Jump to content
Grubich

Misljenje o Novinarima

Recommended Posts

Ranije, Dario_Coric je rekao/la:

Pozdrav @ bokiroka07 , hvala ti sto si se prikljucio diskusiji. Fino si opisao cijeli sistem novinara iako nisi nikada bio u toj organizaciji. Da li bi jos nesto promjenio sto se tice 'Novinara' osim sto bio dodao jos slotova>? Da li mislis da je dodavanje slotova bas dobro za tu organizaciju?

Sto se tice promena neveo sam u proslom komentaru,milism da je to jedina mana, barem za sad.Pa evetualno dodali jos zanimljivih i novih emisija.Jer ove emisije vec duze vreme se ponavljaju,dosadile su, nekako mislim da bi bolje bilo kad bi se eventualno 2 nove emisije dodale samim tim bi i povecali slotove (kapacitete) "Novinara".

Edited by bokiroka07

38 minutes ago, bokiroka07 said:

Sto se tice promena neveo sam u proslom komentaru,milism da je to jedina mana, barem za sad.Pa evetualno dodali jos zanimljivih i novih emisija.Jer ove emisije vec duze vreme se ponavljaju,dosadile su, nekako mislim da bi bolje bilo kad bi se eventualno 2 nove emisije dodale samim tim bi i povecali slotove (kapacitete) "Novinara".

Apsolutno se slazem sa tobom sto se tice dodavanja novih emisija. I ja takodje mislim da bi se trebalo dodati nesto novo kalo bi doveli organizaciju u jos veci red, barem po mom misljenju. Sto se tice dodavanja slotova, tu se ne slazem iz prostog razloga; kada bi se dodalo jos slotova bilo bi previse clanova u organizaciji i bila bi frka ko ce voditi emisiju a ko ne.. Mislim da je 10 slotova sasvim dovoljno za tu organizaciju i da nebi nista trebalo mijenjati po tom pitanju. LP

Nikad nisam bio u ovoj organizaciji ali se slažem sa bokiroka07 da treba dodati slotove i nove emisije.Nemam više zamerki,organizacija je odlična.

Edited by Nikola Adamovic

7 hours ago, M A R L B O R O said:

Pozdrav,što se tiče same organizacije brutalna je,zarada je dobra,ja sam već bio dosta puta u novinarima i trenutno sam sad u novinarima i organizacije je jako dobra mogu reći jedna od boljih.

Pozdrav kolega, hvala ti sto si se prkikjucio diskusiji. Lijepo si opisao organizaciju sto se tice zarade. Da li ti se ta organizacija dopata najvise zbog zarade ili ima jos neka stavka koja ti se svidja?

6 hours ago, Nikola Adamovic said:

Nikad nisam bio u ovoj organizaciji ali se slažem sa bokiroka07 da treba dodati slotove i nove emisije.Nemam više zamerki,organizacija je odlična.

Pozdrav, hvala sto si se prikljucio diskutovanju. Slazem se sa tobom kao i sa @ bokiroka07  da treba dodati neke nove emisije, osim prosirenja slotova kao sto sam i naveo u predhodnim odgovorima. Lp

Pozdrav kolega, hvala ti sto si se prkikjucio diskusiji. Lijepo si opisao organizaciju sto se tice zarade. Da li ti se ta organizacija dopata najvise zbog zarade ili ima jos neka stavka koja ti se svidja?

Pozdrav kolega,pa organizacija mi se sviđa i zbog zarade i zbog toga kako ima dobre sisteme i slično.

11 hours ago, M A R L B O R O said:

Pozdrav kolega,pa organizacija mi se sviđa i zbog zarade i zbog toga kako ima dobre sisteme i slično.

Koji ti se to sistemi ove organizacije najvise svidjaju u odnosu na ostale organizacije? Ima li nesto posebno?

Pozdrav Forumasi i Forumasice, danas cemo da diskutujemo o jednoj od drzavnih organizacija a to su 'Novinari'. Mnogi kazu da su 'Novinari' jedna od boljih drzavnih organizacija na serveru. Da li ste ikada bili u organizaciji i koji su vasi utisci? Ja nikada nisam bio u ovoj organizaciji, pa me zanima vase misljenje.

Pozdrav @ Dario_Coric  što se tiče organizacije Novinari, po meni je ta organizacija jedna od boljih na našem serveru, naravno i zbog jako dobre zarade a i celoukupna organizacija i sam način rada te organizacije mi se jako dopada, proveo sam možemo da kažemo neki solidan period u njoj, i sve u svemu odlična je organizacija

Pozdrav @ Cage . Mozes li nam reci sta ti se najvise dopalo dok si boravio u ovoj organizaciji. Da li je to zarade ili su emisije zanimljive. Da li ti se organizacija svidja samo zbog zarade ili ima jos nesto>?

Pa ovako, prije svega mi je bilo dobro zbog dobre ekipe, takodje sam dosta novih prijatelja upoznao dok sam bio tu a i same emisije kao sto kazes su jako zanimljive kada se rade.

• SAMP Spec Admin

Pozdrav @ Dario_Coric .

Vrlo zanimljiva tema, gde se može dosta toga reći. Naravno da sam bio u Novinarima i pre svega mnogo je angažovana organizacija što se tiče u odnosu na druge državne organizacije. Stalno se vode emisije, ukoliko neko pogreši sledi mu vrlo jaka kazna. Utisak je mnogo dobar, uvek zavisi sve do Lidera kako će on uticati i pre svega kako će je napraviti da bude. Ja sam prvi put bio kod Adela i lepo je vodio orzanizaciju što mi se svidelo pa sam ostao par dana (4-5). Posle tih par dana, slučajno sam napisao na /news nešto što nije trebalo i dobio sam kick iz organizacije kako ne bih dobio adminsku.

Edited by Forgiven
  • Like 1

2 minutes ago, Forgiven said:

Pozdrav @ Dario_Coric .

Vrlo zanimljiva tema, gde se može dosta toga reći. Naravno da sam bio u Novinarima i pre svega mnogo je angažovana organizacija što se tiče u odnosu na druge državne organizacije. Stalno se vode emisije, ukoliko neko pogreši sledi mu vrlo jaka kazna. Utisak je mnogo dobar, uvek zavisi sve do Lidera kako će on uticati i pre svega kako će je napraviti da bude. Ja sam prvi put bio kod Adela i lepo je vodio orzanizaciju što mi se svidelo pa sam ostao par dana (4-5). Posle tih par dana, slučajno sam napisao na /news nešto što nije trebalo i dobio sam kick iz organizacije kako ne bih dobio adminsku.

Pozdrav, fino si opisao sistem. Mozes li nam reci da li je tesko da se stalno RP-a u Chatu, jer vidim da kad novinar vodi emisiju stalno pazi i sve pise kako treba na /news. Takodje, ima li neka emisija koja ti se najvise dopala i mozes li nam je malo opisati?

• SAMP Spec Admin

Pozdrav @ Dario_Coric .

Nije, posle par emisije, navikneš se i posle ne bude problem da sedneš za komp 15-20 i uradiš jednu emisiju. Meni je bilo mnogo teško u početku, jer sam bio prvi put u novinarima, sva sreća pa se pronašao moj drug i pomogao mi je oko prve emisije. Najviše mi se sviđala emisija, Oglasi i Pozdravi. Tu takođe treba mnogo, mnogo rpanja ali posle 2-3 takve emisije navikao sam se, ali nažalost dobio kick.

Just now, Forgiven said:

Pozdrav @ Dario_Coric .

Nije, posle par emisije, navikneš se i posle ne bude problem da sedneš za komp 15-20 i uradiš jednu emisiju. Meni je bilo mnogo teško u početku, jer sam bio prvi put u novinarima, sva sreća pa se pronašao moj drug i pomogao mi je oko prve emisije. Najviše mi se sviđala emisija, Oglasi i Pozdravi. Tu takođe treba mnogo, mnogo rpanja ali posle 2-3 takve emisije navikao sam se, ali nažalost dobio kick.

Shvatam, ništa nije teško kada znaš svoj posao. Nadam se da ćeš u skorije vrijeme opet ući u Novinare, Lp

Novinari su ako ne i najbolja organizacija sa kojom mozes da vodis mnogo dobar RP ukoliko si kreativan, imas zelje i volje za to. Novinari nisu samo automatizovana organizacija, to je organizacija kojoj je neophodna kreativnost. Mogu slobodno reci da i oni u toku dana na serveru prave dosta zabave pored administracije, iako ih dobar deo smatra kao dosadnu organizaciju.

On 12/28/2022 at 12:02 AM, ypke said:

Novinari su ako ne i najbolja organizacija sa kojom mozes da vodis mnogo dobar RP ukoliko si kreativan, imas zelje i volje za to. Novinari nisu samo automatizovana organizacija, to je organizacija kojoj je neophodna kreativnost. Mogu slobodno reci da i oni u toku dana na serveru prave dosta zabave pored administracije, iako ih dobar deo smatra kao dosadnu organizaciju.

Da li možeš da nam kažeš šta ti se najviše dopada u toj organizaciji, i takođe da li si nekada bio u Novinarima i imaš neko lepo iskustvo da podeliš sa nama što se tiče te organizacije.

Smatram da je dovoljno 10 slotova, jer se time organizacija izdvaja kao jedna od najtrazenijih i najtezih za uci. Jedino sto mi je zao sto Novinari imaju sablon koji se koristi jos odavno, od v2.3 kada sam ja krenuo igrati, vjerovatno je to i od ranije. Smatram da bi se emisije trebale osvjezit i ubaciti nesto ovo. Trenutno lideri uzmu org, rade iste emisije, snimaju RP akcije i dobiju RP+. Smatram da bi se trebalo promjeniti sistem rada, da se teze dobije RP+. Novinari vise ne zaradjuju kao prije jer su emisije monotone.

• SAMP Spec Admin
On 3/24/2023 at 3:28 AM, D 1 A B L O said:

Smatram da je dovoljno 10 slotova, jer se time organizacija izdvaja kao jedna od najtrazenijih i najtezih za uci. Jedino sto mi je zao sto Novinari imaju sablon koji se koristi jos odavno, od v2.3 kada sam ja krenuo igrati, vjerovatno je to i od ranije. Smatram da bi se emisije trebale osvjezit i ubaciti nesto ovo. Trenutno lideri uzmu org, rade iste emisije, snimaju RP akcije i dobiju RP+. Smatram da bi se trebalo promjeniti sistem rada, da se teze dobije RP+. Novinari vise ne zaradjuju kao prije jer su emisije monotone.

Totalno sam saglasan oko tvog mišljenje.

Ja se trenutno nalazim u toj organizaciji, i koliko znam več dugo vremena nije uvedena neka nova emisija. Samo se menja redosled i način pisanja emisija.

Ja mislim da bi se broj slotova trebao smanjiti, iz razloga jer ne mogu svih da kažemo 9 članova da zakažu emisije (ne računam podlidera). Uvek kada treba da se zakažu emisije, bude dosta komplikacija jer se potrefi da neko hoće istu emisiju kao prošli korisnik. Šta ti misliš, da li bi trebala da se uvede emisija "Nacionalni Dnenvik".

[Napomena]: Svaka aktivnost će biti nagrađena te se trudite da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki vid kršenja pravila će biti sankcionisan

Edited by Forgiven

Realno gledano 10 novinara je sasvim dovoljno iz više razloga. Prvo, 10 novinara realno može da isprati sve emisije bez problema, uspevali su do sada, što ne bi mogli i sada. Drugo, zarada u novinarima ume da bude veoma velika, na 15 novinara može doći do neslaganja i otimanja za emisije u cilju da se bolje zaradi. Naravno ne kažem da to tako mora biti ngo navodim kao mogući scenario.