Dejan_Marijanovic Posted January 30, 2024 Share Posted January 30, 2024 On 10/20/2021 at 8:06 PM, ($_Andrija_$) said: Pozdrav samperi/samperke, zanima me vaše mišljene o poslu Smećar i zarada na istom poslu. Da li vam se sviđa ruta i da li Vi mislite da se nešto treba promeniti na poslu. Iskreno plata je super, takođe i sam posao je super po meni, zanima me da li se vama sviđa i da li ga radite sa prijateljima. U ovoj temi postavljate vaše mišljenje, ne postavljate vaše predloge! [Napomena] Svaka aktivnost će biti nagrađena te se trudite da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki spam biće kažnjen warn poenima. Po meni je jako dobar posao ako imaš prijatelja s kojim možeš igrati ili ako upoznas nekog dobrog sugrađanina na serveru i jako je zanimljiv,ali ako nemaš s kim igrati i igraš u rane ili kasne sate teško je pronaći s nekim dobrim da se igra taj posao i pare su tada male. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scott Posted February 18, 2024 Share Posted February 18, 2024 (edited) Po meni i dan danas najbolji posao, meni je licno najzanimljivji, plata je super za vreme koje je potrebno da se posao odradi i mozes raditi sa drugom. Edited February 18, 2024 by Scott Salvatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted February 18, 2024 Share Posted February 18, 2024 On 11/18/2023 at 3:42 PM, Naruto Uzumaki said: Lep posao, sviđa mi se što se može raditi u paru pa ga mogu raditi sa nekim drugarom, još bi zanimljiviji bio i kada bi pored ovog postojećeg u Beogradu bio dodat i u Sarajevo ili Zagreb Slazem se as tobom i meni se wsvidja zato sto se moze raditi u paru ja ovaj posao volim raditi sa mojim prijateljem jar i ja i on skupljamo pare za jednu stvar i zajedno dobijamo istu kolicinu para. Bilo bi zanimljivo itekako. Sta mislis o nekom drugom poslu koji ti je omiljeni posao? On 12/3/2023 at 1:14 PM, Sretke said: Posao smećar je po meni jedan veoma zanimljiv posao koji se može iliti mora raditi u paru. Ovo je pre svega jedan timski posao uz koji treba da se trude oba radnika koja rade turu. Smećar kao posao je veoma dobro plaćen. Ono što mi se sviđa kod ovog posla jeste i sam sistem kupljenja smeća, a ono što bih promenio u vezi ovog posla je da igrači mogu i sami raditi ovaj posao bez partnera. Takođe bih dodao da je ovaj posao pogodan za zarađivanje novca. Koje je tvoje mišljenje o ovom poslu? Ja iskreno previse volim ovaj posao zato sto se bas dosta zaradjuje i radi se u patu slazem se as tobom da je ovo tismi posao ali ne treba neko zalaganje za taj posao zato sto je vrlo kratka ruta i za vrlo kratko vreme se uzmu dobre pare. ja imam odlicno misljenje o ovom poslu. Koji ti je omiljeni posao? On 12/28/2023 at 2:07 PM, mijailovic said: Kada sam bio mali level jednostavno sam nolajfao ovaj posao i radio sam ga nonstoo, zaista sam i zaradio dosta para od njega ali su se pare uvek nekako izvlacile i nisam bas nikada imao dovoljno para za razliku od sada. Ali i dan danas volim s drugarima ovaj posao odraditi koju turu i uzivati u ovom poslu i u druzenju sa prijateljima. Iskreno kada sam bio mali level nisam imao skim da radim ovaj posao zato sto niko od mojih prijatelja nije tada igrao samp ja sam najvise radio posao prevoz prehrane inace uvek sam voleo posao smecar zato sto sam stalno gledao na youtube od adnan bro-a sada volim raditi sa mojim prijateljima. Koji ti je omiljeni posao? On 1/16/2024 at 10:00 AM, Davud1 said: Pozdrav, Po mom misljenju taj posao mozemo staviti u top 3 posla na serveru. Jako je dobar posao ako zelite u nekom kratkom vremenu da zaradite neke malo vece pare i da se druzite sa drugim igracima na serveru to je pravi posao za vas. Slazem se sa tobom u potpunosti ovaj posao mogu lagano staviti na prvo mesto zato sto se radi sa prijateljem i za vrlo kratko vreme se uzmu vrlo dobre pare. Koji si posao najvise radio? On 1/30/2024 at 9:01 AM, ALX_BS said: jedi stavar koju bi promenuo to bi bilo da oba igraca dobijaju povecanu platu sa boost-om a ne samo onaj koji kupi . Slazem se as tobom u potpunosti ovako samo covek koji skuplja smece dobija vise para sa bustom ali ima raznih ruta skojima se bas brzo zavrsi posao. Sta mislis o poslu dostavljac betona koji ti je bolji smecar ili ovaj posoa? On 1/30/2024 at 10:50 AM, Dejan_Marijanovic said: Po meni je jako dobar posao ako imaš prijatelja s kojim možeš igrati ili ako upoznas nekog dobrog sugrađanina na serveru i jako je zanimljiv,ali ako nemaš s kim igrati i igraš u rane ili kasne sate teško je pronaći s nekim dobrim da se igra taj posao i pare su tada male. Ne mora biti prijatelj moze stobom i obicni igrac da radi ili NPC-igrac koji te vozi kamionom ali to je po meni bas lose zato sto niko nece voziti kao NPC po propisima igrac ili prijatelj ce voziti po brzoj ruti, Koja ti je omiljena ruta? 1 hour ago, Scott Salvatore said: Po meni i dan danas najbolji posao, meni je licno najzanimljivji, plata je super za vreme koje je potrebno da se posao odradi i mozes raditi sa drugom. Nisu se menjali bas toliko poslovi i nisu bili novi poslovi ubacivani odavno je meni ovo najbolji posao ikada zato sto za kratko vreme dobijes dobre pare. Kako ti se svidja zarada ovoga posla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 19, 2024 Share Posted February 19, 2024 18 hours ago, realtjm said: Slazem se as tobom i meni se wsvidja zato sto se moze raditi u paru ja ovaj posao volim raditi sa mojim prijateljem jar i ja i on skupljamo pare za jednu stvar i zajedno dobijamo istu kolicinu para. Bilo bi zanimljivo itekako. Sta mislis o nekom drugom poslu koji ti je omiljeni posao? Ja iskreno previse volim ovaj posao zato sto se bas dosta zaradjuje i radi se u patu slazem se as tobom da je ovo tismi posao ali ne treba neko zalaganje za taj posao zato sto je vrlo kratka ruta i za vrlo kratko vreme se uzmu dobre pare. ja imam odlicno misljenje o ovom poslu. Koji ti je omiljeni posao? Iskreno kada sam bio mali level nisam imao skim da radim ovaj posao zato sto niko od mojih prijatelja nije tada igrao samp ja sam najvise radio posao prevoz prehrane inace uvek sam voleo posao smecar zato sto sam stalno gledao na youtube od adnan bro-a sada volim raditi sa mojim prijateljima. Koji ti je omiljeni posao? Slazem se sa tobom u potpunosti ovaj posao mogu lagano staviti na prvo mesto zato sto se radi sa prijateljem i za vrlo kratko vreme se uzmu vrlo dobre pare. Koji si posao najvise radio? Slazem se as tobom u potpunosti ovako samo covek koji skuplja smece dobija vise para sa bustom ali ima raznih ruta skojima se bas brzo zavrsi posao. Sta mislis o poslu dostavljac betona koji ti je bolji smecar ili ovaj posoa? Ne mora biti prijatelj moze stobom i obicni igrac da radi ili NPC-igrac koji te vozi kamionom ali to je po meni bas lose zato sto niko nece voziti kao NPC po propisima igrac ili prijatelj ce voziti po brzoj ruti, Koja ti je omiljena ruta? Nisu se menjali bas toliko poslovi i nisu bili novi poslovi ubacivani odavno je meni ovo najbolji posao ikada zato sto za kratko vreme dobijes dobre pare. Kako ti se svidja zarada ovoga posla? Pozdrav,iskreno posao smecar je po meni dobro placen posao.Pogotovo sto se moze raditi sa drugom i onda se dobija dupla plata.Sve u svemu zarada posla smecar je dobra!Kakva je tebi zarada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted February 19, 2024 Share Posted February 19, 2024 7 hours ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,iskreno posao smecar je po meni dobro placen posao.Pogotovo sto se moze raditi sa drugom i onda se dobija dupla plata.Sve u svemu zarada posla smecar je dobra!Kakva je tebi zarada Slazem se sa tobom i po meni je dobro placen ali i meni se isto previse svidja to sto mozes raditi snekim stime se razlikuje od bilo koga poslova. Sta mislis o poslu elektricar? da li ti se vise svidja od smecara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 20, 2024 Share Posted February 20, 2024 16 hours ago, realtjm said: Slazem se sa tobom i po meni je dobro placen ali i meni se isto previse svidja to sto mozes raditi snekim stime se razlikuje od bilo koga poslova. Sta mislis o poslu elektricar? da li ti se vise svidja od smecara? Pozdrav,pa posao elektricar je dobar.Zarada je dobra.Ali posao elektricara se ne isplati raditi sa vozilom koje taj posao ima,vec sa nekim jacim motorom onda je zarada vrhunska.Sta vi mislite o poslu elektricar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted February 20, 2024 Share Posted February 20, 2024 3 hours ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,pa posao elektricar je dobar.Zarada je dobra.Ali posao elektricara se ne isplati raditi sa vozilom koje taj posao ima,vec sa nekim jacim motorom onda je zarada vrhunska.Sta vi mislite o poslu elektricar Zarada nije lose po meni je jedna od boljih ali se ne moze uporediti sa zaradom od posla Bus vozaca ali kada neko poseduje vozilo marke NRG-500 on bas dosta para moze zaraditi cako i do 1m na dan po meni je ovaj posao od isplatljivijih. Da li ti kada radis smecara tuneas kamion? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 21, 2024 Share Posted February 21, 2024 20 hours ago, realtjm said: Zarada nije lose po meni je jedna od boljih ali se ne moze uporediti sa zaradom od posla Bus vozaca ali kada neko poseduje vozilo marke NRG-500 on bas dosta para moze zaraditi cako i do 1m na dan po meni je ovaj posao od isplatljivijih. Da li ti kada radis smecara tuneas kamion? Pozdrav,jako dobro pitanje pa ja mislim kad bi se kamion tuno da se to ne bi isplatilo. Zarada od ovog posla je oko pet hiljada i ako bi se kamion tuno ostalo bi cetiri hiljade. Tako da mislim da se tun smecarskog kamiona ne isplati. Sta ti mislis isplati li se? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted February 21, 2024 Share Posted February 21, 2024 3 hours ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,jako dobro pitanje pa ja mislim kad bi se kamion tuno da se to ne bi isplatilo. Zarada od ovog posla je oko pet hiljada i ako bi se kamion tuno ostalo bi cetiri hiljade. Tako da mislim da se tun smecarskog kamiona ne isplati. Sta ti mislis isplati li se? Slazem se sa tobom da se ne bi isplatilo zato sto uvek kada se zavrsi jedna tura kamion se respawnuje i onda se za dzabe potrose pare na tunovanje vozilal. Ali po meni ide brzo kad se tunuje. Sta mislis o poslu cistac ulica po meni su smecar i cistac ulica slicni koji je po tebi bolji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 22, 2024 Share Posted February 22, 2024 19 hours ago, realtjm said: Slazem se sa tobom da se ne bi isplatilo zato sto uvek kada se zavrsi jedna tura kamion se respawnuje i onda se za dzabe potrose pare na tunovanje vozilal. Ali po meni ide brzo kad se tunuje. Sta mislis o poslu cistac ulica po meni su smecar i cistac ulica slicni koji je po tebi bolji? Pozdrav,cistac ulica stvarno nije los posao,ali po meni je bolji posao smecar. Kao prvo od posla smecar se dobije vise para a manje vremena se potrosi. Po meni cistac ulica je jako dosadan posao za razliku od posla smecar. Koji posao je po tebi bolji smecar ili cistac ulica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted February 23, 2024 Share Posted February 23, 2024 On 2/22/2024 at 5:08 AM, salipurevicnjegos said: Pozdrav,cistac ulica stvarno nije los posao,ali po meni je bolji posao smecar. Kao prvo od posla smecar se dobije vise para a manje vremena se potrosi. Po meni cistac ulica je jako dosadan posao za razliku od posla smecar. Koji posao je po tebi bolji smecar ili cistac ulica? Slazem se sa tobom da je smecar bolji samo radi zarade to je bar moje misljenje zato sto se vise para dobija. Slazem se sa tobom da je dosta dosadniji posao nego smecar jer ipak smecara radis sa prijateljem/drugim igracem. Da li ti vise radis sprijateljem ili sa drugim igracima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 25, 2024 Share Posted February 25, 2024 4 minutes ago, Matej_Gj said: najbolji posao ako se radi sa drugom Pozdrav,jako dobro misljenje sa kojim se u potpunosti slazem. Jako ljep posao i isplativ,jos kad se radi sa drugom s kojim pricas. Plata je zadovoljavajuca nije ni velika ni mala. Sta mislis o plati posla smecar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 26, 2024 Share Posted February 26, 2024 9 hours ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,jako dobro misljenje sa kojim se u potpunosti slazem. Jako ljep posao i isplativ,jos kad se radi sa drugom s kojim pricas. Plata je zadovoljavajuca nije ni velika ni mala. Sta mislis o plati posla smecar? Meni se plata cini sasvim okej ,mozda da se malo poveca da bude tacno 6000$ svaka tura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 27, 2024 Share Posted February 27, 2024 On 2/26/2024 at 8:04 AM, Matej_Gj said: Meni se plata cini sasvim okej ,mozda da se malo poveca da bude tacno 6000$ svaka tura. Pozdrav,meni to i nije neka razlika 200-300 dolara manje vise, ali bi to bilo mozda bolje. Po mom misljenju bi mnogi ljudi radili smecara kad bi se plati digla. Sta ti mislis o vecoj plati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 27, 2024 Share Posted February 27, 2024 8 hours ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,meni to i nije neka razlika 200-300 dolara manje vise, ali bi to bilo mozda bolje. Po mom misljenju bi mnogi ljudi radili smecara kad bi se plati digla. Sta ti mislis o vecoj plati? Pozdrav ,slazem se ali posle 10 tura zarada bo bila 3000$ veca. Ja sam jedan od onih koji radi ovaj posao i ta promena dobro bi dosla. Da li si ti nekad radio ovaj posao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 14 hours ago, Matej_Gj said: Pozdrav ,slazem se ali posle 10 tura zarada bo bila 3000$ veca. Ja sam jedan od onih koji radi ovaj posao i ta promena dobro bi dosla. Da li si ti nekad radio ovaj posao? Pozdrav,cesto radim ovaj posao i jako je zanimljiv. Smecar je jako zanimljiv posao za raditi sa drugom. Smecar je po meni najblji posao u beogradu. Dobro je placen i nije dosadan. Sta mislis o ovom poslu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 30 minutes ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,cesto radim ovaj posao i jako je zanimljiv. Smecar je jako zanimljiv posao za raditi sa drugom. Smecar je po meni najblji posao u beogradu. Dobro je placen i nije dosadan. Sta mislis o ovom poslu? Pozdrav ,slazem se sve o ovom poslu je dobro osmisljeno i uradjeno ,cak je i zarada dobra i isplati se raditi ako imamo kolegu smecara. Da li mislis da trebamo raditi ovaj posao nekad zajedno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 29, 2024 Share Posted February 29, 2024 23 hours ago, Matej_Gj said: Pozdrav ,slazem se sve o ovom poslu je dobro osmisljeno i uradjeno ,cak je i zarada dobra i isplati se raditi ako imamo kolegu smecara. Da li mislis da trebamo raditi ovaj posao nekad zajedno? Pozdrav,naravno da da. Logicno da mislim da trebamo jer bi smo bili odlicni. Mislim da bi smo uzeli velike pare. Takodje mislim da nam ne bi bilo dosadno. Sta ti mislis o ovome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 On 2/29/2024 at 2:00 PM, salipurevicnjegos said: Pozdrav,naravno da da. Logicno da mislim da trebamo jer bi smo bili odlicni. Mislim da bi smo uzeli velike pare. Takodje mislim da nam ne bi bilo dosadno. Sta ti mislis o ovome? Pozdrav ,slazem se. Bilo bi zanimljivo raditi zajedno ,a ujedno bi i zaradili. Kad god si slobodan mozemo se dogovoriti i raditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R ale Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Po meni posao je dobro napravljen, unikatan i nije dosadan, kad bi plata bila malo veca bio bi odlican, kao i to da ne moramo da radimo sa drugom osobom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted March 6, 2024 Share Posted March 6, 2024 On 3/1/2024 at 11:12 PM, Rastko said: Po meni posao je dobro napravljen, unikatan i nije dosadan, kad bi plata bila malo veca bio bi odlican, kao i to da ne moramo da radimo sa drugom osobom I po meni je ovaj posao dobro napravljen zato sto ima odlicnu zaradu mislim nije neka prevelika ali je solidna za pocetnike ali tesko neko od starijih igraca da radi ovaj posao samo noviji jer stariji igraci dosta afkaju. Ali meni je ovaj posao zanimljiv jer radim sa svojim prijateljem. Da li ti u vecini slucajeva radis sa prijateljem ili sa drugim igracem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted March 12, 2024 Share Posted March 12, 2024 On 3/1/2024 at 11:12 PM, Rastko said: Po meni posao je dobro napravljen, unikatan i nije dosadan, kad bi plata bila malo veca bio bi odlican, kao i to da ne moramo da radimo sa drugom osobom Pozdrav za tebe, zanimljivo misljenje, nekada je postojao bot s kojim je se mogao raditi ovaj posao ali posto on nije bas radio kako je trebao jer je kosio sve pred sobom. Svakako moze se uvek naci na serveru neko ko hoce da radi s Vama ovaj posao. Ali kao sto si rekao posao je unikatan i zanimljiv i po meni napravljen za druzenje izmedju igraca. Mislim da je plata u redu, ali mozda bi se mogla malo vise poboljsati da je uvek 6.5k plata mislim da bi posao bio jedan od najboljih. Da li ti vise volis sa vozis ili da kupis smece @ Rastko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R ale Posted March 12, 2024 Share Posted March 12, 2024 Ranije, mijailovic je rekao/la: Pozdrav za tebe, zanimljivo misljenje, nekada je postojao bot s kojim je se mogao raditi ovaj posao ali posto on nije bas radio kako je trebao jer je kosio sve pred sobom. Svakako moze se uvek naci na serveru neko ko hoce da radi s Vama ovaj posao. Ali kao sto si rekao posao je unikatan i zanimljiv i po meni napravljen za druzenje izmedju igraca. Mislim da je plata u redu, ali mozda bi se mogla malo vise poboljsati da je uvek 6.5k plata mislim da bi posao bio jedan od najboljih. Da li ti vise volis sa vozis ili da kupis smece @ Rastko ? Vise volim da kupim smece, ne znam zasto, jednostavno to mi je nekako zanimljivije jer je to jako dobro odradjeno, a i veoma je dosadno kad non stop vozis jednu te istu rutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted March 14, 2024 Share Posted March 14, 2024 On 3/12/2024 at 5:18 PM, Rastko said: Vise volim da kupim smece, ne znam zasto, jednostavno to mi je nekako zanimljivije jer je to jako dobro odradjeno, a i veoma je dosadno kad non stop vozis jednu te istu rutu I ja takodje vise volim kupiti smece nego voziti, nekako lakse mi je i jednostavnije ne mora da mislim da li cu precizno stati na marker da li necu pasti u vodu da li cu se skucati u nesto vec samo kupim smece lagano, jos uz neku muzikicu ovaj posao je pravo uzivanje raditi. Sta mislis o zaradi ovog posla @ Rastko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R ale Posted March 14, 2024 Share Posted March 14, 2024 Ranije, mijailovic je rekao/la: I ja takodje vise volim kupiti smece nego voziti, nekako lakse mi je i jednostavnije ne mora da mislim da li cu precizno stati na marker da li necu pasti u vodu da li cu se skucati u nesto vec samo kupim smece lagano, jos uz neku muzikicu ovaj posao je pravo uzivanje raditi. Sta mislis o zaradi ovog posla @ Rastko ? Kao sto sam ja mislim i ranije rekao, da mi je plata nekako mala, u poredjenju sa vremenom radnje posla. Mislim da kada bi se plata digla na nekih 7,8k posao bi bio jako dobar, ali u kad pogledam, u stvarnom zivotu smecar kao posao uopste nije placen, tako da mi plata i ima nekog smisla kada bolje pogledam, da li ti mislis da li bi bilo dobro kad bi se plata dodatno podigla? @ mijailovic Link to comment Share on other sites More sharing options...