Jump to content
  • 0
AdnanXD

prijava kvara

Question

Šta je u kvaru:Kada sam ulazio u samp ocitava mi onaj plavi kruzic jedno 5minuta a i vise cim kliknem Connect,vise puta sam probao uci u samp ali ne ide.

Opis problema:Ne moze se uci u samp,a takodje bih naglasio ne radi mi link od balkan school downolad sekcije ja kad sam reinstalirao windows 10 nije mi radilo kad sam htio skinuti gta san andreas od 680gb kao i onaj lite verzija pa bih volio da mi neko oko ovog pomogne,hvala unaprijed<3

Slika (opciono):

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Da li ti singleplayer radi kako treba? Po ovom snimku, deluje mi da GTA San Andreas, kao igrica kod tebe ne funkcioni[e bas najbolje.

Pokusaj uci u singleplayer i javi mi ovde da li si uspeo uci. Ako ne uspes, definitivno moras re-intstalirati celokupnu igricu.

• 0

Ovako, desavalo se drugima desavalo se meni kada sam unacao recimo sampfuncs, moonloader ili kresuje ili se ovo desava fora je sledeca

Odes u documents tu pise gta san andreas user files i obrises gta_sa.set

Znaci zatim resetujes pc ne sme ni jedan program da ti je pokrenut instaliras aio runtimes jer je to glava fora preporucujem computerbase sajt...

Potom instaliras cleo i sampfuncs i to je to

• 0
  • RAGE Admin

Preporuka je ta da deinstaliraš taj GTA od 680mb i instaliraš neki drugi. Najpoželjnije je onaj od 4gb jer će ti taj raditi bez ikakvih problema.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...