Jump to content
Grk

Mišljenje o plovilima

Recommended Posts

Dobro znamo da na Serveru postoje razna prijevozna sredstva kao što su: Auti, motori, kamioni, bicikli, vlakovi, avioni, helikopteri, ali u ovoj temi bi posebno htio izdvojiti jedno a to su brodovi. na mapi postoje razne lokacije gdje se nalaze PD brodovi koji su spremni ići u lov na svakoga kriminalca koji odluči "zdimit" u more u nadi da ga  organi reda ne mogu uloviti. A što se tiče privatnih brodova i jahta MIslim kako je potražnja brodova na serveru jako malo te ih rijetko tko ima i kupuje te samim time  dozvola za plovidbu je na neki način beskorisna jer iz svog iskustva znam kako nisam skoro nikad upalio brod i napravio krug po moru.

Koje je vaše mišljenje o brodovima? 

Imate li možda neku ideju kako bi se moglo "oživiti" korištenje brodova na serveru?

Edited by Grk

Pozdrav kolega @ Grk !
Prije par mjeseci u PTF SAMP - Predlozi se pojavio prijedlog koji je govorio o kao nekim "Heistovima" gdje bi jedna misija bila pljačkanje velikog broda, tankera ili nosača kontejnera, gdje bi baš glavnu ulogu odnijeli čamci. Dakle, pitanje jeste da li bi ovakvi heistovi podstakli kriminalce da kupuju čamce? 

22 hours ago, d a m i r said:

Pozdrav kolega @ Grk !
Prije par mjeseci u PTF SAMP - Predlozi se pojavio prijedlog koji je govorio o kao nekim "Heistovima" gdje bi jedna misija bila pljačkanje velikog broda, tankera ili nosača kontejnera, gdje bi baš glavnu ulogu odnijeli čamci. Dakle, pitanje jeste da li bi ovakvi heistovi podstakli kriminalce da kupuju čamce? 

Pozdrav kolega. 

Moram priznati super ideja za poticanje igrača da kupe plovilo mislim kako bi zbog tog heista mnogo igrača kupilo čamce te bi se mogla probuditi preprodaja plovila kao sto to vec postoji za aute. Koje je vaše mišljenje o ovome?

Pozdrav svima, Moje iskreno mišljenje o brodovima niko nikakvo, nikada nisam voleo brodove a pogotovo poslovi koji zahtevaju iste. Naime, nikada nisam posedovao nijedan brod, a niti bi voleo. Moje mišljenje je da bi se brodovi oživeli jeste da posao "Ribar", treba ponovo konstruisati, taćnije napraviti mu totalno novi sistem. Kada mislim sistem, mislim da mu se treba totalno poboljšati lokacija i da treba da se napravi novi sistem pecanja riba i prodavanja istih. Zanima me vaše mišljenje o mom "predlogu", da li će možda nekada biti usvojen?

[Napomena]: Trudite se da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki vid kršenja pravila će biti sankcionisan.

Camac je najbolji. Zaista imam malo iskustva sa plovilima i drug mi je nekada imao dosta tih plovila, ja sam imao samo camac u svom vlasnistvu i krivo mi je sto sam ga prodao jer je jako zanimljiva stvar za druzenje sa drustvom i uzivanje u slobodnom vremenu na serveru.

Mogućnosti i izazovi: Brodovi nude specifične prednosti, kao što su bežanje od PD-a ili konkurentskih kriminalaca. Ipak, mnogi igrači ih zanemaruju jer je kretanje na moru usporeno, a moraju se čekati i periodi kada je more više "izolovano", bez opasnosti od drugih. Takođe, moraju se koristiti na specifičnim lokacijama, što ograničava njihovu upotrebu.

Ograničenja: Osim što su spori, brodovi zahtevaju posebnu dozvolu i samo određene lokacije na mapi su pogodne za njihovo korišćenje. Zbog toga nisu uvek praktičan izbor, pogotovo kada je brzina i mobilnost presudna za uspeh misije.