Jump to content
($_Andrija_$)

Vase misljenje o poslu Smecar?

Recommended Posts

Pozdrav samperi/samperke, zanima me vaše mišljene o poslu Smećar i zarada na istom poslu. Da li vam se sviđa ruta i da li Vi mislite da se nešto treba promeniti na poslu.

Iskreno plata je super, takođe i sam posao je super po meni, zanima me da li se vama sviđa i da li ga radite sa prijateljima.

U ovoj temi postavljate vaše mišljenje, ne postavljate vaše predloge!

[Napomena] Svaka aktivnost će biti nagrađena te se trudite da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki spam biće kažnjen warn poenima.

Edited by (($_Andrija_$))
  • Cool 1

45 minutes ago, Nenad Trivunovic said:

Slabo placeno, jos ne mozes solo ma nema smisla covece.

Ne slažem se sa tobom, plata se sasvim super za posao koji radiš 5,6 minuta. Ne može te smoriti tako lako ako pričaš sa kolegom s kojim radiš. Pre si mogao solo da radiš i iskreno nadam se da će se to popraviti što pre.

Zdravo, po meni smecar je najbolji posao. Zarada je odlicna mozda i najbolja od svih poslova jer se za 6 minuta dobije oko 5.5k sto je odlicno, pritom smecara radis sa prijateljom pa ima i nesto da se kaze ili slusate muziku uglavnom nije monoton posao kao sto je npr. drvoseca. Sve najbolje o poslu!

Ranije, (($_Andrija_$)) je rekao/la:

Ne slažem se sa tobom, plata se sasvim super za posao koji radiš 5,6 minuta. Ne može te smoriti tako lako ako pričaš sa kolegom s kojim radiš. Pre si mogao solo da radiš i iskreno nadam se da će se to popraviti što pre.

Pa upravu si i nije toliko losa plata koliko je los princip rada, koliko sam cuo prije na serveru je bila mogucnost da se radi solo, te se nadam da ce se ta mogucnost vratiti.

Po meni posao Smecar je jedan od najboljih poslova na serveru zato sto dok radis razgovaras sa kolegom i time ti prodje vreme i zaradis bas dosta . Moglo bi se izmapati nova lokacija smecara ili neki novi sistem za ovaj posao jer je ipak star posao i mislim da bi nekom novom promenom vise igraca radilo ovaj posao .

Ovo je samo moje misljenje!

Posao smećar je po meni jako dobar pogotovo zato što možete raditi sa drugom. Samo bi se trebali  vratiti botovi da nemoraš čekati nekog druga da radite posao smećara, a sto se tiče ruta mogli bi malo smanjiti rute mislim da su prevelike a da se mala plata dobija.

Posao smecar se meni svidja iz vise razloga, 
1. brzo zavrsis
2. olata je supp preko 5k
3. ne cekas dugo da bih zapoceo turu.
Ali bilo bi super da npr mozes raditi sa takozvanim kako se zove tim botovima jer vise puta dodjem kod smecara i naravno sam ne mogu raditi, da se npr mozeju ukljuciti botovi da sa njima radis bilo bi mozda i malo bolje, ali i bez botova posao je super, brza i velika zarada.
To je samo moje misljenje 

On 10/25/2021 at 11:07 PM, Josip_Rutic said:

Posao smecar se meni svidja iz vise razloga, 
1. brzo zavrsis
2. olata je supp preko 5k
3. ne cekas dugo da bih zapoceo turu.
Ali bilo bi super da npr mozes raditi sa takozvanim kako se zove tim botovima jer vise puta dodjem kod smecara i naravno sam ne mogu raditi, da se npr mozeju ukljuciti botovi da sa njima radis bilo bi mozda i malo bolje, ali i bez botova posao je super, brza i velika zarada.
To je samo moje misljenje 

Slažem se sa tobom u potpunosti, i ja sam takođe za to da se vrati takav stistem da možeš raditi sa NPC botovima, ali svakako nije teško naći nekoga ko želi da radi smećara.

• Like 1

• SAMP Spec Admin

Po meni je to odlican posao zato sto se moze raditi u dvoje plata je odlicna i volim ovaj posao zato sto je tura kratka a moze se uzeti dosta para u kratkom roku . 

Smatram da je smecar medju najboljim poslovima na serveru, ne samo zato sto se moze igrati sa prijateljima, vec mi se svidja sam sistem posla, takodjer mi se svidja sto ruta nije duga, a ako je usavrsite, zavrsite turu za kratko vrijeme. Plata nije mala, za sat vremena se moze zaraditi i preko 60k. Naravno, najveci je plus to sto mozemo igrati sa prijateljima :)

Posao smećar se definitivno može svrsati među najbolje poslove. Pre svega, radite ga u društvu, što je odlično jer i vaš kolega i vi dobijate novac, zatim tura je poprilično kratka te posle par tura već naučite najbrži put da što pre završite posao. I po meni, to je jedan od poslova koji nikada ne dosadi.

Pozdrav, moj najbolji posao na serveru je smecar. Ukoliko jmas druga i hocete na primjer kupiti Firmu ili Biznis zajedno, smecar je prava stvar. Za 5 minuta zaradite po 5k-6k.. Odlican posao i preporucio bih ga svima.

Mislim kako je taj posao jedan od najboljih na serveru jer se tamo sklapaju nova prijateljstva, a i nekada je baš zanimljivo raditi sa drugom posao gdje i vi i on dobijate pare.

• SAMP Spec Admin

Pozdrav svima, posao smećar je odlično napravljen posao za drugarstvo i brz novac (po meni). Npr. u toku jednog sada možete dostići 10-11 turi sigurno, i to kada pomnožimo sa 5.8k, dobijamo oko 60k čiste zarade, što možemo reći da je posao vrlo odličan što se tiče zarade, a pored toga imate prijatelja s' kim ste pričali sve vreme dok ste radili posao. Pišite vaša mišljenje o ovome i o samom poslu smećar.

[Napomena]: Trudite se da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki vid kršenja pravila će biti sankcionisan.

Veliki pozdrav!

Ah, posao Smecar, kadase samo setim lezim na kreveti o gledam AdnanBro-a kako radi smecara, i odlucujem da instaliram SAMP i da i ja radim taj posao, tako sam ja prvi put zaigrao SAMP, kada sam video da je zarada 5k za mene je to bilo neverovatno, mislio sam da je to najbolji posao na serveru, radio sam ga dugo, zaradio sam velike pare, secam se da sam jednom ostao celu noc radeci taj posao i zaradio sam oko 500k, taj posao sam radio jako dugo jer mi se dosta svidjao i zato sto je bila tada meni velika zarada, ali sam prestao da radim taj posao kada sam poceo da radim Drvosece i kada sam usao u Bolnicare, ja iskreno ne pamtim kada sam poslednji put radio smecara, ali sigurno da cu sada da odradim koju turu da se setim dobri stari vremena.

Veliki pozdrav za sve!!

Posao smecar sam po sebi kao najzanimljiviji posao na nasem serveru te jedan od najplacenijih na kojem za 4.4minute zaradite skoro pa 6k,mozete ga raditi sa svojim prijateljem uz laganu muzikicu te jako brzo doci do para.Za mene je to trenutno najbolji posao te sam danas za kratko vrijeme zaradio 150k na smecaru,to nije nikakva pohvala nego moral za sve igrace koji citaju ovo da rade taj zanimljivi posao,sretno svima moja podrska!!!