Jump to content
ShuLe

Najbrže auto u SA-MP-u

Recommended Posts

Pozdrav forumaši,

danas ćemo diskutovati o najbržem autu u SA-MP-u. Možete pisati samo auta, ne motore  ! Ima dosta brzih auta ali odaberite najbrže po vama i recite šta Vam se svidja kod njega ili šta Vam se ne svidja kod njih ! 

Po meni najbrže auto u SA-MP-u je Infernus ali njegova najveća mana je sto ima malo health-a

Slika : infernus

Edited by ShuLe
  • Like 2

Ako se ja pitam nesto, po meni je nadrazi auto posle Infernus >> Turismo, zasto sam bas njega odabrao, evo razloga...

Turismo kao sto svi znamo po RP- izgleda kao neki malo stariji Ferari ili malo stariji Lamborgini, Ima odlican  V12 TDI  motor koji dostize brzinu od cak 192 km/h i sto je po meni najbolje,

Ima prednju vucu tako da sa njim ulazite u krivine kao iz sale, sto bih vam dosta pomoglo oko bezanja od PD/SAJ/SP .. 

sa-mp-006.thumb.png.8d18c7c6e2c7bd7f8a4dd5781d7c0373.png

Edited by P O S E J D O N

Ubedljivo najbrze vozilo je infernus, ali po mom misljenju je Cheetah koji ima izgled nalik Ferrariju 512, ima V10 motor i na pravcu najbrza brzina mu je 192 Km/h. Njegova prednost je to sto ima prednju vucu i sto u krivine ulazi bez ikakvog problema i zanosa, osim ako ga vi ne zanesete. Motor mu se nalazi pozadi te je vibracija pri voznji dosta manja u odnosu na ostale automobile sa motorom ispred.

Infernus - mali HP , i mnogo je los u krivinama , dok je Bulket u svemu odlican , samo ima manju brzinu . Po meni je Bullet odlican , ali Infernus je takodje dobar . Neutralan sam , po meni su oba vozila dobra .