Velj@ Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Pozdrav! Koje je po vama najbolje auto u Gta San Andreasu? Po meni je najbolje auto Infernus jer najbrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irving Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 Pozdrav,po meni najbolji auto je banshee jer je brz lep i jeftin.Auto ide 202km/h i kosta samo 650-670k,a bullet koji isto toliko ide kosta oko 5m tako da je banshee mnogo isplativiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlatan Capone Posted April 24, 2021 Share Posted April 24, 2021 Takodje i meni banshee brz, jeftin, lijep i jednostavni izgled Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolar Posted April 24, 2021 Share Posted April 24, 2021 Driftam 4 godine tkd elegy naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilijeva Banda Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Gde god sam igrao posedovao sam Hustler. To je automobil koji mi je kako da kažem prirastao srcu, jedino ga na Balkan School-u nikada nisam imao. Takođe mi je drag i Banshee, jako lepo izgleda i veoma je brz Link to comment Share on other sites More sharing options...
forgiven Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Pozdrav, Ima mnogo dobrih i lepih automobila ali jedan se izdvaja a to je Admiral tačnije tako se zove na Balkan School-u, vozio sam ga stalno čak bi bio za kompjuterom i samo ih ređao ispred neke kuće i sve ih razvaljivao, to auto mi se najviče sviđalo i dan danas mi se sviđa, to auto mi se sviđa još od kada sam krenuo da igram GTA SA ( pre 8. godina). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Jovanovic Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Pa ima tu par nekih najboljih auta po mom misljenju a to su Bullet, Infernus, Comet, Turismo, Huntley, Sultan, svi su po mom misljenju lepi svi za nesto dobri i necete pogresiti koji god od ovih da kupite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batica Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Najbolji je Banshee, izuzetno brz ali i nestabilan, sto ga po meni cini najzanimljivijim vozilom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R A G E Wanted Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 sultan,savana.hutly ta 3 vozila mi se najvise svidjaju jako lep tunig moze da se odradti tako da ova vozila su top Link to comment Share on other sites More sharing options...
R ale Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Po meni najbolje vozilo je bullet zato sto je jako brz, a i jako je brz i zato je po meni savrsen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Notorious Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Pozdrav. Po mom misljenju, Elegy je najbolje vozilo. Prvo, auto izgleda prelijepo, a kao drugo, jako je dobar za drift sto mu daje veliki plus. Jedina mana je sto je malo sporiji od ostalih auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amer_Lopo Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 infernus - brzina elegy - drift nrg500 - nrg500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R ale Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Ranije, Amer_Lopo je rekao/la: infernus - brzina elegy - drift nrg500 - nrg500 Zasto bas nrg 500, zato sto se nekako izdvaja od svih motora ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amer_Lopo Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 ide skoro ko infernus 200km/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelevski Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Po meni najbolji auto mi je infernus i bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R L B O R O Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Ranije, Andrej_Sanchez je rekao/la: Po meni najbolji auto mi je infernus i bullet Zašto baš ta dva vozila,šta ti se točno sviđa kod infernusa a što kod buleta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durlic Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Cheetah,brz,ne tolko tezak za upravljanje takodje i elegy,uglavno driftovanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
M I L O Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Pozdrav, po meni najbolje auto je bullet jer je brz, najlepsi auto koji moze da postoji po mom misljenju, svako ima drugacije misljenje i drugaciji ukus. Bullet mi je najbolji auto iz razloga jer ima mnogo vrlina od toga sto je prebrz, sto je mali i sto moze u nekim situacijama da prodje kroz rampu ispod sto veoma znaci u datim situacijama. Takodje dora osobina ovog auta je sto ima lepe boje i sare, i kada potrefite pravu boju sa tim sarama dobili ste dobitnu kombinaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Kent Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Licno najbolje auto mi je Sultan jer je dosta brz a i jako lijep za urediti Link to comment Share on other sites More sharing options...
T_I_R_N_A_N_I_C Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Pozdrav najbolji auto po meni je turismo zbog toga sto razvija veliku brzinu jedina mana je sto nema puno hp Link to comment Share on other sites More sharing options...