Jump to content
Anastasijaa

Da li bi voleli da se ... vrati na server

Recommended Posts

Pozdrav! @ Anastasijaa  👋

Nešto što je uklonjeno, a bilo je korisno igračima je komanda /refresh! ⬅️

Komanda je bila jednostavna, kada vam padne skripta, komandom /refresh vam se ista vraća! 😎

Zbog nekih razloga je ona morala biti uklonjena iz igre. 😏

Šta vi mislite o ovoj komandi, koliko bi pomogla današnjim igračima? 🤔

12 hours ago, Coma said:

Pozdrav! @ Anastasijaa  👋

Nešto što je uklonjeno, a bilo je korisno igračima je komanda /refresh! ⬅️

Komanda je bila jednostavna, kada vam padne skripta, komandom /refresh vam se ista vraća! 😎

Zbog nekih razloga je ona morala biti uklonjena iz igre. 😏

Šta vi mislite o ovoj komandi, koliko bi pomogla današnjim igračima? 🤔

Pozdrav @ Coma

Iskreno mislim da je to bila jako dobra komanda, pomogla bi dosta igracima. Medjutim eto iz nekog razloga jeste uklonjena, ali bi bilo korisno da se vrati. Je li tebi nekad sluzila ova komanda?

Ćao @ Anastasijaa 👋

Dostas puta mi je pomogla! 😀

To vreme dok je ona postojala imao sam jako veliki problem sa pingom i samim internetom. Tkd. ovu komandu sam koristio skoro svaki dan. 😁

I sada ima dana kad poželim da idalje postoji.  😔

3 hours ago, $JRDN$ said:

Pozdrav, @ Anastasijaa

Volio bih da se na server vrati stari BG hangar. Mislim da bi to bio pun pogodak jer bi se dosta igraca okupljalo na tom mjestu jer nije daleko od centra grada. Takodje rokanje bi bilo bolje.

Hm, svidja mi se predlog. Da li bi ti posecivao to mesto?

1 minute ago, ($_K_R_L_E_$) said:

Pozdrav @ Anastasijaa  pre svega jako zanimljiva tema. Voleo bih da se vrati stara provera za posao, posto sada igracima pravi mnogo problema to. Naravno voleo bih da se vrati isto stara lokacija posla Elektricar, sta bih ti volela da se vrati na server?

Pozdrav, @ ($_K_R_L_E_$)

Mislim da je to komanda /refresh definitivno. Pomagala je mnogim igracima kao i meni kada sam igrala, tako da neka bude to.

Zasto bi voleo da se vrati stara lokacija posla?

11 hours ago, Anastasijaa said:

A sta mislis o komandi /refresh da se vrati na server?

Pa kao sto je naveo @ Coma , ta komanda je sluzila za vracanje skripte. Mislim da bi se ta komanda trebala vratiti na server jer se cesto desi da igracu padne skripta, bilo da igrac ima 50+ wl ili radi neki posao ili nesto drugo. Jednostavno, igrac bi samo upisao komandu /refresh i skripta bi se odmah vratila i mogao bi nastaviti da normalno igra igricu.

7 hours ago, $JRDN$ said:

Pa kao sto je naveo @ Coma , ta komanda je sluzila za vracanje skripte. Mislim da bi se ta komanda trebala vratiti na server jer se cesto desi da igracu padne skripta, bilo da igrac ima 50+ wl ili radi neki posao ili nesto drugo. Jednostavno, igrac bi samo upisao komandu /refresh i skripta bi se odmah vratila i mogao bi nastaviti da normalno igra igricu.

Postoje li neke organizacije koje su izbacene, a ti bi voleo da se vrate?

2 hours ago, Anastasijaa said:

Aa svidja mi se, mislis li da bi one poboljsale server na neki nacin  i da bi igraci trazili da ulaze u te org?

To su organizacije koje su ukinute pre par godina, ali bile su na zanimljivim lokacijama. Mislim da bi igraci htjeli uci u njih jer su imale dosta dobre skinove, a i cim nesto novo dodje na server igraci to odmah zele da isprobaju, kao i poslove npr.

4 hours ago, $JRDN$ said:

To su organizacije koje su ukinute pre par godina, ali bile su na zanimljivim lokacijama. Mislim da bi igraci htjeli uci u njih jer su imale dosta dobre skinove, a i cim nesto novo dodje na server igraci to odmah zele da isprobaju, kao i poslove npr.

Da, mnogo dobris poslova je izbaceno koji su pre postojali

Ranije, Anastasijaa je rekao/la:

Pozdrav, forumasi i forumasice. Zanima me da li postoji nesto sto je mozda uklonjeno sa servera, a vi bi voleli da se to vrati. Ukoliko postoji, sta je to i zasto bi voleli da se bas to vrati?

Voleo bih da se vrati pijaca kamiona i traktora i pijaca vozila trece kategorije.

Ranije, $JRDN$ je rekao/la:

Naravno, volio bih da se vrate Bajkeri i Al-Kaida.

Al-Kaida danas jeste organizacija BDT,samo sto je izmenjeno ime org i lokacija,ostalo je sve isto,ta promena se desila na 2.0 verziji kada su uvedene luksuzne vile.

35 minutes ago, Milan Todorovic said:

Al-Kaida danas jeste organizacija BDT,samo sto je izmenjeno ime org i lokacija,ostalo je sve isto,ta promena se desila na 2.0 verziji kada su uvedene luksuzne vile.

Da, ali se moras sloziti da je Al-Kaida od pocetka servera i da je daleko bolja od BDT(lokacija,ime).

Ranije, $JRDN$ je rekao/la:

Da, ali se moras sloziti da je Al-Kaida od pocetka servera i da je daleko bolja od BDT(lokacija,ime).

Apsolutno se slazem sa tobom.jer do sada niko nije baš rpao kako treba BDT baš u tom stilu i toj kulturi po kojoj se organizacija zove.

1 hour ago, Milan Todorovic said:

Apsolutno se slazem sa tobom.jer do sada niko nije baš rpao kako treba BDT baš u tom stilu i toj kulturi po kojoj se organizacija zove.

1 hour ago, $JRDN$ said:

Kada bi se to vratilo na server, da li bi postali clan te org?

Ranije, Anastasijaa je rekao/la:

Jesi li cesto posecivao ta mesta?

Secam se na 1.7 verziji igraci subkampovali ispred tih pijaca samo da dočekaju da neko vozilo ode na buy,jesam posecivao ali ne bas toliko.