Giovanni S Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Pozdrav forumaši i forumašice i današnja tema je o tome šta je po Vama bolje - Discord ili Team Speak 3. Bilo pričano o Discordu ili TS-u, to su platforme na kojima ljudi mogu komunicirati preko servera ili isključivo u slučaju preko privatnih chat-ova na Discordu. Uglavnom oni imaju svoje karateristike i svoje mane. Takođe zavisno od korisnika, neko koristi Discord, a neko Team Speak u zavisnosti od svojih potreba. Ja koristim obe platforme. Team Speak koristim jer je povezan sa Balkan School Samp serverom te igram na istom i koristim TS kako bih rešavao sve obaveze oko Samp-a ili komunicirao sa ljudima/igračima. Discord koristim oko nekih privatnih obaveza, komunikacije itd. Ako bih morao birati rekao bih da mi je bolji Discord, ali naravno sve je u zavisnosti od potrebe. Sve to dovodi do pitanja... Šta je po Vama bolje - Discord ili Team Speak 3 ? Zašto je baš to bolje po Vama ili ste ipak neodlučni ? Koje su to karakteristike i mane po Vama od obe platforme za komuniciranje ? Iznesite Vaše mišljenje, naravno ako možete, sa nama i uživajte u diskusiji. NAPOMENA: Svako pisanje komentara koji nemaju smisla, odnosno koji nemaju veze sa ovom temom biće kažnjivo. Molim da poštujete to kako ne bi dolazilo do takvih situacija. Hvala ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianProSrb1 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 4 hours ago, Giovanni S said: Cao,ovu temu sam cekao dugo vremena,po mom misljenju je discord 100 puta bolji i prakticniji,u sampu ne volim to sto mora na ts-u da se prica,ja bih voleo da se napravi Balkan School discord server i tamo da ima svako svoju permisiju.Super tema samo tako nastavi!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni S Posted August 18, 2022 Author Share Posted August 18, 2022 @ AdrianProSrb1 Pozdrav i hvala Vam što ste izneli mišljenje sa nama o ovoj temi. Verujem da imate dosta iskustva i sa Discord-om i sa Team Speak-om i ko zna možda se jednog dana i ostvari Vaša želja ? Mene zanima to da li nam možete u više reči opisati karakteristike i mane Discord-a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianProSrb1 Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 4 hours ago, Giovanni S said: @ AdrianProSrb1 Pozdrav i hvala Vam što ste izneli mišljenje sa nama o ovoj temi. Verujem da imate dosta iskustva i sa Discord-om i sa Team Speak-om i ko zna možda se jednog dana i ostvari Vaša želja ? Mene zanima to da li nam možete u više reči opisati karakteristike i mane Discord-a ? Pozdrav,mogu,karakteristilke discorda po meni su to sto na discordu mozete sa ljudima komunicirati privatno u odnosu na ts3,takodje discord ima bolji audio kvalitet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni S Posted August 18, 2022 Author Share Posted August 18, 2022 Ranije, AdrianProSrb1 je rekao/la: Pozdrav,mogu,karakteristilke discorda po meni su to sto na discordu mozete sa ljudima komunicirati privatno u odnosu na ts3,takodje discord ima bolji audio kvalitet. Super ! Veliko hvala Vama što ste izneli mišljenje sa nama. Nadam se da Vam se svidela tema, a ja Vam želim ugodnu igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeza Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Bolje je po meni discord zbog vise razloga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni S Posted August 19, 2022 Author Share Posted August 19, 2022 Ranije, V A S I LJ E V IC je rekao/la: Bolje je po meni discord zbog vise razloga Pozdrav, hvala Vam što ste izneli mišljenje. Vaše mišljenje je nepotpuno i želimo čuti, ako nam možete reći, koji su ti razlozi zbog kojeg Vam je Discord bolja platforma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savkee_Videnovic Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Oba su dobra, imaju svoje prednosti i mane. Ali svakako za BS je bolji ts kao glavni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni S Posted August 24, 2022 Author Share Posted August 24, 2022 Ranije, Savkee_Videnovic je rekao/la: Oba su dobra, imaju svoje prednosti i mane. Ali svakako za BS je bolji ts kao glavni. Pozdrav, hvala Vam što ste izneli mišljenje sa nama o ovoj temi. Nadam se da Vam se sviđa tema, a ono što mene zanima jeste, pošto ste spomenuli prednosti i mane, koje su to po Vama te prednosti i mane obe platforme ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McIntyre Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Pozdrav! Po meni i TS3 i Discord su jako dobri. Najme sve zavisi od toga koju igricu igras. Po meni za Samp je TS3 bolji a za neke malo jace igrice vise bih koristio Discord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amer_Lopo Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Po meni je discord bolji jer imate opciju privatnih poruka, prijatelja, grupa i servera ali teamspeak... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guzaj Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 (edited) On 9/26/2022 at 10:47 PM, Amer_Lopo said: Po meni je discord bolji jer imate opciju privatnih poruka, prijatelja, grupa i servera ali teamspeak... Koliko često koristite obe platforme? Za koji vid komunikacije koristite Discord, a za koji TeamSpeak? Koliko dugo ih koristite? Kakvog iskustva imate? Jeste li se nekada oprobali u pravljenju Discord ili TeamSpeak servera? Da li Vam je pošlo za rukom? Zbog čega ste počeli da korsitite Discord, a zbog čega TeamSpeak? Kakav je kvalitet komunikacije na TeamSpeak-u a kakav na Discord-u? Da li vam možda estetika preovladava u nekim od potofruma, na primer da li Vam Discord lepše izgleda od TeamSpeak-a ili obrnuto? Edited September 28, 2022 by Guzaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
d a m i r Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Ćao! Discord koristim povremeno, a TS3 koristim gotovo svaki dan jer tako komuniciram sa drugarima. Nikada nisam bio fan Discorda jer mi sve izgleda nekako pretrpano, te mi se ne sviđa kada se na nekom serveru pravi poseban chat za sve doslovno. TS3 mi je baš ono gotivan, postoje kanali, jedan chat za svaki kanal i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amer_Lopo Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 3 hours ago, Guzaj said: Koliko često koristite obe platforme? Za koji vid komunikacije koristite Discord, a za koji TeamSpeak? Koliko dugo ih koristite? Kakvog iskustva imate? Jeste li se nekada oprobali u pravljenju Discord ili TeamSpeak servera? Da li Vam je pošlo za rukom? Zbog čega ste počeli da korsitite Discord, a zbog čega TeamSpeak? Kakav je kvalitet komunikacije na TeamSpeak-u a kakav na Discord-u? Da li vam možda estetika preovladava u nekim od potofruma, na primer da li Vam Discord lepše izgleda od TeamSpeak-a ili obrnuto? Pozdrav. Da koristim obe platforme, Discord koristim za druge igrice, dok TeamSpeak3 koristim dok igram na Balkan School samp serveru. Discord koristim duzi period te imam i vise iskustva sa njime, dok sam TS3 krenuo koristiti nedavno zbog Balkan School samp setvera. Da, probao sam praviti Discord server i izgledao je solidno imao je sve potrebno, taj server sam pravio prijatelju iz skole. Team speak sam poceo koristiti zobg sampa a discord jer je to "platforma za dopisivanje gejmera". Po mom misljenju disord izgleda modernije od ts3. Pozdrav. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guzaj Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 16 hours ago, Amer_Lopo said: Pozdrav. Da koristim obe platforme, Discord koristim za druge igrice, dok TeamSpeak3 koristim dok igram na Balkan School samp serveru. Discord koristim duzi period te imam i vise iskustva sa njime, dok sam TS3 krenuo koristiti nedavno zbog Balkan School samp setvera. Da, probao sam praviti Discord server i izgledao je solidno imao je sve potrebno, taj server sam pravio prijatelju iz skole. Team speak sam poceo koristiti zobg sampa a discord jer je to "platforma za dopisivanje gejmera". Po mom misljenju disord izgleda modernije od ts3. Pozdrav. Vrlo lepo, izgleda kao da se dobro snalazite na ovim platformama, nema šta, odlično su napravljene. Zanima me koliko dugo dnevno koristite ove platforme? Koje su po Vama prednosti i mane ovih platformi? Da li ste nekada videli nedostatak? Kakav je kvalitet komunikacije na TeamSpeak-u a kakav na Discord-u? Ja Discord koristim za komunikaciju među prijateljima, a i na mnogim Discord serverima pronalazim kontent koji se meni dopada. Za koje svrhe koristite Discord osim za komunikaciju među prijateljima? Ja lično nikada nisam imao problema što ste kvaliteta komunikacije u pozivima tiče, ali sam čuo da se mnogima dešavalo da im je kvalitet jako loš, ili da im se poziv neprestano prekida. Jeste li imali ovakvog iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lennon Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Po meni ts3 je bolji nekako diskord mi usporava ceo proces gejminga na kompu i nr bolim diskord tolko jer kad upalim neku igricu ili google evo na primer pritisnem button da pricam i nece mi, kad upalim diskord radi mi i to me jako nervira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpacino Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Pozdrav kolega po meni je discord bolji u slucaju da imate racunar sa okej specifikacijama jer je malo zahtevniji a team speak moze svako na svom racunaru/laptopu normalno da koristi bez obzira kakav racunar/laptop ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brooklyn Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Pozdrav za mene je discord bolji, ali ako je u pitanju Balkan School onda je sigurno korisniji team speak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z_O_R_A_N Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 (edited) On 8/17/2022 at 7:08 PM, AdrianProSrb1 said: On 8/17/2022 at 2:20 PM, Giovanni S said: Pozdrav forumaši i forumašice i današnja tema je o tome šta je po Vama bolje - Discord ili Team Speak 3. Bilo pričano o Discordu ili TS-u, to su platforme na kojima ljudi mogu komunicirati preko servera ili isključivo u slučaju preko privatnih chat-ova na Discordu. Uglavnom oni imaju svoje karateristike i svoje mane. Takođe zavisno od korisnika, neko koristi Discord, a neko Team Speak u zavisnosti od svojih potreba. Ja koristim obe platforme. Team Speak koristim jer je povezan sa Balkan School Samp serverom te igram na istom i koristim TS kako bih rešavao sve obaveze oko Samp-a ili komunicirao sa ljudima/igračima. Discord koristim oko nekih privatnih obaveza, komunikacije itd. Ako bih morao birati rekao bih da mi je bolji Discord, ali naravno sve je u zavisnosti od potrebe. Sve to dovodi do pitanja... Šta je po Vama bolje - Discord ili Team Speak 3 ? Zašto je baš to bolje po Vama ili ste ipak neodlučni ? Koje su to karakteristike i mane po Vama od obe platforme za komuniciranje ? Iznesite Vaše mišljenje, naravno ako možete, sa nama i uživajte u diskusiji. NAPOMENA: Svako pisanje komentara koji nemaju smisla, odnosno koji nemaju veze sa ovom temom biće kažnjivo. Molim da poštujete to kako ne bi dolazilo do takvih situacija. Hvala ! Pozdrav @ Giovanni S ! Mnogo dobra tema za razgovaranje.Po meni je bolji Team Speak.A to je upravo zbog tog razloga zato što je povezan sa Balkan School sampom.Po meni je bolji TS3 zbog njegovom samog izgleda,isto mi se mnogo dopada TS3 zato što se lakše snalazimo na njemu nego na Discordu.Mane za TS3 nemam,isto tako i za Discord. Šta misliš da li bi ti bilo lakše da objasniš novijem igraču kako da se snadje na Discordu ili Team Speaku? Edited November 12, 2022 by Z_O_R_A_N Link to comment Share on other sites More sharing options...
V A S I C Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 (edited) Evo i ja da kažem par reči o ovoj temi, Discord je definitivno mnogo više razvijeniji od TeamSpeak-a, ali je na našem Severu sigurno on igračima draži i više je u upotrebi. Ali ipak moram reći da je Discord mnogo bolji i više se može iskoristiti nego TS3, upravo zato što se na Discordu možete dopisivati, praviti Servere(besplatno) i nekako mnogo je opširniji a i realno gledano lepše izgleda. Svakako da će TS3 ostati primarna opcija nama Samperima ali kad tad ćemo svi morati da pređemo na Discord koji postaje sve popularniji i popularniji. Da li se slažete samnom? Edited November 12, 2022 by V A S I C Link to comment Share on other sites More sharing options...