R ale Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Pozdrav forumasi i forumasice, Tema koju sam vam za danas pripremio je takodje po meni zanimljiva i vrlo diskutabilna. Naime, zeleo bih da cujem vase misljenje o tome zasto vi prelazite GTA, koja je poenta toga, bilo to da otkrijete njenu pricu, da bi ste ubili dosadi i ostalo. Ja, licno, prelazim GTA da bih uzivao u prici, zato sto po meni nijedna GTA igrica nema losu pricu. Vase misljenje slobodno mozete napisati u odgovoru na ovu temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Notorious Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Pozdrav. Pa pazi, glavni razlog generalno prelazenja igrica je da se upoznamo sa samom radnjom igre ( koja je u GTA SA jako zanimljiva ). A neki iz zabave. Na primjer, ja sam ga presao 3/4 puta, i prvi put sam ga presao kako bih znao radnju price, a ostala prelazenja sam prelazio iz dosade i zabave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amer_Lopo Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 gta nije da vozis auta nego da se uzivis u pricu presao sam prva 3 puta i pratio sam pricu a poslije skipo cutscene Link to comment Share on other sites More sharing options...
R ale Posted September 27, 2022 Author Share Posted September 27, 2022 Ranije, d1ego je rekao/la: Pozdrav. Pa pazi, glavni razlog generalno prelazenja igrica je da se upoznamo sa samom radnjom igre ( koja je u GTA SA jako zanimljiva ). A neki iz zabave. Na primjer, ja sam ga presao 3/4 puta, i prvi put sam ga presao kako bih znao radnju price, a ostala prelazenja sam prelazio iz dosade i zabave Slozio bih se, jednostavno je osecaj predobar kada predjes neku igru, jednostavno ti postane jos lepsa ta igra Ranije, Amer_Lopo je rekao/la: gta nije da vozis auta nego da se uzivis u pricu presao sam prva 3 puta i pratio sam pricu a poslije skipo cutscene Da li mozes jos malo da nam ispricas o tome da li ti je bilo tesko da predjes misije i slicno... I na kraju koji je po tebi smisao prelazenja misija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amer_Lopo Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 pa najteze misije su mi bilo kod zera ili kako ga vec ko zove ali i neke gdje se treba plesat na numpad pa smisao je d a se uzivis u pricu Link to comment Share on other sites More sharing options...