Jump to content
Simson

TS3 | Predlozi za TS3 server

Recommended Posts

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Milovan_Cappone

Vaš predlog: Moj predlog je da se u TS3 administraciji dodaju Rank-ovi medju TS3 adminima, da svaki rank ima svoje zaduženje, naprimer da ima 3 Ranka medju TS3 adminima, da 1. rank može da daje permisije, da 2. rank može da odgovara na pitanja u "Zahtev za Permisiju" i da daje permisije kao i rank 1, i rank 3 kažnjava igrače koji krše pravila TS3 servera i sve ostalo što mogu i prethodna 2 ranka.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da bi ovo znatno poboljšalo rad TS3 servera.

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Milovan_Cappone

Vaš predlog: Moj predlog jeste da se uvede opcija kao što ima opcija kupovina privatnog kanala, mislim da bi bilo dobro i uvesti možete da kupite permisiju koja bi Vam omogućila da: imate talk na svakom eventu koji održavanaš Event Team, da ikate talk u svakom privatnom/privremenom kanalu, da možete da udjete u svaki privatni kanal i ako je zaključan (ukoliko Vas osnivač tog privatnog kanala kicka iz njega više ne možete da udjete u isti u toku tog dana), ako je goužva u kanalima "Zahtev Za Razgovor" i "Zahtev Za Permisiju"

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da kada bi se ova opcija uvela da bi dosta pomoglo zajednici i igračima.

Vaš predlog: Moj predlog je da se napravi vrsta kanala samo za ljude koji imaju neku firmu/biznis/kompaniju/naftnu industrija, da vlasnici firmi/biznisa/kompanija/naftnih industrija mogu da prodiskutuju o zaradama i cenama i isplativosti njihovih firmi.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da bi bila zanimljiva opcija za ljude koji poseduju neke firme/biznise/kompanije/naftne industrije.

Vaš predlog: Moj predlog je kada udjete na TS3 server da Vam iskoči prozor pod nazivom "TUTORIJAL" sa pravilima i osnovnim gradivom TS3 servera (ali da naprimer u donjem desnom uglu stoji dugme "OK" ili jednostavno pritiskom dugmeta "ENTER" na tastaturi da možete to da preskočite., kada tek udjete da Vam izadju sva pravila TS3 i ispod toga deo sa osnovnim potezima na TS3 serveru kao što su: da odu za permisiju u zzp, kako da vide deskripciju kanala, kako napraviti privremeni kanal, za šta sve služe zzr i zzp...

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da bi ova ideja mnogo pomogla novim igrackma na našem serveru.

Ranije, Mijailovic je rekao/la:

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Milovan_Cappone

Vaš predlog: Kao što na našem TS3 serveru ima "Zahtev za razgovor" gde možete da pitate neka pitanja ili nedoumice vezane za igru, i "Zahtev za Permisiju" gde možete da pitate sva pitanja nedoumice i probleme vezane za naš TS3 server, mislim da bi trebalo da se napravi isto to samo za Forum, ako imate neke nedoumice za forum i sve probleme što se tiču foruma da tu možete da kažete i da StaffTeam to brzo reši.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da je ovo dobra ideja jer kada pitate neko pitanje na forumu treba malo duže vremena dok ekipa iz StaffTem-a odgovori na njega.

U zahtevu za razgovor takođe možete pitati pitanja u vezi foruma tako da nema potrebe praviti poseban kanal za to.

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Milovan_Cappone

Vaš predlog: Moj predlog je da svaki TS3 admin može da udje u "Kanale organizacija" i "Privremene/Privatne kanale" a da ostali članovi tog kanala to ne mogu da vide da je ušao i da je u njemu TS3 admin, te bi se dosta iskontrolisalo: ponašanje, vredjanje drugih korisnika TS3 servera, reklamiranje drugih servera, pričanje u glas u kanalu (zbog čega često "puca" TS3 server) i generalno kršenje svih pravila TS3 servera.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da kada bi se ovo pravilo primenilo da bi dosta poboljšalo naš TS3 server.

Takva opcija nije moguća da se napravi na TS3 serveru te samim tim otpada. Uostalom jednim delom to bi i narušavalo privatnost drugih igrača bar što se privatnih kanala tiče. Ukoliko se desi takva situacija tamo igrač to može snimiti i okačiti žalbu na forumu. Što se kanala organizacija tiče to već postoji samo bez tog detalja da ne mogu da znaju kada su oni u kanalu.

Vaš predlog: Moj predlog je da se u TS3 administraciji dodaju Rank-ovi medju TS3 adminima, da svaki rank ima svoje zaduženje, naprimer da ima 3 Ranka medju TS3 adminima, da 1. rank može da daje permisije, da 2. rank može da odgovara na pitanja u "Zahtev za Permisiju" i da daje permisije kao i rank 1, i rank 3 kažnjava igrače koji krše pravila TS3 servera i sve ostalo što mogu i prethodna 2 ranka.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da bi ovo znatno poboljšalo rad TS3 servera.

TS3 Admini su sada već uveliko raspoređeni po tome ko koju ulogu u timu ima. Naravno nije ni ovo loša ideja i mogla bi se realizovati u budućnosti.

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Milovan_Cappone

Vaš predlog: Moj predlog jeste da se uvede opcija kao što ima opcija kupovina privatnog kanala, mislim da bi bilo dobro i uvesti možete da kupite permisiju koja bi Vam omogućila da: imate talk na svakom eventu koji održavanaš Event Team, da ikate talk u svakom privatnom/privremenom kanalu, da možete da udjete u svaki privatni kanal i ako je zaključan (ukoliko Vas osnivač tog privatnog kanala kicka iz njega više ne možete da udjete u isti u toku tog dana), ako je goužva u kanalima "Zahtev Za Razgovor" i "Zahtev Za Permisiju"

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da kada bi se ova opcija uvela da bi dosta pomoglo zajednici i igračima.

Već postoji donator permisija koja ima dovoljno novih mogućnosti. Za event tim kanal na nekim eventima postoji opcija da donirate određenu svotu novca da biste dobili talk u kanalu. Ostale sve opcije bi u većini slučajeva narušavale privatnost drugih korisnika TS3 servera. Za ZZP i ZZR bi svakako morali da sačekaju da helper/admin/ts3 admin završi posao sa prethodnim igračem te to ne bi imalo smisla.

Vaš predlog: Moj predlog je da se napravi vrsta kanala samo za ljude koji imaju neku firmu/biznis/kompaniju/naftnu industrija, da vlasnici firmi/biznisa/kompanija/naftnih industrija mogu da prodiskutuju o zaradama i cenama i isplativosti njihovih firmi.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da bi bila zanimljiva opcija za ljude koji poseduju neke firme/biznise/kompanije/naftne industrije.

Diskusije za sve to mogu obavljati u privatnim kanalima ukoliko su prijatelji. Takođe, diskusije su uglavnom namenjene za forum, tu ima dosta zanimljivih tema gde se o tome može prodiskutovati.

Vaš predlog: Moj predlog je kada udjete na TS3 server da Vam iskoči prozor pod nazivom "TUTORIJAL" sa pravilima i osnovnim gradivom TS3 servera (ali da naprimer u donjem desnom uglu stoji dugme "OK" ili jednostavno pritiskom dugmeta "ENTER" na tastaturi da možete to da preskočite., kada tek udjete da Vam izadju sva pravila TS3 i ispod toga deo sa osnovnim potezima na TS3 serveru kao što su: da odu za permisiju u zzp, kako da vide deskripciju kanala, kako napraviti privremeni kanal, za šta sve služe zzr i zzp...

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da bi ova ideja mnogo pomogla novim igrackma na našem serveru.

Sva pravila mogu se pročitati u deskripciji default kanala, a za permisiju im piše odma kada uđu na server da uđu u kanal ZZP gde će im TS3 Admin sve detaljno objasniti. Svakako planirano je dosta tutorijala vezanih za TS3 na našem forumu, a i neki u video formatu.

• Like 1
  • Thanks 1

Vaš predlog: Veliki pozdrav, moj predlog je sledeci: kada udjemo na TS3 i konektujemo se da iskoci prozor pod nazivom "TUTORIJAL" na kojem bi trebalo da pisu osnovne stvari oko TS3 npr.

1. Kako dobiti TS3 permisiju?

Odgovor: Treba da udjete u kanal Zahtev za Permisiju i sacekate prvog slobodnog TS3 admina.

2. Kako ući u neki kanal?

Odgovor: Treba te kliknuti levim klikom miša dva puta na taj kanal, a ako je on zaključan trebaće Vam šifra istog.

3. Kako videti deskripciju kanala?

Odgovor: Treba jedanput da kliknete levim klikom miša na taj kanal i možete videti deskripciju istog.

4. Kako napraviti privatan kanal?

Odgovor: Nadjete opciju gde piše "Privremeni kanali" i na to kliknete jedanput desni klik pa zatim "Create Chanel" a zatim unesete ime kanala i ako želite ispod ima da unesete lozinku vašeg kanala.

5. Gde se mogu naći sva pravila TS3?

Odgovor: Možete naći na Forumu ili u deskripciji kanala "Default Chanel"

6. Kako namestiti Push To Talk?

Odgovor: Kada se konektujete na TS3 kliknite u gornjem levom uglu ekrana na opciju "Tools" zatim opciju "Options" nakon toga čekirajte opciju "Push-To-Talk" i sa desne strane od nje imate pravougaonik u kojem piše "No Hotkey Assigned" kliknite na tu opciju i onda izaberite neko dugme na tastaturi ili mišu, kada to uradite namestili ste Push To Talk, te kada ste u nekom kanalu i hoćete da pričate stisnete to dugme na koje ste namestili Push To Talk i tek onda možete pričati.

7. Ako želite da udjete u neku državnu organizaciju ili u organe reda, posle prihvaćene prijave na forumu treba da napravite kanal na TS3 pod nazivom "Test za (Ime te organizacije).

8. Ne smete stavljati imena i praviti kanale koji su uvredljivi, vulgarni, rasistički i nacistički i na bilo koji način neprikladni.

I još neke stavke koje su bitne za pocetnike i nove korisnike našeg TS3 servera. da znaju.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da bi ovo dosta pomoglo početnicima i novim korisnicima TS3 servera.

• Like 1

Vaš predlog: Veliki pozdrav, imam jedan veoma zanimljiv i koristan predlog, a to je: da se na nasem TS3 serveru olaksa sistem evenata, znaci u vec vidjenom kanalu "[BS]Event "Ime Eventa" Vreme Server", unapredi u samo "[BS]Event Room, i da se u tom kanalu dodaju pod kanali (primer za pod kanale moze se videti u kanalu "Policija")

image.png.c7404dc367515f537b979b8ac9942974.png

gde je odredjen jedan pod kanal za event na Downtown-u a jedan na Vinewood-u, takodje ovako nesto moze da se napravi u ZZP gde bi jedan pod kanal bio odredjen za Downtown a drugi za Vinewood.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da bi ovo pomoglo igracima i TS3 Adminima, jer u prvom primeru zaista se ne zna da li ce taj event da se odrzi na Downtown ili Vinewood serveru, a u drugom primeru bi dosta pomoglo TS3 adminima jer ne bih morali da se prebacuju cas na Vinewood cas na Downtown.

Ranije, M 1 S U T A je rekao/la:

Vaš predlog: Veliki pozdrav, moj predlog je sledeci: kada udjemo na TS3 i konektujemo se da iskoci prozor pod nazivom "TUTORIJAL" na kojem bi trebalo da pisu osnovne stvari oko TS3 npr.

1. Kako dobiti TS3 permisiju?

Odgovor: Treba da udjete u kanal Zahtev za Permisiju i sacekate prvog slobodnog TS3 admina.

2. Kako ući u neki kanal?

Odgovor: Treba te kliknuti levim klikom miša dva puta na taj kanal, a ako je on zaključan trebaće Vam šifra istog.

3. Kako videti deskripciju kanala?

Odgovor: Treba jedanput da kliknete levim klikom miša na taj kanal i možete videti deskripciju istog.

4. Kako napraviti privatan kanal?

Odgovor: Nadjete opciju gde piše "Privremeni kanali" i na to kliknete jedanput desni klik pa zatim "Create Chanel" a zatim unesete ime kanala i ako želite ispod ima da unesete lozinku vašeg kanala.

5. Gde se mogu naći sva pravila TS3?

Odgovor: Možete naći na Forumu ili u deskripciji kanala "Default Chanel"

6. Kako namestiti Push To Talk?

Odgovor: Kada se konektujete na TS3 kliknite u gornjem levom uglu ekrana na opciju "Tools" zatim opciju "Options" nakon toga čekirajte opciju "Push-To-Talk" i sa desne strane od nje imate pravougaonik u kojem piše "No Hotkey Assigned" kliknite na tu opciju i onda izaberite neko dugme na tastaturi ili mišu, kada to uradite namestili ste Push To Talk, te kada ste u nekom kanalu i hoćete da pričate stisnete to dugme na koje ste namestili Push To Talk i tek onda možete pričati.

7. Ako želite da udjete u neku državnu organizaciju ili u organe reda, posle prihvaćene prijave na forumu treba da napravite kanal na TS3 pod nazivom "Test za (Ime te organizacije).

8. Ne smete stavljati imena i praviti kanale koji su uvredljivi, vulgarni, rasistički i nacistički i na bilo koji način neprikladni.

I još neke stavke koje su bitne za pocetnike i nove korisnike našeg TS3 servera. da znaju.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da bi ovo dosta pomoglo početnicima i novim korisnicima TS3 servera.

Mislim da je nepotrebno nagomilavati toliki tekst pri ulasku na TS3 Server, piše napočetku da za sve dodatne informacije mogu ući u Zahtev za permisiju i tu će TS3 Admin da im objasni sve.

Ranije, M 1 S U T A je rekao/la:

Vaš predlog: Veliki pozdrav, imam jedan veoma zanimljiv i koristan predlog, a to je: da se na nasem TS3 serveru olaksa sistem evenata, znaci u vec vidjenom kanalu "[BS]Event "Ime Eventa" Vreme Server", unapredi u samo "[BS]Event Room, i da se u tom kanalu dodaju pod kanali (primer za pod kanale moze se videti u kanalu "Policija")

image.png.c7404dc367515f537b979b8ac9942974.png

gde je odredjen jedan pod kanal za event na Downtown-u a jedan na Vinewood-u, takodje ovako nesto moze da se napravi u ZZP gde bi jedan pod kanal bio odredjen za Downtown a drugi za Vinewood.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da bi ovo pomoglo igracima i TS3 Adminima, jer u prvom primeru zaista se ne zna da li ce taj event da se odrzi na Downtown ili Vinewood serveru, a u drugom primeru bi dosta pomoglo TS3 adminima jer ne bih morali da se prebacuju cas na Vinewood cas na Downtown.

To ispada na samo nagomilavanje kanala, već imamo 2 kanala jedan za VW jedan za DT evente, a što se zzp-a tiče svi TS3 Admini su u obavezi da poseduju nalog na Downtown serveru tako da ni za tim nema potrebe.

• Like 1

• SAMP Vinewood Helper

Vaše Ime_Prezime na serveru je:Marijanovic

Vaš predlog:Da se doda kanal za podlidere

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju:Pa ovaj predlog bi bio dobar da se doda kanal za podlidere jer tako svaki podlider ima nesto da kaze kao zamenik lidera te organizacije

Vaš predlog: Veliki pozdrav, pao mi je jedan zanimljiv predlog na pamet, danas kada sam usao u ts video sam druga u privatnom kanalu koji je lock-an, hteo sam da udjem ali nisam znao pw, pa sam mislio da bi bilo dobro da mozemo da posaljemo nesto kao PM u igri samo na ts, da to moze da uradi svaki igrac koji ima normal a ukoliko bi to pokusao neko da zloupotrebi i da vredja nekoga tim putem da moze da se stavi zalba na ts i da se dobije Ban na 90 dana, te nikom ne bi palo na pamet tako nesto da radi.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da bi ovo dosta pomoglo igracima u komunikaciji.

Edited by M 1 S U T A

Vaš predlog: Novi TS3 event, rec je o eventu Kaladont, clanovi event team-a bi izabrali dva para koja bi igrala klasican kaladont na TS3, ali cilj je da nema razmisljanja nego da mora odma da se odgovori i ko bi razmidljao duze od 2 sskunde izgubio bi, ako bi jedan igrac rekao Kaladont, ili neku rec kojom automacki pobedjuje to bi bio kraj partije i taj igrac bi pobedio. Nadam se da nisam pogresio mesto za postavljanje ove teme, ako jesam oprostite nekako mi ovde najlogicnije.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da bi ovaj event bio zaista zanimljiv i popularan.

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Mi1ovan.

Vaš predlog: Imam predlog za dodavanje novog eventa, event bi se zvao "Lažeš". A on bi se igrao na sledeci nacin: TS3 admin izabere jedan par od dva igraca, i onda im kaze neki izazov na foru "Kolko mozete da nabrojite" za odredjeno vreme, naprimer "Koliko mozete ds nabrojite marki automobila za tipa 30 sekundi. Jedan kaze naprimer 5, drugi ako smatra da moze vise kaze vecu brojku i tako dok jedan ne odustane odnosno kada vidi da on ne moze vise da nabroji od ovog drugog, i on kaze "Lažeš". Sada ovaj nabraja, ukoliko uspe da nabroji onoliko koliko je rekao da moze u tom vremenu pobedio je, ukoliko ne uspe pobedio je drugi igrac, i tako sve u krug do finala.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Bio bi zanimljiv event

Edited by mijailovic
  • Like 1

Ranije, Djota je rekao/la:

Vaše Ime_Prezime na serveru je:Marijanovic

Vaš predlog:Da se doda kanal za podlidere

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju:Pa ovaj predlog bi bio dobar da se doda kanal za podlidere jer tako svaki podlider ima nesto da kaze kao zamenik lidera te organizacije

Smatram da je nepotrebno iz razloga jer se kao podlider dobija channel admin ukoliko lider ima poverenja u tu osobu kako ne bi zloupotrebila. Takođe postoje i privatni kanali, ali podlideri različitih organizacija nemaju toliku moć kao lideri, a i ne vidim razlog za šta bi se okupljali. Ako si mislio na nešto drugo napiši dole, jer sam te tako razumeo.

Vaš predlog: Veliki pozdrav, pao mi je jedan zanimljiv predlog na pamet, danas kada sam usao u ts video sam druga u privatnom kanalu koji je lock-an, hteo sam da udjem ali nisam znao pw, pa sam mislio da bi bilo dobro da mozemo da posaljemo nesto kao PM u igri samo na ts, da to moze da uradi svaki igrac koji ima normal a ukoliko bi to pokusao neko da zloupotrebi i da vredja nekoga tim putem da moze da se stavi zalba na ts i da se dobije Ban na 90 dana, te nikom ne bi palo na pamet tako nesto da radi.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da bi ovo dosta pomoglo igracima u komunikaciji.

Mislim da nema potrebe za tim jer postoji mali milion drugih načina da se drugi igrač kontaktira.

Vaš predlog: Novi TS3 event, rec je o eventu Kaladont, clanovi event team-a bi izabrali dva para koja bi igrala klasican kaladont na TS3, ali cilj je da nema razmisljanja nego da mora odma da se odgovori i ko bi razmidljao duze od 2 sskunde izgubio bi, ako bi jedan igrac rekao Kaladont, ili neku rec kojom automacki pobedjuje to bi bio kraj partije i taj igrac bi pobedio. Nadam se da nisam pogresio mesto za postavljanje ove teme, ako jesam oprostite nekako mi ovde najlogicnije.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Mislim da bi ovaj event bio zaista zanimljiv i popularan.

TS Event već postoji skoro godinu dana pod nazivom "Kanalodnt Duel".

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Mi1ovan.

Vaš predlog: Imam predlog za dodavanje novog eventa, event bi se zvao "Lažeš". A on bi se igrao na sledeci nacin: TS3 admin izabere jedan par od dva igraca, i onda im kaze neki izazov na foru "Kolko mozete da nabrojite" za odredjeno vreme, naprimer "Koliko mozete ds nabrojite marki automobila za tipa 30 sekundi. Jedan kaze naprimer 5, drugi ako smatra da moze vise kaze vecu brojku i tako dok jedan ne odustane odnosno kada vidi da on ne moze vise da nabroji od ovog drugog, i on kaze "Lažeš". Sada ovaj nabraja, ukoliko uspe da nabroji onoliko koliko je rekao da moze u tom vremenu pobedio je, ukoliko ne uspe pobedio je drugi igrac, i tako sve u krug do finala.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Bio bi zanimljiv event

TS Event već postoji oko 5 meseci pod nazivom "Pogodi više".

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Milovan_Capone

Vaš predlog: Ovako, ovaj put imam predlog za novi TS3 Event, naime rec je o eventu pod nazivom Word Qest, sada cu pojasniti malo vise o cemu se radi, znaci jedan ts3 Admin u svom nicku napise tri suglasnika npr. (k t p) i sada igrac mora od tih suglasnika i svih 5 samoglasnika da sklopi sto vise reci, ne moraju se sva slova iskoristiti.

A igraci bi imali 30 sec da izgovore sto vise reci, naprimer prvi igrac izgovori 10 reci, ako sledeci posle njega izgovori manje ispada, i tako se ide do kraja, ukoliko neko ima vise od prethodnog rekordera, prethodni rekorder ispada a taj koji ima vise prolazi dalje.

Takodje ukoliko na kraju ostane dva ili vise igraca s istim a najvecim brojem reci od svih njih dvojica ili vise njih (ukoliko je ostalo vise od dva igraca s istim a pritom najvecim brojem reci) se takmice za prvo mesto tako sto ce ts3 Admin takodje dati jednom od njih tri samoglasnika i on isto izgovara sto veci broj reci, i takodje tako i drugi igrac koji od njih bude imao vise reci pobednik je, ukoliko se opet desi isto tako da imaju isti broj reci, igraci igraju dok jedan od njih ne kaze vise reci za 20 sekundi, a nakon svake naknadne runde odnosno ukoliko se izmedju ta Top 2 igraca desi opet da imaju isti broj glasova vreme se smanjuje, prvi put na 20 sekundi, drugi put na 10 sekundi, treci put ukoliko se isto desi oba igraca bivaju diskvalifikovana.

Malo sam zapetljao ali nadam se da cete razumeti, ukoliko ima nekih nejasnoca nadlezni mi se mogu javitu putem pp.

Primer:

Ts3 Admin : "v d z" (napise u svom imenu)

Igrac: vaza, zavid, voz, zid, doza, voda i td...

Primer ukoliko ostane ma kraju dva ili vise igraca s istim a pritom najvecim brojem izgovorenih reci:

1. Put: ts3 Admin: k l v (20 sekundi)

2. Put: (ukoliko se na prvom putu ponovo desilo da igraci imaju isti broj reci) ts3 Admin: m r p (10 sekundi)

3. Put: DISKVALIFIKACIJA

(ovo su naravno samo primeri, uvek bi bila razlicita slova.)

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Smatram da bi ovaj event bio vrlo zanimljiv igracima.

Edited by Mijailovic

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Andrej_Stanisevv

Vaš predlog: Dodavanje novog ts3 eventa pod nazivom Reci suprotno.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Poenta eventa je ta da Ts3 admin izgovori recenicu, dok takmicari moraju reci suprotno znacenje svake reci sto brze mogu. Na primer: Vesela deca trce po mokroj livadi/Tuzni starci stoje po suvoj ulici. Sto su recenice komplikovanije to je igra zanimljiva. 

Edited by AndrejStanisev

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Andrej_Stanisevv

Vaš predlog: Novi event na TeamSpeak3 pod nazivom ''SMESNA PRICA''.

Zašto mislite da bi bilo dobro realizovati vašu ideju: Sada cu objasniti i pravila tog eventa. Ts3 admin izabere dva clana. Gde ce oni pricati svoji vic iliti pricu. Poenta je da bude sto smesnije, ko isprica smesniju pricu/vic taj igrac prolazi dalje. Nadam se da Vam se svidja moja ideja za ts3 event.