Jump to content
Jurisich

Fall guys VS Stumble Guys

Recommended Posts

Meni je bolji fall guys jer su dosta teže mape i zanimljivije, a stumble guys je kao sto znamo kopija.Nemam nista protiv stumble guys igrao sam ga pre mesec dana i igrica je super, prednost je sto ne zauzima toliko memorije i nije zahtevna te moze svako da je igra.Ali po meni je opet fall guys bolji jer ko ima mogućnost da ga igra zašto bi igrao kopiju igrice. 

Ranije, NikolicHD je rekao/la:

Meni je bolji fall guys jer su dosta teže mape i zanimljivije, a stumble guys je kao sto znamo kopija.Nemam nista protiv stumble guys igrao sam ga pre mesec dana i igrica je super, prednost je sto ne zauzima toliko memorije i nije zahtevna te moze svako da je igra.Ali po meni je opet fall guys bolji jer ko ima mogućnost da ga igra zašto bi igrao kopiju igrice. 

Nemogu se složiti sa tobom Stumble Guys nije kopija on je izašao prije Fall Guys-a ali opet je meni Fall Guys bolji iz razloga sto su mape zanimljivije 

35 minutes ago, Jurisich said:

Nemogu se složiti sa tobom Stumble Guys nije kopija on je izašao prije Fall Guys-a ali opet je meni Fall Guys bolji iz razloga sto su mape zanimljivije 

Ja koliko sam vido stumble guys je izasao 2021 a fall guys 2020 ne znam odakle ti to

Pozdrav @ Jurisich  i hvala na ovoj jako zanimljivoj temi!

Moje mišljenje je da mi je bolji stumble guys. Jednostavno igra je free to play od samog početka, i toliko je napredovala da se većini ljudi svija nego fall guys. Mala je ne zauzima mnogo prostora na fonu i na kompu, takodje neko i nema komp da igra fall guys tako da je ovo odlična igra za njega.

Kakvo je vaše mišljenje o ovome?

Ranije, NikolicHD je rekao/la:

Ja koliko sam vido stumble guys je izasao 2021 a fall guys 2020 ne znam odakle ti to

Stumble guys je bio u beti prije nego što je fall guys izašao to je provena informacija svuda po internetu nije sad baš da je 100% istina al eto

Ranije, v o j n o v a c je rekao/la:

Pozdrav @ Jurisich  i hvala na ovoj jako zanimljivoj temi!

Moje mišljenje je da mi je bolji stumble guys. Jednostavno igra je free to play od samog početka, i toliko je napredovala da se većini ljudi svija nego fall guys. Mala je ne zauzima mnogo prostora na fonu i na kompu, takodje neko i nema komp da igra fall guys tako da je ovo odlična igra za njega.

Kakvo je vaše mišljenje o ovome?

Slažem se sa dosta stvari koje si rekao i dodao bih još da mi se stumble guys sviđa iz razloga što partija brzo završi a u fall guys-u stvarno potraje vremena za jednu partiju

Ranije, Jurisich je rekao/la:

Slažem se sa dosta stvari koje si rekao i dodao bih još da mi se stumble guys sviđa iz razloga što partija brzo završi a u fall guys-u stvarno potraje vremena za jednu partiju

Šta po tebi Fall Guys treba izmeniti da bi se vratio u staru popularnost i izjednačio sa fanovima Stumble Guys-a ?

:D 

On 9/1/2022 at 2:05 PM, Jurisich said:

Pozdrav 

Sada me zanima mišljenje mnogih vas koja je igrica po Vama bolja Fall Guys ili ipak Stumble Guys

Čujemo se do sljedećeg odgovora

Cao!

Jeste da je stumble guys kopija fall guys-a ali je ipak po meni stumble guys bolji jer ne treba jak pc ili telefon a i popularna je igrica te i zanimljiva

Ranije, ($_K_A_D_I_C_$) je rekao/la:

Cao!

Jeste da je stumble guys kopija fall guys-a ali je ipak po meni stumble guys bolji jer ne treba jak pc ili telefon a i popularna je igrica te i zanimljiva

Da li pored pomenutih razlika smatraš da Stumble Guys poseduje i drastičnije fizičke razlike u samoj igrici u odnosu na pomenutog konkurenta ?

Po meni je Stumble Guys bolji jer je zanimljiviji za zezanciju sa prijateljima a i dosta je manje citera nego na Fall Guys-u.  A jos jedan razlog je taj sto je na Fall Guys-u dosta HC igraca koji znaju napamet mape i previse su kompetativni.

Ranije, D 1 E G 0 je rekao/la:

Po meni je Stumble Guys bolji jer je zanimljiviji za zezanciju sa prijateljima a i dosta je manje citera nego na Fall Guys-u.  A jos jedan razlog je taj sto je na Fall Guys-u dosta HC igraca koji znaju napamet mape i previse su kompetativni.

Divno obrazloženje :) 

Da li smatraš da kad bi Fall Guys bio dostupan i na Androidu i PC-u kao besplatna igrica da bi promenili sve ovo te parirali svojoj trenutno možda i boljoj konkurenciji ?

On 9/21/2022 at 1:28 PM, Leon_Drazic said:

Stumble guys je kompatibilniji  za uređaje

Pozz !
Slazem se sa tobom u potpunosti !

Da li mi mozes pojasniti u kojim je sve slucajevima Stumble Guys kompatibilniji?

On 9/26/2022 at 10:35 PM, Amer_Lopo said:

meni je bolji ljepse boje i karakteri

Šta ti je bolje? Nisi naveo koja je igrica, i zašto baš ta igrica? Da li ti se više sviđaju skinovi u toj igrici ili je nešto sasvim drugo?

On 9/25/2022 at 8:38 PM, Amer_Lopo said:

Stumble Guys

po mom misljenju

Ćao! Da li je to jer Stumble guys kompaktibilan za sve uređaje ili je zato što je bolja kretnja? Možda su ti skinovi bolji, napiši zašto baš Stumble Guys?

On 9/28/2022 at 11:03 PM, Amer_Lopo said:

Pozdrav. Skinovi u Stumbke guysu su minimalisticki sto se meni svidja.

Ugodan ostatak dana/veceri

Verujem i složio bih se s tobom. Da li je samo zbog skinova bolji Stumble od Full Guysa ili ima tu još nešto? Možda drugačije mape, zanimljivija fizika i trikovi u igrici. Šta kažeš :) 

2 hours ago, Vuk_Stajcic said:

Fall Guys definitivno. Stuble guys je po meni svece i jedini razlog zasto je popularan je jer ga najvise igraju deca koja nemaju racunar uopste.

Pozdrav !

Mislim da nema potrebbe da vredjamo one koji igraju igru koja se tebi ne svidja..

Svi igramo sta nam se igra, i uzivamo u istoj..

Zasto mislis da je Fall Guys toliko bolji?

Igrao sam stumble guys u njenoj beta verziji i iskreno bih rekao da je to zabavna igra, dok nisam igrao fall guys dovoljno da bih je mogao ocijeniti, ali gledao sam mnogo youtube videa o njoj pa mogu reći da mi se baš i ne sviđa.

23 hours ago, Lloyd said:

Fall Guys je drasticno bolja igrica ali Stumble Guys je zanimljivija i brza i mozete je igrati u skoli!

Pozdra, i ja igram stuble guys u skoli sa prijateljima, ahhaha

Reci mi, sta ti se tacno svidja kog samog Fall Guys-a ?