Jump to content
Anastasijaa

Da li bi voleli da se ... vrati na server

Recommended Posts

1 hour ago, $JRDN$ said:

Pa sigurno bih zelio da postanem clan, a i mislim da se 90% igraca slaze sa mnom.

45 minutes ago, Milan Todorovic said:

Secam se na 1.7 verziji igraci subkampovali ispred tih pijaca samo da dočekaju da neko vozilo ode na buy,jesam posecivao ali ne bas toliko.

MOzda usvoje ovaj predlog, pa na sledecem update bude ubacen. Sta mislite?

Ranije, Anastasijaa je rekao/la:

MOzda usvoje ovaj predlog, pa na sledecem update bude ubacen. Sta mislite?

Bilo bi dobro i da se vrate neke stare mape koje su mnogo lepše izgledale nego ove danas,npr.enterijer i eksterijer BG opsštine.

Just now, Milan Todorovic said:

Bilo bi dobro i da se vrate neke stare mape koje su mnogo lepše izgledale nego ove danas,npr.enterijer i eksterijer BG opsštine.

Kako bi ti voleo da izgleda enterijer i eksterijer? Nesto da se izabci ili doda?

9 hours ago, Tihi_Capone said:

Volio BiH da se uvede bolji sistem kladionice, takodje i ruleta da ako se na primjer baci 100k na  crvenu dobijemo duplo. Takodje bilo bi dobro kad bi se uradio sistem kladionice kao da uplacujemo utakmice.

Sto se tice sistema za kladionice mislim da bi bila dobra ideja i privlacila igrace. A za rulet, mislis li da bi igraci to iskoriscavali?

1 hour ago, ($_K_R_L_E_$) said:

Pozdrav @ Tihi_Cappone  

Kada bi se to uvelo izgubio bi se smisao za kladjenje u kladionici i i svi bi dolazili, ja mislim da nije loša suma novca koja se dobija u kladionici sada, a za sistem utakmica postoje već sad trke konja možeš da se kladiš i na to 😀

Šta vi mislite ?

Da li bi ti voleo da se uvede kladjenje na realne utakmice?

Ranije, Anastasijaa je rekao/la:

Svidja mi se, mozda se ubaci na update?

I ja se nadam iskreno,ali ne mogu da se porede ova bg opstina sada i bg opstina u video isječku kojeg sam gore poslao.

Pozdrav, volio bih da se vrati nekoliko stvari a to su:
- Stari BG hangar.
- Stari sistem helta i pancira u kućama. 
- Mogućnost dostave pice igračima, 
- Nekoliko starih mapa iz verzije 1.6, poput BG opštine i BG banke, jer su bile mnogo ljepše nego ove sada.
- Stara zarada na pilotu.

Edited by Zlatan Capone

On 3/24/2024 at 4:54 AM, ___ said:

Pozdrav, volio bih da se vrati nekoliko stvari a to su:
- Stari BG hangar.
- Stari sistem helta i pancira u kućama. 
- Mogućnost dostave pice igračima, 
- Nekoliko starih mapa iz verzije 1.6, poput BG opštine i BG banke, jer su bile mnogo ljepše nego ove sada.
- Stara zarada na pilotu.

Zanimljivo, vidim da si stari igrac, drago mi je da znas toliko starih sistema i generalno stvari koje su nekada mogle da se rade ali sada vise ne mogu da se rade.

Imam dva pitanja za tebe: 

Koju od tih stvari bi najvise voleo da se vrate?

I zasto bas taj?