Jump to content
R ale

Smisao prelazenja misija u GTA igricama

Recommended Posts

Pozdrav forumasi i forumasice,

Tema koju sam vam za danas pripremio je takodje po meni zanimljiva i vrlo diskutabilna.

Naime, zeleo bih da cujem vase misljenje o tome zasto vi prelazite GTA, koja je poenta toga, bilo to da otkrijete njenu pricu, da bi ste ubili dosadi i ostalo.

Ja, licno, prelazim GTA da bih uzivao u prici, zato sto po meni nijedna GTA igrica nema losu pricu.

Vase misljenje slobodno mozete napisati u odgovoru na ovu temu.

Pozdrav. Pa pazi, glavni razlog generalno prelazenja igrica je da se upoznamo sa samom radnjom igre ( koja je u GTA SA jako zanimljiva ). A neki iz zabave. Na primjer, ja sam ga presao 3/4 puta, i prvi put sam ga presao kako bih znao radnju price, a ostala prelazenja sam prelazio iz dosade i zabave

Ranije, d1ego je rekao/la:

Pozdrav. Pa pazi, glavni razlog generalno prelazenja igrica je da se upoznamo sa samom radnjom igre ( koja je u GTA SA jako zanimljiva ). A neki iz zabave. Na primjer, ja sam ga presao 3/4 puta, i prvi put sam ga presao kako bih znao radnju price, a ostala prelazenja sam prelazio iz dosade i zabave

Slozio bih se, jednostavno je osecaj predobar kada predjes neku igru, jednostavno ti postane jos lepsa ta igra

Ranije, Amer_Lopo je rekao/la:

gta nije da vozis auta nego da se uzivis u pricu presao sam prva 3 puta i pratio sam pricu a poslije skipo cutscene

Da li mozes jos malo da nam ispricas o tome da li ti je bilo tesko da predjes misije i slicno... I na kraju koji je po tebi smisao prelazenja misija :D