ShuLe Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 (edited) Pozdrav forumaši, danas ćemo diskutovati o najbržem autu u SA-MP-u. Možete pisati samo auta, ne motore ! Ima dosta brzih auta ali odaberite najbrže po vama i recite šta Vam se svidja kod njega ili šta Vam se ne svidja kod njih ! Po meni najbrže auto u SA-MP-u je Infernus ali njegova najveća mana je sto ima malo health-a Slika : Edited September 4, 2021 by ShuLe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected]_$ Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Bullet zbog brzog ubrzavanja i i dobre kontrole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovan Covic Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Meni je infernus zbog dobrog ubrzanja i maksimalne brzine.....Mana sto ima malo helth-a.Vrlina je to sto ima pogon na sva cetiri tocka,uglavnom je stabilan.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Infernus je najbrzi, on ide 220kmh ali po meni je bolje uzeti Bulleta jer bullet ide 203 kmh a mnogo je izdrzljiviji, infernus 100 kmh i udaris u zid, odmah se raznese Ali takodje vredi spomenuti Hotringa koji ide 214kmh Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamhodza Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Infernus je po meni najbolji auto u igri , moze se fino driftat , jedino sto mi se ne svidja kod njega jeste sto kad se jednom zapucate u zid sa njim on eksplodira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F I L I P O V 1 C Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 (edited) Ako se ja pitam nesto, po meni je nadrazi auto posle Infernus >> Turismo, zasto sam bas njega odabrao, evo razloga... Turismo kao sto svi znamo po RP- izgleda kao neki malo stariji Ferari ili malo stariji Lamborgini, Ima odlican V12 TDI motor koji dostize brzinu od cak 192 km/h i sto je po meni najbolje, Ima prednju vucu tako da sa njim ulazite u krivine kao iz sale, sto bih vam dosta pomoglo oko bezanja od PD/SAJ/SP .. Edited September 4, 2021 by P O S E J D O N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivadinovic Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Po meni je Turismo najlepsi,najjaci i najbolji auto u igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STEFANCHOS Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 infernus zato sto je najbrze auto a ne svidja mi se bas zato sto mnogo brze eksploda Link to comment Share on other sites More sharing options...
sredoje_stankovic Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Bullet svidja mi se auto ima lepe farove i felne i boje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko Babic Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Comet je veoma brz auto,moze lepo da se ulepsa,po meni najlepsi i veoma brz auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topalo Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Po meni je najbolje auto bullet ide 202 a i ima zvuk dobar, a i boje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Said_Luciano Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Po meni Cheetah je najbrzi i ima dobru kontrolu u krivinama.mnogo lijep auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Blaze Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Bullet, jer mi je bolji na kontrolu i ne drifta tolko kolko infernus drifta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenovicc Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Bullet,jer se infernus teze kontrolise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel_Black Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Najbrze auto je infernus al po meni je ljepsi turismo i svida mi se jer je lijep na izgled i stabilan za krivine vuce 4 kotaca samo mi se ne svida sto ima malo helta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomy Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Ubedljivo najbrze vozilo je infernus, ali po mom misljenju je Cheetah koji ima izgled nalik Ferrariju 512, ima V10 motor i na pravcu najbrza brzina mu je 192 Km/h. Njegova prednost je to sto ima prednju vucu i sto u krivine ulazi bez ikakvog problema i zanosa, osim ako ga vi ne zanesete. Motor mu se nalazi pozadi te je vibracija pri voznji dosta manja u odnosu na ostale automobile sa motorom ispred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durlic Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Po mom misljenju najbrzi je infernus.svidja mi se izgled, auto ide skoro 200,drufta se lagano.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trifun Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Infernus - mali HP , i mnogo je los u krivinama , dok je Bulket u svemu odlican , samo ima manju brzinu . Po meni je Bullet odlican , ali Infernus je takodje dobar . Neutralan sam , po meni su oba vozila dobra . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavic_lazzar Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Bullet sigurno ima cenu koja odgovara za ono sto placas,ima ok helte i armor,brzo skrece,ubrzava brzo, lak za kontrolu, ok za driftanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machi Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 HotRing A ili B sve jedno je zato što su isti a to je jedan od najbržih i najunikatnijih vozila i zbog toga su dosta skupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R L B O R O Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Infernus je najbrzi al bi prije izabrao bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky_Corleone Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Bullet jer je jako brz a i ima dobar health Link to comment Share on other sites More sharing options...
vak1sha Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Bullet definitivno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiliam__ Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Po meni Bullet prelepa nijansa boja može da se iskombinuje i auto je samo po sebi prelepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadicc Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Po meni Infernus i dobro skrece i dobar je nekada za drift Link to comment Share on other sites More sharing options...