Balkan School Community Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Poštovani igrači Balkan School zajednice, Želimo da vas pozovemo da nam se u subotu 12.06.2021. u 18:00 pridružite na prvom stress testu našeg RAGEMP servera, odnosno testiranja kako server funkcioniše na većem broju igrača. Šta se od mene očekuje? - Od vas se očekuje da u subotu u 18:00 uđete na naš test server, sa IP adresom: rage.balkan-school.com:22005 i da sasvim opušteno istražujete server i sisteme na serveru, a mi ćemo za to vreme da pratimo kako se server ponaša. Kako da uđem na server? - Prvo morate imati instaliranu originalnu verziju GTA V, zatim morate instalirati RAGEMP klijent koji možete skinuti sa ovog sajta. Kada završite sa instalacijom, uđite u RAGEMP klijent i preko direct connect-a unesite prvo IP a zatim i PORT servera (pogledajte slike ispod). Naravno ako pokušate da uđete na server pre ili posle stress test-a server će biti zaključan. Gde mogu da prijavim bug koji sam pronašao? - Ako slučajno pronađete neki bug, molimo vas da nam to prijavite tako što ćete popuniti formu na našem sajtu za prijavljivanje bug-ova. Sajt možete pronaći na ovom linku. Gde mogu da postavim pitanje vezano za RAGEMP server? - Sva pitanja možete postaviti ovde. I za kraj bi zamolili sve učesnike stress test-a da nakon testiranja popune form-u sa ovog link-a kako bi nam preneli utiske, zapažanja i generalnu ocenu servera. Hvala vam na podršci, Vaš Balkan School Community. 9 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...