Jump to content
Quintello

Vaše mišljenje o automobilu | FBI Rancher

Recommended Posts

Pozdrav, Lep auto po meni iskreno i najviše mi se sviđa to što ima 4/5 vrata znači to najviše volim kada auto ima 4/5 vrata. Jedina mana je to što je prespor ide oko 140 km/h znači mnogo je prespor a inače auto ima i dosta helit.

Auto mi uopste nije los, nisam ga, ja mislim, skoro nikad vozio, ali mi se svidja njegova brzina, to sto ima dosta vrata, sto mi je i nekad najbitnije kod vozilo. Takodje, mi se svidja zbog brzine jer je za takav tip vozila veoma brz.

Pozdrav,

Auto je solidan, ima svoje prednosti i mane, međutim jako je lep i unikatan, ne viđa se svaki dan na serveru kako ga neko od PD-a vozi.

• Like 1

Ranije, d1ego je rekao/la:

Pozdrav. Nikada ga nisam vozio, ali, vjerujem da ga mogu uporediti sa obicnim Rancherom koji nije izduzen kao ovaj. Rancher je veoma poseban jer je jako rijetko vozilo. A drugo, auto je ekstra za off-road destinacije.

Slazem se, mada mi ne izgleda ovaj rancher za off road voznju, tj. mislim da nije dobar za takvu vrstu voznje, sta ti mislis?

Ranije, Amer_Lopo je rekao/la:

izgled ok

brzina slabo

Da li ti se auto uopste svidja, da li si ga ikad posedovao?

FBI rancher,jako moćno vozilo,može da ide po svim terenima i jedno je od boljih vozila u SAJ-u,FBI rancher je bio i ostao moj omiljeni auto koji bi uzeo kad god sam u SAJ-u,zato što ima 4 mesta,ponaša se kao džip i ima  pribliznu brzinu kao obican policijski auto(156km/h)

FBI Rancher je jedno od onih vozila koji nisu za potjere i nisu da se sa njima dolazi na robove. Vozilo je močno i ima puno hp-a, ali je zato jako sporo pa i nema neku svoju funkciju u SAJ-u. Zanima me koje se tebi od FBI vozila isto ne sviđa, naravno ako ima neko koje ti se ne sviđa.

Fbi rancher ima svoje vrline i mane. Vrlina mu je sto ima dosta hp-a i sto kada neko zeli da Vam raznese auto treba mu mnogo naoruzanja i metkova da bi Vam razneo auto. Velika mana mu je sto je prespor i nije moguce ga koristiti u nikakvim bitnim situacijama gde Vam je potrebna brzina, ali je dobar za kratke staze i za obezbedjenje nekog vaznog. Takodje to sto je na visini pa moze da preskace i prelazi preko odredjenih stvari sto je isto jedna velika prednost ovog auta.