Mladenovic Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Ja mislim da ne treba da se poveća broj slotova u novinara, mislim da je 10 slotova baš dosta jer nemaju toliko mnogo posla novinari i mislim ukoliko bi se dodali još slotovi bilo bi velikih komplikacija u organizaciji zbog malih broja emisija koji vode novinari tokom dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergej_Capone Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Nije potrebno vise slotova od trenutnog broja. Sve je u dobro organizovanom timu kao i velikoj odgovornosti lidera koji ih treba uvezbati da ne prave greske i bez svadjanja u tome ko ce kad da radi kviz na primer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Popadic Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 10 slotova je sasvim dovoljno nemam sta vise komentarisati jer je i veci RP i sve da ima 10 novinara kada i bilo lupam 20 30 bilo bi prevelika guzva ne bi se znalo ko koju emisiju da vodi i tako dalje,Ovo je samo moje misljenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacosta Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Pa vidi, to sto u novinare ne moze svako "lako" da upadne jer je mg test vrlo tezak, pa moje misljenje je da se ne prosiruju slotovi iz prostih razloga Mg po emisijama i razlicitim greskama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlatan Capone Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Mislim da nema potrebe 10 novinara je sasvim dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rouz Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Mislim da ne treba jer nemoze svako da bude novinar zato i ima 15slotova.Sve je to lepo odradjeno od strane servera i develop tima.Da je trebalo oni bi ubacili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvicer Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Ja bi ostavio ovako kako je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Void Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Sta vi mislite da li novinari dobro rade posao ili da li ima nesto sto bi vi promjenili kod novinara ili nesto novo uveli?Da li vam se svidjaju trenutne emisije i igre unutar kviza znanja?Da li tu ima nesto sto bi promjenili ili novo uveli? Slobodno pisite,budite otvoreni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMitic Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Generalno mislim da novinari rade dobro svoj posao, samo što je očigledno da su neke emisije kada su donacije velike bile nameštene, npr. pronađi novinara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D 1 E G O Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Novinari je definitivno najbolje organizacija na serveru, ali, to ima i svoje mane, kao npr: jako je tesko uci u organizaciju jer ima samo 10 slotova i smatram da je to dovoljno, ali je definitivno najbolja i najisplativija organizacija na sevreru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilijeva Banda Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Mislim da su novinari jedna fenomenalna organizacija u kojoj je definitivno najzanimljiviji rad, no svaka organizacija ima i svoju manu, novinari imaju samo 10 slotova što je veoma malo, ali je jedna od organizacija u kojim se najviše isplati raditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
D 1 E G O Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Po meni, Novinari su najbolja organizacija na serveru iako nisam do sada bio u toj organizaciji, smatram da je najzabavnija i definitnivno najplacenija organizacija, ali to ima i svoje mane. Jako je tesko uci u organizaciju poput Novinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strac_Fernand Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Generalno gledano,veoma lepo rade svoj posao,sto se tice rp-a i svega,lepo su rasporedjene emisije po satnicama, sve pohvale ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_SAVKE_ Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Generalno novinari rade u glavnom dobar posao, ali stvarno mislim da su ove emisije već zastarele i da bi bilo vrijeme za novim emisijama.Nemam neki specijalan prijedlog za emisiju koja bi mogla da se doda,ali stvarno sada je uvijek kviz znanja,eventualno pronadji novinara.Kar sou je bio super, ali od jednom su prestali da ga rade,skroz je zaboravljena ta emisija.Bilo bi super kada bi se češće radile specijalne emisije.Naravno često rade i emisije koje nisu nagradne, kao one vijesti,što je super,dosta je RP, i bilo bi super kada bi češće radili one Live emisije gdje dovedu nekog gosta skroz druge organizacije,čak i civila,to nisam dugo viđao,a takve emisije su stvarno super i RP.To je moje lično mišljenje.Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Salvatore Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Smatram da novinari da rade dobro svoj posao međutim vrijeme je za nove stvari. Predlažem ukidanje svih dosadašnjih emisija i uvođenje novih. Osmišljanje novih emisija bih prepustio vrhovnoj komandi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip_Bonanza Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 Rade dobar posao , iako je nekad ocito da je nesto namjesteno kada su stvarno ogromne donacjie, igre su vec zastarjele ne isplati se niti igrat svaki put bude isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMP Spec Admin Forgiven Posted March 9, 2022 SAMP Spec Admin Share Posted March 9, 2022 Pozdrav, moje mišljenje o Novinar organizaciji je super odlično rade svoj posao imaju odlične emisije, svaka čast! Ali ne svidja mi se to što Novinar organizacija ima samo 10slotova po meni bi bilo odlično da se dodao jos 5slotova, da ima barem 15slotova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Andrija_$) Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 13 hours ago, Inspektor said: Pozdrav, moje mišljenje o Novinar organizaciji je super odlično rade svoj posao imaju odlične emisije, svaka čast! Ali ne svidja mi se to što Novinar organizacija ima samo 10slotova po meni bi bilo odlično da se dodao jos 5slotova, da ima barem 15slotova. Pozdrav, slažem se sa tobom da rade odlične emisije i stvarno je kvalitetna organizacija. Što se tiče slotova ne slažem se, jer sam bio više puta novinar i stvarno je bukvalno borba oko zakazivanja određenih emisija. Mislim da je 10 slotova sasvim dovoljno. Zanima me neko tvoje mišljenje o ovome. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepisone Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 Dobra organizacije ništa ne bih menjao po onolikoj zaradi i treba da ima onolko malo slotova sve kako treba po mom mišljenju. Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilijeva Banda Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Ranije, Wuzi_Mu je rekao/la: Dobra organizacije ništa ne bih menjao po onolikoj zaradi i treba da ima onolko malo slotova sve kako treba po mom mišljenju. Pozdrav. Pozdrav @ Wuzi_Mu , slažem se sa tvojim mišljenjem, svaka reč ti je na mestu. Novinari takodje rade različite emisije, pa mene zanima koja je tebi omiljena emisija i da li ih treba menjati, dodavati nove ili ostaviti ovakve kakve su sada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A R I O Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 (edited) Pozdrav Forumasi i Forumasice, danas cemo da diskutujemo o jednoj od drzavnih organizacija a to su 'Novinari'. Mnogi kazu da su 'Novinari' jedna od boljih drzavnih organizacija na serveru. Da li ste ikada bili u organizaciji i koji su vasi utisci? Ja nikada nisam bio u ovoj organizaciji, pa me zanima vase misljenje. Edited October 17, 2022 by Dario_Coric 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Carmine_ Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Pozdrav,ja takodje nisam bio u ovoj drzavnoj organizaciji ali sto se tice zarade ovo je prava organizacija za tako nesto,jedina zamerka mi je sto ima malo slotova i jednostavno ne moze joj svako pristupiti.Nadam se da sam ovim komentarom dao neku lepu sugestiju za sve vas koji hocete da se pridruzite ovoj organizaciji :D. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
$_(Z_I_V_A_N)_$ Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Vozdra! Da bio sam u organizaciji ali to davno pre tri godine a za zarade ima uvek u novinarima! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A R I O Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Pozdrav @ bokiroka07 , hvala ti sto si se prikljucio diskusiji. Fino si opisao cijeli sistem novinara iako nisi nikada bio u toj organizaciji. Da li bi jos nesto promjenio sto se tice 'Novinara' osim sto bio dodao jos slotova>? Da li mislis da je dodavanje slotova bas dobro za tu organizaciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A R I O Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 10 minutes ago, $_(Z_I_V_A_N)_$ said: Vozdra! Da bio sam u organizaciji ali to davno pre tri godine a za zarade ima uvek u novinarima! Pozdrav, mozes li nam opisati rad organizacije u to vrijeme? Da li se nesto promjenilo za to vrijeme ili je ostalo sve isto? Link to comment Share on other sites More sharing options...