Popular Post Sarah_Green Posted May 8 Popular Post Share Posted May 8 Poštovani igrači zadovoljstvo mi je da vam predstavim projekte na kojima sam radila proteklih mesec dana. Želela sam nešto novo, nešto što bi osim interakcije sa igračima, doprinelo i boljem marketingu servera, a samim tim našu zajednicu podiglo na jedan viši nivo. Reč je o časopisu "START", koji je nastao po ugledu na gaming časopise koje sam ranije čitala, a bili su mi interesantni zbog sadržaja koji su plasirali: zanimljivosti o igricama, neke novitete iz sveta igara, postere, rubriku zabave, pisma čitalaca i slično. Trudila sam se da ovaj prvi broj sadrži informacije koje većina vas želi da zna, a što se budućih brojeva tiče, imaćete prilike da budete deo ovog projekta i pomognete mi da časopis dovedemo do savršenstva. (Otvorite časopis klikom na sličicu ↑) BALKAN SCHOOL WALLPAPERS SAJT Osim časopisa Balkan School Community sada ima i svoj sajt na kome možete besplatno preuzimati fotografije sa servera i koristiti ih u svojim klipovima, thumbnailovima i slično. 19 4 12 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...