Filip_Cappone Posted December 11, 2021 Share Posted December 11, 2021 Infernus po meni, moze da razvije veoma dobru brzinu jos ukoliko se stavi nitro, super ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkanovic Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Infernus, koji mi je najdraži auto u igrici, ili Bullet, koji zauzima drugo mesto po meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hancock Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Najbrzi auto je Infernus razvija brzinu 220km/h to mi je najbolji auto jer stignes gde hoces za minut. Jedina zamerka je sto je mnogo lomljiv 2 puta ga udaris i on se zapali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Pozdrav, Svi znamo da je najbrži auto na serveru Infernus ide čak 220 km/h i prelep je i predobru liniju ima. Najveća zanerka kod Insfernusa je ako se zakucate u neki znak/banderu/drugi auto ili kuću infernus ili ćeizgubiti 600-700 hp-a ili će se zapaliti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastko Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Ocito, to su infernus i bullet, oba idu preko 210/220/230 ne znam tacno koliko idu, i to je bas bas brzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radin Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Najbrze se ide sa infernusom ali po mom misljenju bullet je bolji jer izdrzi vise sudara od infernusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvijic Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Infernus je jako dobar,ali po meni najbolji je buffalo,ima solidnu i dovoljnu brzinu i ima dosta više helta za razliku od drugih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kob4c Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Bullet ima najbolju kontrolu, a po izgledu ubedljivo infernus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenovicc Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Infernus je najbrzi, ali mi se ne svidja kako skrece. U kontroli ima prednost bullet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastko Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 9 hours ago, Mladenovicc said: Infernus je najbrzi, ali mi se ne svidja kako skrece. U kontroli ima prednost bullet. Pozdrav @ Mladenovicc , Pre svega odlicno je to sto si odlozio malo vremena da komentarises u ovom PDF-u. Samo mi kod tvog komentara nije jasno to sto si rekao "ali mi se ne svidja kako skrece", interesuje me sta si mislio pod tim posto mi to nije bas najjasnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodar95 Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Meni je infernus zbog dobrog ubrzanja i maksimalne brzine.....Mana sto ima malo helth-a.Vrlina je to sto ima pogon na sva cetiri tocka,uglavnom je stabilan.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Koliko ja znam najbrže auto nije Infernus, nego Hotring. Hotring je mnogo brutalno, trkačko auto i obožavam ga voziti ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastko Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 On 8/24/2022 at 10:56 AM, Nightmare said: Koliko ja znam najbrže auto nije Infernus, nego Hotring. Hotring je mnogo brutalno, trkačko auto i obožavam ga voziti ! Nisam nesto bas upucen koliko je koje vozilo brzo, ali ovako, iz GTA San Andreas SinglePlayer-a znam da je hotring brutalno vozilo i lepo za voziti. Koliko ja znam nije cest u SA:MP i zao mi je zbog toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Notorious Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Pozdrav. Ako pricamo o auto, onda je to Infernus koji ide cak 220 km/h. A ako pricamo o svim vozilima, onda je to Shamal sa brzinom od nekih 268 km/h ako se dobro sjecam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastko Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 On 9/18/2022 at 9:50 PM, D 1 E G 0 said: Pozdrav. Ako pricamo o auto, onda je to Infernus koji ide cak 220 km/h. A ako pricamo o svim vozilima, onda je to Shamal sa brzinom od nekih 268 km/h ako se dobro sjecam Da li ima jos neko auto brze od infernusa, ja koliko znam brzina bulleta se krece oko 230km/h? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durlic Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Ubeldjivo infernus o automobilima Link to comment Share on other sites More sharing options...