 treba košta dosta više. Naprimer 580 na jedan dan a 10500 DP na 90 dana. Znam da je veliko ali kada pogledamo toliko bi i koštalo kada se sračuna.

Cena ovih paketa bi zavisila od specijalnosti komandi i servera, ali može biti u opsegu od 30€ do 50€, što bi bilo prilično pristupačno za ozbiljnije igrače koji žele dodatne privilegije. Ove komande bi omogućile igračima koji su investirali u VIP 7 ili Ultra Mega Donator status da imaju jedinstvene privilegije koje ne narušavaju ravnotežu igre, već pružaju ekskluzivnost i dodatnu zabavu. Takođe, važno je balansirati da VIP komande ne daju nepravednu prednost drugim igračima.

Pozdrav,

ja mislim da preko Vip-6 ne treba ici dalje,jer i ovako se Vip 6 skupo placa.A mislim da vip-7 ne bi imao mnogo vise od 6-ice.Jeste 

imao vi vise,ali ne toliko dovoljno da bi igrace privuklo toliko.Takodje ne bi bilo mnogo vise komandi za

upotrijebiti,i samim tim stojim iza ovog svog misljenja.