ShuLe Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 (edited) Pozdrav gejmeri, u SA:MP-u ima ukupno 312 skinova kako kaze SAMP wikipedia, imamo dosta lijepih skinova bilo to na SA:MP-u organizacijski, obicni, ili, specijalni.Koji je Vas omiljeni skin u SA:MP-u, mozete odabrati organizacijske, ili bilo koj, na Vama je ! Moj omiljeni skin je Maccer, tj. id 2 zato što je iskreno lijep na prvi pogled a i inače ovako, po meni on je dosta brz i zanimljiv skin. Pišite vaš omiljeni skin, i zašto je to Vaš omiljeni skin ! Edited September 5, 2021 by ShuLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenovicc Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Jedan od omiljenih mi je skin lidera nuestra familia , tj ID 174.Veoma lep skin, bas izgleda kao neki vodja bande. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durlic Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Iskreno,omiljeni mi je onaj koji najvise koriste.Cloud speed,lepo izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanisevic Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 omiljeni skin mi je vojnik i ryder skin zato sto su lijepi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukica Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 moj omiljeni skin je vojnik zato sto se brzo krece a i realno dobro izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knezevic Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 moj omiljeni skin je LS r5 (id 115) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanoja Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 Omiljeni skin mi je skin Vojnika (ID 287), zato sto daje na znacaju i medju unikatnim skinovima je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip_Cappone Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 Moj omiljeni skin je ID: 19, svidja mi se boja i uopsteno stil skina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trifun Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Konkretno mi je omiljeni skin ID 177 , zato sto me podseca na staro vreme igranja na BS-u , a i taj skin se pre ovde na serveru nije imao u organizaciji , nego ga je svako mogao kupiti u Bincu/Suburbanu itd itd .. svakako ID 177 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavic_lazzar Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 U sampu je najzanimljivije imati vojnika,jer na serverima kao bs smatra se kao redak skin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machi Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Omiljeni skin mi je id 312 koji nije dozvoljen u sampu A omiljeni dozvoljeni skin mi je 115 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R L B O R O Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Najbolji skin je r5 u LS(115) i vojnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky_Corleone Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Omiljeni mi je vojnik(ID 287), zato sto je brz a i tesko ga je pogoditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lennon Posted November 10, 2021 Share Posted November 10, 2021 Po meni najbolji je Motordzijski skin ne znam mu broj ali svidja mi se negova jakna,kosa stil i sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
vak1sha Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Najbolji skin 193 , obozavam ga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjomlaX Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Meni je omiljeni skin id 294 odnosno Wuzi iz same igre. Taj skin izgleda kao karakter sa stavom koji odaje utisak moćnog čovega i zbog toga mi se sviđa. Najbolji skin po mom mišljenju, a voleo bih i vaše mišljenje da čujem o ovom skinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiliam__ Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Po meni najbolji skin je 287,Vojnik zbog kretanja i odličnog izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_Mario Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Moji omiljeni skinovi su lider GSF i LCN zato sto dobro izgledaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadicc Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Omiljeni skin mi je 299. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Pozdrav, Ima baš dosta skinova koji su lepi/dragi meni ali jedan jedini se izdvaja a to je skin Vojnik. njega sam oduvek želeo da imam i baš sam iz tog razloga i uzeo VIP6. Evo i jedne slike ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastko Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Najdrazi skin mi je skin id 304 jer mi je nekako gospodski i jako brutalno izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Notorious Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Pozdrav. Meni bi omiljeni skin bio OG Loc. Ne znam, jednostavno izgleda kul bez majice i sa svim tim tetovazama po dijelu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N1kolic Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Ima dosta lepih skinova u igrici meni je omiljen ryder sa kacketom a posle njega naravno og loc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelevski Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Po meni najbolji skin je id 287 vojnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R L B O R O Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Ranije, Angelevski je rekao/la: Po meni najbolji skin je id 287 vojnik. Pozdrav,ima li neki poseban razlog zašto baš taj skin? Link to comment Share on other sites More sharing options...