Lukasenko Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Meni je omiljeni skin wuzimu skin Link to comment Share on other sites More sharing options...
H U S 3 1 N Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 7 hours ago, Lukasenko said: Meni je omiljeni skin wuzimu skin Cao jel imate neki razlog zasto vam se bas taj skin svidja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ngolo_Kanteee Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 On 9/5/2021 at 12:50 PM, ShuLe said: Pozdrav gejmeri, u SA:MP-u ima ukupno 312 skinova kako kaze SAMP wikipedia, imamo dosta lijepih skinova bilo to na SA:MP-u organizacijski, obicni, ili, specijalni.Koji je Vas omiljeni skin u SA:MP-u, mozete odabrati organizacijske, ili bilo koj, na Vama je ! Moj omiljeni skin je Maccer, tj. id 2 zato što je iskreno lijep na prvi pogled a i inače ovako, po meni on je dosta brz i zanimljiv skin. Pišite vaš omiljeni skin, i zašto je to Vaš omiljeni skin ! POZDRAV, omiljeni skin mi je skin id 230 kao onaj prosijak koji nosi duks sa kapom jer je mali i dobar je za rokanje Link to comment Share on other sites More sharing options...