L U C I F E R Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Pozdrav, @ ($_Andrija_$) , po meni posao smecar nije toliko dobar zato sto je plata mala za vreme koliko tura traje, to mi je jedina zamerka, ja bi licno voleo kada bi u nekim narednim updateovima bila povecana plata, ili kad bi plata ostala ista a ruta skracena i kad bi postojao mehanizam na serveru koji bi svaki put menjao rutu a da bude slicna po predjenom putu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Andrija_$) Posted August 25, 2023 Author Share Posted August 25, 2023 40 minutes ago, Miloje Siloje said: Pozdrav, @ ($_Andrija_$) , po meni posao smecar nije toliko dobar zato sto je plata mala za vreme koliko tura traje, to mi je jedina zamerka, ja bi licno voleo kada bi u nekim narednim updateovima bila povecana plata, ili kad bi plata ostala ista a ruta skracena i kad bi postojao mehanizam na serveru koji bi svaki put menjao rutu a da bude slicna po predjenom putu. Po meni je odličan posao, nije samo zbog para mislim realno odlična je zarada ako radiš sa drugarom. Sećam se baš pre zapričam se sa drugarom ni ne gledam kako pare idu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Dragojevic_$) Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 (edited) Pozdrav svima!Posao smećara je jedan od boljih poslova, ako ne i najbolji na našem serveru.Veoma lako i brzo ide zarada, a po meni je najbolje što može da se radi u paru i tako veoma brzo ide vrijeme kao i zarada.Takođe pomoću ovog posla sam stekao većinu svog bogatstva na starom nalogu, a i upoznao sam i puno prijatelja sa kojima sam i dan danas u odličnim odnosima, te preporučujem i vama da radite ovaj posao. Edited August 25, 2023 by ($_Dragojevic_$) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanojkovic Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Pozdrav! Po meni posao smecar je jedan od najboljih poslova na serveru Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Andrija_$) Posted September 6, 2023 Author Share Posted September 6, 2023 On 8/28/2023 at 11:43 PM, Stanojkovic said: Pozdrav! Po meni posao smecar je jedan od najboljih poslova na serveru Možeš li nam malo više opisati zašto ti se tačno ovaj posao sviđa i zašto misliš da je najbolji na serveru. Da li je zbog same zarade ili zato što možeš upoznati nove prijatelje kroz rad s njima na ovom poslu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanojkovic Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 18 hours ago, ($_Andrija_$) said: Možeš li nam malo više opisati zašto ti se tačno ovaj posao sviđa i zašto misliš da je najbolji na serveru. Da li je zbog same zarade ili zato što možeš upoznati nove prijatelje kroz rad s njima na ovom poslu? Naravno da mogu. Po meni na poslu smecar mozete naci nove prijatelje i kolege za rad. Plata je super i posao je veoma zanimljiv. To je to od mene Pozdrav ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Andrija_$) Posted September 7, 2023 Author Share Posted September 7, 2023 5 minutes ago, Stanojkovic said: Naravno da mogu. Po meni na poslu smecar mozete naci nove prijatelje i kolege za rad. Plata je super i posao je veoma zanimljiv. To je to od mene Pozdrav ! Koliko dugo možeš da radiš smećara? Da li ti brzo dosadi posao ili ne gledaš na vreme dok radiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanojkovic Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 2 minutes ago, ($_Andrija_$) said: Koliko dugo možeš da radiš smećara? Da li ti brzo dosadi posao ili ne gledaš na vreme dok radiš Sve zavisi kakva je atmosfera. Obicno kad ga radim uradi od 3 do 10 ruta ponekad i vise. Vreme brzo prolazi dok ga radim. To je to od mene. Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N I K O L I N A Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Pozdrav. Smećar je jedan od boljih poslova po meni. Razlozi tome su brza zarada i kratka ruta. Smatram da je za dužinu rute smećara plata 5k-6k sasvim dovoljna. Ukoliko pričamo o radu sa botom, u neku ruku loše je što nema te mogućnosti više, a u neku ruku je i dobro. Rad sa botom je bio previše spor i dugo je trajalo, ali opet bilo je dobro jer nekada nisi mogao pronaći partnera za rad. Loše je to što ukoliko oba partnera imaju boost, onaj koji prikuplja smeće dobija bonus. Po meni je ovo odličan posao ukoliko ste sa partnerom na Ts3, te imate mogućnost da se ispričate i zabavljate tokom posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Andrija_$) Posted September 8, 2023 Author Share Posted September 8, 2023 1 hour ago, N I K O L I N A said: Pozdrav. Smećar je jedan od boljih poslova po meni. Razlozi tome su brza zarada i kratka ruta. Smatram da je za dužinu rute smećara plata 5k-6k sasvim dovoljna. Ukoliko pričamo o radu sa botom, u neku ruku loše je što nema te mogućnosti više, a u neku ruku je i dobro. Rad sa botom je bio previše spor i dugo je trajalo, ali opet bilo je dobro jer nekada nisi mogao pronaći partnera za rad. Loše je to što ukoliko oba partnera imaju boost, onaj koji prikuplja smeće dobija bonus. Po meni je ovo odličan posao ukoliko ste sa partnerom na Ts3, te imate mogućnost da se ispričate i zabavljate tokom posla. Slažem se, pre posao sa botom je bio dosadan baš zato što je sporo i brzo dosadi. Zanimljivije je sto puta kada radiš s nekim koga znaš ili s nekim koga ne znaš. E vidiš, kada sam ja radio sa boostom uvek sam se dogovarao sa igračima. Naprimer 5 tura ja vozim pa onda 5 on, i sve tako u krug radimo dok se ne smoriomo . Koliko si odprilike najviše zaradila od smećara za 1 dan, da li ti brzo dosadi posao zato što je ista ruta uvek ili ne gledaš na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 (edited) Veliki pozdrav! Vrlo zanimljiva tema kao i posao, ovaj posao je relativno obelezio pocetak moje igre na BS, nije bas pvi posao ali sam ovaj posao radio medju prvim i jedan jako dug vremenski period, na ovom poslu sam zaradio vecinu novca koju sam tada imao, uz ovaj posao sam takodje upoznao dosta drugara, ali svakako ovaj posao ce mi ostati u jako lepom secanju i kada god stignem radicu ga da se malo setim kako je nekad bilo. Edited September 16, 2023 by M 1 S U T A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros_Jeftic Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Po meni posao smecar je u top 3 najbolja posla.Brzo se radi Zarada je odlicna sa skladom vremenske ture Moja ocena za posao je 7/10 (ova ocena je samo zbog cekanja u odredjenim stvarima i buga da na fonu ne moze da se radi kao covek koji kupi smece) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cikacokice Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Po meni je posao smećar vrlo izbalansiran sto se i tiče same zarade i vreme da se posao odradi, stvar po kome je unikatan posao jeste sto se moze raditi u dvoje, voleo bih da ubudućnosti bude još neki posao koji se može raditi u dvoje ili čak i vise ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Andrija_$) Posted September 27, 2023 Author Share Posted September 27, 2023 21 hours ago, Uros_Jeftic said: Po meni posao smecar je u top 3 najbolja posla.Brzo se radi Zarada je odlicna sa skladom vremenske ture Moja ocena za posao je 7/10 (ova ocena je samo zbog cekanja u odredjenim stvarima i buga da na fonu ne moze da se radi kao covek koji kupi smece) 3 hours ago, Mateja_Zivanovic said: Po meni je posao smećar vrlo izbalansiran sto se i tiče same zarade i vreme da se posao odradi, stvar po kome je unikatan posao jeste sto se moze raditi u dvoje, voleo bih da ubudućnosti bude još neki posao koji se može raditi u dvoje ili čak i vise ljudi Slažem se sa vama da je posao odličan, čak šta ne postoji bolji posao koji se radi u dvoje jer je ovo jedini . Da li dajete sebi cilj koliko tura da odradite ili radite dokle vas ne smori? Da li vas brzo dosadi ovaj posao i koliko ga često radite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P1tle Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Pozdrav! Smatram da je posao sasvim dobar i da je uradjen da ti ne bude dosadno mozes raditi sa prijateljem. Ruta je okej ali svi mi bi zeleli platu vecu to je normalno ali ako imas strpljenja i ako volis da radis dobar novac mozes uzeti tokom nekog vremena dok radis taj posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 Ranije, P1tle je rekao/la: Pozdrav! Smatram da je posao sasvim dobar i da je uradjen da ti ne bude dosadno mozes raditi sa prijateljem. Ruta je okej ali svi mi bi zeleli platu vecu to je normalno ali ako imas strpljenja i ako volis da radis dobar novac mozes uzeti tokom nekog vremena dok radis taj posao. Moram se složiti sa tobom @ P1tle , posao je odličan i može mnogo da se zaradina njemu, a sve što ti treba je jedan kolega a čak i ako nemaš nekog ko hoće da radi s tobom u bazi posla sigurno ima nekog ko hoće da zaradi a i oglasi u kojima se traži kolega su česti. Sve u svemu posao je odličan i ko želi da radi uvek ima nekoga. Da li ima nešto što bi izmenio kod ovog posla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Pozdrav vrlo zanimljiva tema posao smecar mi je jedan od omiljenih zato sto mogu raditi sa svojim prijateljem i zajedno zaradjivati ili skupljati novac sto se tice rute ruta je vrlo kratka traje oko 5minuta mislim da je to za skoro 6000$ odlicno ali meni je omiljeni posao zato sto mogu raditi sa svojim prijateljem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Ranije, Tej@ma je rekao/la: Pozdrav vrlo zanimljiva tema posao smecar mi je jedan od omiljenih zato sto mogu raditi sa svojim prijateljem i zajedno zaradjivati ili skupljati novac sto se tice rute ruta je vrlo kratka traje oko 5minuta mislim da je to za skoro 6000$ odlicno ali meni je omiljeni posao zato sto mogu raditi sa svojim prijateljem. Potpuno se slažem i posao je odličan i plata isto tako. Posao je vrlo pogodan za nove igrače i mogu lako zaraditi svoj prvi novac ako dođu sa prijateljem na server. Mnogo toga pruža posao smećar, a pogotovo zabavu i uživanje. Da li bi nešto menjao kod ovog posla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P1tle Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Slazem se sa @ Tej@ma Posao je odlican da radite sa prijateljima i da zaradite solidan novac Za pocetnike sasvim okej posao solidna plata i posao koji mozda jeste i dosadan ali meni barem nije kada radim sa prijateljem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 Ranije, P1tle je rekao/la: Slazem se sa @ Tej@ma Posao je odlican da radite sa prijateljima i da zaradite solidan novac Za pocetnike sasvim okej posao solidna plata i posao koji mozda jeste i dosadan ali meni barem nije kada radim sa prijateljem Posao je odličan i u tome smo svi saglasni, super je odrađen, pogotovo za nove igrače, ali ga rade i drugi. Ja ga jako retko radim a i jako retko sam ga radio, uvek sam pre radio neke druge poslove. Smećara sam radio nekoliko puta od kako sam na serveru jer mi nije bilo nešto zanimljivo da tražim nekoga u bazi posla. Da li si nekada radio ovaj posao toliko da zaboraviš na vreme? Mislim tako da i zaboraviš koliko ga dugo radiš i kad pogledaš na sat i začudiš se koliko je već prošlo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 Lep posao, sviđa mi se što se može raditi u paru pa ga mogu raditi sa nekim drugarom, još bi zanimljiviji bio i kada bi pored ovog postojećeg u Beogradu bio dodat i u Sarajevo ili Zagreb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sretke Posted December 3, 2023 Share Posted December 3, 2023 Posao smećar je po meni jedan veoma zanimljiv posao koji se može iliti mora raditi u paru. Ovo je pre svega jedan timski posao uz koji treba da se trude oba radnika koja rade turu. Smećar kao posao je veoma dobro plaćen. Ono što mi se sviđa kod ovog posla jeste i sam sistem kupljenja smeća, a ono što bih promenio u vezi ovog posla je da igrači mogu i sami raditi ovaj posao bez partnera. Takođe bih dodao da je ovaj posao pogodan za zarađivanje novca. Koje je tvoje mišljenje o ovom poslu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Kada sam bio mali level jednostavno sam nolajfao ovaj posao i radio sam ga nonstoo, zaista sam i zaradio dosta para od njega ali su se pare uvek nekako izvlacile i nisam bas nikada imao dovoljno para za razliku od sada. Ali i dan danas volim s drugarima ovaj posao odraditi koju turu i uzivati u ovom poslu i u druzenju sa prijateljima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davud1 Posted January 16, 2024 Share Posted January 16, 2024 Pozdrav, Po mom misljenju taj posao mozemo staviti u top 3 posla na serveru. Jako je dobar posao ako zelite u nekom kratkom vremenu da zaradite neke malo vece pare i da se druzite sa drugim igracima na serveru to je pravi posao za vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALX_BS Posted January 30, 2024 Share Posted January 30, 2024 jedi stavar koju bi promenuo to bi bilo da oba igraca dobijaju povecanu platu sa boost-om a ne samo onaj koji kupi . Link to comment Share on other sites More sharing options...