Jump to content
Velj@

Najbolje auto u gta san andreasu

Recommended Posts

Pozdrav,po meni najbolji auto je banshee jer je brz lep i jeftin.Auto ide 202km/h i kosta samo 650-670k,a bullet koji isto toliko ide kosta oko 5m tako da je banshee mnogo isplativiji.

Gde god sam igrao posedovao sam Hustler. To je automobil koji mi je kako da kažem prirastao srcu, jedino ga na Balkan School-u nikada nisam imao. Takođe mi je drag i Banshee, jako lepo izgleda i veoma je brz

Pozdrav, Ima mnogo dobrih i lepih automobila ali jedan se izdvaja a to je Admiral tačnije tako se zove na Balkan School-u, vozio sam ga stalno čak bi bio za kompjuterom i samo ih ređao ispred neke kuće i sve ih razvaljivao, to auto mi se najviče sviđalo i dan danas mi se sviđa, to auto mi se sviđa još od kada sam krenuo da igram GTA SA ( pre 8. godina).

• SAMP Vinewood Helper
  • Pozdrav, po meni najbolje auto je bullet jer je brz, najlepsi auto koji moze da postoji po mom misljenju, svako ima drugacije misljenje i drugaciji ukus. Bullet mi je najbolji auto iz razloga jer ima mnogo vrlina od toga sto je prebrz, sto je mali i sto moze u nekim situacijama da prodje kroz rampu ispod sto veoma znaci u datim situacijama.
    Takodje dora osobina ovog auta je sto ima lepe boje i sare, i kada potrefite pravu boju sa tim sarama dobili ste dobitnu kombinaciju.