Jump to content
Anastasijaa

Koje igrice igrate na Steamu?

Recommended Posts

4 hours ago, D 1 E G 0 said:

Pozdrav. Generalno ne igram puno razlicitih igrica, zapravo, samp je i jedina igra koju igram. A sto se tice steama, na steamu imam CSGO i Stumble Guys ali nista od toga ne igram

Da li si mozda kupovoa nekad neke igrice?

On 9/6/2022 at 8:50 PM, Anastasijaa said:

Verovatno zato sto je sada igrici osigurana popularnost i osiguran  je profit da ce svi kupiti Prime, slaze se?

Pozdrav @ Anastasijaa  !

Mislim da je i u korist Valve-a da zarade sto vise..

Isto kao i svim velikim gaming kompanijama..

Sta ti mislis o tome sto ce uskoro prime ponovo biti free?

26 minutes ago, Amer_Lopo said:

najvise csgo a nekad stumble

Pozdravko !

I ja takodje igram csgo i stumble guys.

Koliko dugo igras csgo a koliko dugo igras stuble guys ?

Da li ti je ikada neka od tih igara dosadila?

On 9/26/2022 at 10:36 PM, Amer_Lopo said:

stumble guys jeste al cs sam presto igrat kad mi se graficka pokvarila pa sam izgubio tj zabiravio sifru i sad igram na novom nalogu

Da li si probao još neke igrice da igraš na steamu? I kako ti se sviđaju. Da li još uvek igras CS GO ili si prestao jer si zaboravio šifru?

On 9/25/2022 at 9:07 PM, M@N1CC said:

Pozdravko !

I ja takodje igram csgo i stumble guys.

Koliko dugo igras csgo a koliko dugo igras stuble guys ?

Da li ti je ikada neka od tih igara dosadila?

Pozdrav, da li preferiraš da igras sam CSGO ili uvek voliš da imaš full team ili makar jednog drugara da ti pravi društvo kako ti nebi bilo dosadno? I takođe da li igraš Stumble guys i kako ti se čini ta igrica?

2 minutes ago, ($_Andrija_$) said:

Da li si probao još neke igrice da igraš na steamu? I kako ti se sviđaju. Da li još uvek igras CS GO ili si prestao jer si zaboravio šifru?

Pozdrav, da li preferiraš da igras sam CSGO ili uvek voliš da imaš full team ili makar jednog drugara da ti pravi društvo kako ti nebi bilo dosadno? I takođe da li igraš Stumble guys i kako ti se čini ta igrica?

Naravno,

Jednostavno, kada nemam barem jednog drugara sa kojim cu igrati,

bukvalno mi se ni ne igra igrica.. mislim da prijatelji stvarno doprinose igricama..

Sto se tice Stumble Guy-sa mislim da je samo malo overrated i nista vise..

3 minutes ago, M@N1CC said:

Naravno,

Jednostavno, kada nemam barem jednog drugara sa kojim cu igrati,

bukvalno mi se ni ne igra igrica.. mislim da prijatelji stvarno doprinose igricama..

Sto se tice Stumble Guy-sa mislim da je samo malo overrated i nista vise..

Slažem se što se tiče Stumble Guysa, zanima me da li si nekada probao da igraš neku drugačiju igricu na Steamu. Tipa neko preživljavanje poput ARK Survivala ili neki drugi žanr igrica?

22 minutes ago, ($_Andrija_$) said:

Slažem se što se tiče Stumble Guysa, zanima me da li si nekada probao da igraš neku drugačiju igricu na Steamu. Tipa neko preživljavanje poput ARK Survivala ili neki drugi žanr igrica?

Pa pazi..

Od prilike volim "Open World" igrice..

Zato volim i GTA, i Minecraft, i ARK i slicne..

2 hours ago, ($_Andrija_$) said:

Pozdrav. Jeste zaboravio sam sifru ali sam nedavno napravio novi nalog.

Imam par drugara sa kojim igram CS:GO, a ostalo budu random igraci sa koje licno ne poznajem.

Sto se tice stumble guysa u drugoj temi sam odgovorio da igram i da prrferiram vise stumble guys od fall guysa.

Ugodan ostatak dana/noci

On 9/28/2022 at 9:11 PM, M@N1CC said:

Pa pazi..

Od prilike volim "Open World" igrice..

Zato volim i GTA, i Minecraft, i ARK i slicne..

Postoje prednosti i mane svakog stila.

Linearne igre dobre su u pričanju priče i doživljaju po mjeri jer programer ima veći stupanj kontrole nad onim što igrač radi i kada to radi.

Igre otvorenog svijeta dobre su za istraživanje i slobodu igrača da rade što žele i kada to žele. Sveobuhvatni narativ općenito treba biti u drugom planu u odnosu na manje lokalizirane priče koje se drže unutar sporednih zadataka (ili barem malih lanaca zadataka glavnog niza zadataka koji se svi odvijaju u jednom području).

Mislim da problem uglavnom dolazi od toga što neki programeri ne gledaju na prednosti otvorenog svijeta, ali ga svejedno imaju samo da bi mogli reći da ga imaju. U tom trenutku pokušavate zakucati čavao odvijačem. Tehnički može funkcionirati, ali vjerojatno biste trebali koristiti neki drugi alat dizajniran za ono što pokušavate učiniti.

Što ti misliš?

10 hours ago, Grk said:

Postoje prednosti i mane svakog stila.

Linearne igre dobre su u pričanju priče i doživljaju po mjeri jer programer ima veći stupanj kontrole nad onim što igrač radi i kada to radi.

Igre otvorenog svijeta dobre su za istraživanje i slobodu igrača da rade što žele i kada to žele. Sveobuhvatni narativ općenito treba biti u drugom planu u odnosu na manje lokalizirane priče koje se drže unutar sporednih zadataka (ili barem malih lanaca zadataka glavnog niza zadataka koji se svi odvijaju u jednom području).

Mislim da problem uglavnom dolazi od toga što neki programeri ne gledaju na prednosti otvorenog svijeta, ali ga svejedno imaju samo da bi mogli reći da ga imaju. U tom trenutku pokušavate zakucati čavao odvijačem. Tehnički može funkcionirati, ali vjerojatno biste trebali koristiti neki drugi alat dizajniran za ono što pokušavate učiniti.

Što ti misliš?

Eh.. pa ovako iskreno..

Slomio sam se dok sam ovo procitao, ali vredelo je..

Mada, mislim da smo malo otisli sa temom samog PDF-a..\

Medjutim, shvatam tvoje mesto i tvoje misljenje o samim "Open World" igrica..

Reci mi, da li si nekada igrao jos neku open world igricu osim GTA?

• Haha 1

8 minutes ago, M@N1CC said:

Eh.. pa ovako iskreno..

Slomio sam se dok sam ovo procitao, ali vredelo je..

Mada, mislim da smo malo otisli sa temom samog PDF-a..\

Medjutim, shvatam tvoje mesto i tvoje misljenje o samim "Open World" igrica..

Reci mi, da li si nekada igrao jos neku open world igricu osim GTA?

Bit ću iskren i reći da stvarno ne volim većinu igara otvorenog svijeta. Postoje iznimke poput Elder Scrolls gdje ima dovoljno pravih elemenata koji nisu samo generička stvar iz sandboxa, već nešto posebno, 

Dakle, Cyberpunk 2077 je igra u koju sam uložio oko 200 sati. Ako ne žurite s igrom i ne radite sporedne misije itd. kako se pojave, onda će vam se svidjeti, mislim, sve dok imate i dobar hardver jer ne može se poreći da je igra slatka za oči i da biste je trebali igrati to gdje god imate hardver da ga u potpunosti cijenite - samo moje mišljenje. U početku je malo neodoljiv, ali uzmite si vremena da samo prošetate okolo i malo istražite te naučite različite sustave, oružja, stilove igranja itd. jer toliko toga radi jako dobro. Postoje određeni aspekti koje ću vjerojatno istražiti tijekom drugog igranja u nekom trenutku i nisam netko tko ponavlja igrice, ali igrati ovu igricu je kao da kao dijete odete u tvornicu čokolade :D

23 hours ago, Lloyd said:

Na STEAM-u igram dosta toga od igrica ali najviše igram CS:GO,ARK i Brawhalla?

Pozdrav, !

Cuo sam o igrici Brawlhalla, ali je nikada nisam igrao..

O cemu se radi u samoj igrici?

5 hours ago, Lukasenko said:

Na Steam igram Euro Truck Simulator 2, MudRunner, Stumble Guys, American Truck Simulator, Zula Global

Pozdrav, !

Reci mi, sta te vezuje za sve te igrice?

Prica? Zanimljivost? Mozda grafika?

11 hours ago, Lukasenko said:

Ljubav prema kamionima :D 

Pozdrav pošto si ljubitelj kamionskih igrica te igras baš puno igrica u vezi kamiona jesi li ikad probao neku, a da ti se nije dopala?

On 10/20/2022 at 3:43 AM, Grk said:

Pozdrav pošto si ljubitelj kamionskih igrica te igras baš puno igrica u vezi kamiona jesi li ikad probao neku, a da ti se nije dopala?

Pa iskreno nije, volim kamione i zabavno je kada igram narucito kada se igra u drustvu :D 

• Love 1

On 10/24/2022 at 11:35 AM, Lukasenko said:

Pa iskreno nije, volim kamione i zabavno je kada igram narucito kada se igra u drustvu :D 

Misliš li kako bi netko sa 0 znanja o kamionima mogao igrati igricu bez problema?