Forgiven Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 Pozdrav dragi forumaši & forumašice Danas Vam predstavljam temu pod nazinom "Mišljenje o Firmi Kladionica" Zanima me Vaše mišljenje o Firmi "Kladionica", Da li ste nekada uplaćivali tiket na konje, da li ste nekada dobili/izgubili pare od tikete i da li ste nekada bili Suvlasnik ili Vlasnik Firme "Kladionica". Moje mišljenje o "Kladionici" je super, odlična firma, Previše mi se sviđa sistem kladionice i odlično je napravljen i sam lokacije je odlična, ne idem tamo baš puno ali kada mi je dosadno skoknem i malo potrošim malo dobijem pare, mada obično izgubim pare i tiket. Ne idem u "Kladionicu" da bih zaradio pare nego mi je zanimljivo i obično kada odem odem sa drugarom i takmičimo se ko će dobiti tiket. Hiljade i hiljade puta smo išli tamo i uplaćivali tikete, nekada smo dobijali nekada ne, lokacija je odlična nalazi se u sredini grada Beograda i odlično je to što je blizu rent,bankomat,bolnica i Bg Lotto. Možete je pronaći /gps>Firme>Kladionica. Evo da Vam pokažem kako izgleda Spoljašnost "Kladionice". ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkanovic Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Kladionica je zasigurno odlična firma, ali s obzirom da je trenutni vlasnik ima veoma dugo, nisam imao prilike da je posedujem te ne znam ništa o zaradi. Spoljašnost i sami sistem kladionice mi se baš dopadaju. Kad sam bio nov na serveru, u toj kladionici sam proveo većinu igranja. Malo gubim pare, pa dobijem, i na kraju obično budem u minusu. Ali mi je bilo baš zabavno i voleo bih da u budućnosti uzmem ovu firmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted April 2, 2022 Author Share Posted April 2, 2022 1 hour ago, Stojkanovic said: Kladionica je zasigurno odlična firma, ali s obzirom da je trenutni vlasnik ima veoma dugo, nisam imao prilike da je posedujem te ne znam ništa o zaradi. Spoljašnost i sami sistem kladionice mi se baš dopadaju. Kad sam bio nov na serveru, u toj kladionici sam proveo većinu igranja. Malo gubim pare, pa dobijem, i na kraju obično budem u minusu. Ali mi je bilo baš zabavno i voleo bih da u budućnosti uzmem ovu firmu Pozdrav @ Stojkanovic , Sviđa mi se tvoje mišljenje i kada je u pitanju mišljenje isti smo, Trenutni vlasnik je ima baš dugo i pitao sam ga u par navrata kolika je zarada dnevno ili je kulirao poruku ili je nije video, ali čim ima ovoliko dugo ovu Firmu predpostavljam da je zaradar predobra i barem tolika da ne bude u minusu. Zanima me da li si nekada uplatio tikete na konje i da li si dobio i koliko je iznos bio kada si uplatio tiket na konja (1-4) i koji je po tebi omiljeni broj (1-4). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkanovic Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Ranije, Inspektor je rekao/la: Pozdrav @ Stojkanovic , Sviđa mi se tvoje mišljenje i kada je u pitanju mišljenje isti smo, Trenutni vlasnik je ima baš dugo i pitao sam ga u par navrata kolika je zarada dnevno ili je kulirao poruku ili je nije video, ali čim ima ovoliko dugo ovu Firmu predpostavljam da je zaradar predobra i barem tolika da ne bude u minusu. Zanima me da li si nekada uplatio tikete na konje i da li si dobio i koliko je iznos bio kada si uplatio tiket na konja (1-4) i koji je po tebi omiljeni broj (1-4). Pa dok sam bio nov, svo vreme sam radio na aparatu za slotove, ne sećam se da sam uplaćivao tikete. Možda ću nekada, ako ne budem znao šta da radim, odnosno ako mi bude dosadno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duske Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 On 4/2/2022 at 10:22 AM, Stojkanovic said: Kladionica je zasigurno odlična firma, ali s obzirom da je trenutni vlasnik ima veoma dugo, nisam imao prilike da je posedujem te ne znam ništa o zaradi. Spoljašnost i sami sistem kladionice mi se baš dopadaju. Kad sam bio nov na serveru, u toj kladionici sam proveo većinu igranja. Malo gubim pare, pa dobijem, i na kraju obično budem u minusu. Ali mi je bilo baš zabavno i voleo bih da u budućnosti uzmem ovu firmu On 4/2/2022 at 12:02 PM, Borkovic said: Pozdrav @ Stojkanovic , Sviđa mi se tvoje mišljenje i kada je u pitanju mišljenje isti smo, Trenutni vlasnik je ima baš dugo i pitao sam ga u par navrata kolika je zarada dnevno ili je kulirao poruku ili je nije video, ali čim ima ovoliko dugo ovu Firmu predpostavljam da je zaradar predobra i barem tolika da ne bude u minusu. Zanima me da li si nekada uplatio tikete na konje i da li si dobio i koliko je iznos bio kada si uplatio tiket na konja (1-4) i koji je po tebi omiljeni broj (1-4). Pozdrav. veoma interesantna tema za diskusiju i veoma unikatna kako da kažem na serveru. Što se tiče kladionice, složio bih se sa vama da je veoma slaba zarada i da uglavnom noviji igrači koji su započeli prve korake na serveru idu kladionicu to sam primetio. Pored toga, iskreno ne isplati vam se da posedujete kladionicu baš iz tog razloga što je neaktivna i što su 5% da dobijete nešto i uglavnom budete u minusu. I meni je bio vid zabave kad sam počeo sa igranjem na ovom serveru, ali kasnije tokom meseci i godina, jednostavno me je smorilo, nikad ništa nisam dobio i to je to. Spremio sam za vas jedno centralno pitanje, a to pitanje glasi... - Šta je to po vama što nedostaje kladionici i na koji način bi ste podigli kladionicu na veći stepen zarade? - Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A R I O Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Kladionica i nije tako losa firma, ali u zadnje vrijeme zbog smanjenja broja igraca opala je zarada. Tu vecinom turisti dolaze da se klade i kockaju i ostave ogroman kesh u kasi.. Prije je bila mnogo velika zarada ali sada je manje.. Ukoliko se broj igraca poveca bice mnogo jaka firma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted April 20, 2023 Author Share Posted April 20, 2023 On 8/20/2022 at 12:45 AM, Shadow_Yakuza said: Kladionica i nije tako losa firma, ali u zadnje vrijeme zbog smanjenja broja igraca opala je zarada. Tu vecinom turisti dolaze da se klade i kockaju i ostave ogroman kesh u kasi.. Prije je bila mnogo velika zarada ali sada je manje.. Ukoliko se broj igraca poveca bice mnogo jaka firma... Pozdrav, saglasan sam sa tobom, ali ne u svakom smislu. Naime, jeste opao broj igrača i zarada na ovoj firmi, ali nije toliko. Takođe mislim da je pre bilo mnogo bolje posedovati ovakvu firmu, ali takođe mislim da je i sada odlično posedovati ovo. Po meni zarada i nije toliko opala da kažemo da se ide u minus ili da je zarada mala. Zanima me da li si nekada posedovao Kladionicu, i kako ti se činilo to vreme. [Napomena]: Trudite se da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki vid kršenja pravila će biti sankcionisan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kareem_Safari Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) Sistem kladionice bi se mogao znatno poboljsati, tako sto bi se napravio sistem RL utakmica, kao sto ima na forumu ovdje, samo sto bi se to odradilo na serveru. Pored RL utakmica, mozda da se doda jos par igara nekih, to bi znatno povecalo zaradu kladionice te bi firma zasigurno bila jedna od vodecih po zaradi, te bi sigurno, poslije lotto-a bila i mjesto za okupljanje igraca, jer vjerujem da dosta igraca ima sklonosti kockanju Edited April 30, 2023 by Kareem_Safari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted May 1, 2023 Author Share Posted May 1, 2023 On 4/30/2023 at 12:48 PM, Kareem_Safari said: Sistem kladionice bi se mogao znatno poboljsati, tako sto bi se napravio sistem RL utakmica, kao sto ima na forumu ovdje, samo sto bi se to odradilo na serveru. Pored RL utakmica, mozda da se doda jos par igara nekih, to bi znatno povecalo zaradu kladionice te bi firma zasigurno bila jedna od vodecih po zaradi, te bi sigurno, poslije lotto-a bila i mjesto za okupljanje igraca, jer vjerujem da dosta igraca ima sklonosti kockanju Pozdrav Kareme, vrlo zanimljivo mišljenje i mogu ti priznati da sam i ja to razmišljao, tačnije da sam taj predlog vrteo po glavi poslednjih par nedelja, ali ne verujem da će taj predlog ikada da zaživi, jer iskreno gledano, ima dosta predloga koji su korisni samo mi nije jasno zašto nisu uzeti u obzir i korišćenje. Zanima me da li si se ikada kockao u Kladionici i da li si imao meru oko toga. Takođe me zanima da li posećuješ Kladionicu u poslednje vreme i da li si je nekada posedovao. [Napomena]: Trudite se da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki vid kršenja pravila će biti sankcionisan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kareem_Safari Posted May 1, 2023 Share Posted May 1, 2023 Ranije, Forgiven je rekao/la: Pozdrav Kareme, vrlo zanimljivo mišljenje i mogu ti priznati da sam i ja to razmišljao, tačnije da sam taj predlog vrteo po glavi poslednjih par nedelja, ali ne verujem da će taj predlog ikada da zaživi, jer iskreno gledano, ima dosta predloga koji su korisni samo mi nije jasno zašto nisu uzeti u obzir i korišćenje. Zanima me da li si se ikada kockao u Kladionici i da li si imao meru oko toga. Takođe me zanima da li posećuješ Kladionicu u poslednje vreme i da li si je nekada posedovao. [Napomena]: Trudite se da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki vid kršenja pravila će biti sankcionisan. Nazalost upravu si, postoje 2 mogucnosti zasto ne vidjamo dosta trazene sisteme na serveru: 1. Skripteri/vlasnici nemaju vremena 2. Mrsko im je skriptat Prije ce bit da je ovo drugo, jer 2 update-a u godinu dana je premalo. Ili su ipak sav fokus usmjerili ka GTA 5 serveru Sto se tice kladionice, u RL, nikad nisam niti cu ikad uci tu, klonim se kockanja sto dalje, ali sto se tice SAMP-a tu sam veliki kockar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted May 2, 2023 Author Share Posted May 2, 2023 17 hours ago, Kareem_Safari said: Nazalost upravu si, postoje 2 mogucnosti zasto ne vidjamo dosta trazene sisteme na serveru: 1. Skripteri/vlasnici nemaju vremena 2. Mrsko im je skriptat Prije ce bit da je ovo drugo, jer 2 update-a u godinu dana je premalo. Ili su ipak sav fokus usmjerili ka GTA 5 serveru Sto se tice kladionice, u RL, nikad nisam niti cu ikad uci tu, klonim se kockanja sto dalje, ali sto se tice SAMP-a tu sam veliki kockar Pozdrav Kareme, nisam saglasan sa tobom samo oko jedne strane, što se tiče ostalog totalno sam saglasan. Sasvim je dovoljno 2 update-a za jednu godinu, ne vidim razlog da update idi 5 puta godišnje, mislim da to ne bi imalo smisla u opšte. Kada smo već kod kladionice, zanima me da li si se kladio na ovu kladionicu na forumu da li si nekada tu dobio. [Napomena]: Trudite se da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki vid kršenja pravila će biti sankcionisan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Notorious Posted May 2, 2023 Share Posted May 2, 2023 Pozdrav! Smatram da kladionica kao firma nema veliku zaradu uopšte iz razloga što rijetko ko pokušava da se kladi jer zna da je veća šansa za gubitak nego dobitak. Vjerujem da bi trebao biti osmišljen potpuno novi sistem klađenja, a ne korišten originalni iz GTA SA. To bi sigurno privuklo više igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T_I_R_N_A_N_I_C Posted May 2, 2023 Share Posted May 2, 2023 Pozdrav mislim da je kladionica pre svega odlicna firma,a evo i zasto svi mi kada smo pocinjali igru na samp-u smo sigurno bar jednom usli u t kladionicu te smo se kladili iz same radoznalosti,mislim da se to desava svaki dan jer svaki dan dolaze sve novi i novi igraci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted May 5, 2023 Author Share Posted May 5, 2023 (edited) On 5/2/2023 at 9:15 PM, Notorious said: Pozdrav! Smatram da kladionica kao firma nema veliku zaradu uopšte iz razloga što rijetko ko pokušava da se kladi jer zna da je veća šansa za gubitak nego dobitak. Vjerujem da bi trebao biti osmišljen potpuno novi sistem klađenja, a ne korišten originalni iz GTA SA. To bi sigurno privuklo više igrača. Ćao Milane, vrlo interesantno mišljenje i potpuno sam saglasan oko toga. Naime, da li imaš neki predlog kako bi se kladionica poboljšala i privukla igrače da se kalde. Ja imam jedan, da se napravi takav sistem da se izmisli kladionica kao i na forumu, znači ako je sinoć igrao partizan npr. da oni mogu da se klade na to, ali da se ne dobija mnogo a ni malo novca, šta misliš o ovome? On 5/2/2023 at 10:09 PM, T_I_R_N_A_N_I_C said: Pozdrav mislim da je kladionica pre svega odlicna firma,a evo i zasto svi mi kada smo pocinjali igru na samp-u smo sigurno bar jednom usli u t kladionicu te smo se kladili iz same radoznalosti,mislim da se to desava svaki dan jer svaki dan dolaze sve novi i novi igraci. Pozdrav Tirnaniću, vrlo zanimljivo, ali nisam totalno saglasan. Naime kladionica je totalno zapostavljeno zato što je star sistem a i lokacija nije neka privlačna. Saglasan sam da novi igraču dođu da se oprobaju, ali posle 2-3 puta gubljenja igrača to smori i jednostavno ode, a svakodnevno ima sve manje i manje novih igrača na serveru pa zato kladionica mislim da ima baš malu zaradu. Zanima me šta misliš o predlogu koji sam gore naveo? [Napomena]: Trudite se da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki vid kršenja pravila će biti sankcionisan. Edited May 5, 2023 by Forgiven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Posted January 11, 2024 Share Posted January 11, 2024 Ponekad sa drugarima iz organizacija odemo do kladionice i spucamo po 20k, zanimljiva firma ali logicno da nema zarade kao ni u rl kada se kockamo, smatram da je firma zanimljiva ali precenjena jer se niko nece kockati svaki dan nego to samo ponekad iz sprdnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vajic Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Slažem se da je sistem kladionice dobro postavljen. Na serveru, kladionica daje dodatnu dimenziju igri, jer osim što pruža zabavu, omogućava igračima da se upuste u tiketanje na konje i nadmaše druge igrače u ovom aspektu igre. Lokacija u središtu grada je odlična, jer je uvek pri ruci i lako dostupna svim igračima. Za mene, kao i za tebe, nije u pitanju samo zarada, već i uživanje u procesu klađenja i takmičenju sa prijateljima, kao i to što ponekad dobiješ nešto što te podstiče da ponovo probaš sreću. Iako često gubim, zabava i interakcija sa prijateljima je ono što daje pravi šarm ovom iskustvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...