M A R L B O R O Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Pozdrav forumaši i forumašice,kao što vidite otvorio sam ovu temu da vidim koja sam je najdraža misija u GTA San Andreas-u. Generalno me zanima po vašem mišljenu koja vam je najdraža misija. Po meni su sve misije jako dobro odrađene i zanimljive i ništa ne bih menjao a sada vi. Zašto vam je ta najdraža misija i zašto,pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinKelja Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 (edited) ALL WE HAD TO DO WAS FOLLOW THE DAMN TRAIN CJ! najdraza misija Edited October 17, 2022 by MartinKelja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R L B O R O Posted October 17, 2022 Author Share Posted October 17, 2022 Ranije, MartinKelja je rekao/la: ALL WE HAD TO DO WAS FOLLOW THE DAMN TRAIN CJ! najdraza misija Šta ti je najdraže kod te misije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja_Ivanovic Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Po meni je to misija kad se pljackaju rivalski kazino u Las Venturasu. Veoma mi je zanimljiv tok misije kako se on prerusava i ulazi u obezbedjenje. U toj misiji CJ otvara vrata Wu Zi Mu-u i njegovoj ekipi da udju u kazino i opljackaju ga. Oni ubijaju sve koji im staju na put i novac odnose na pustinjski aerodrom gde se kasnije dogovaraju o podeli novca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R L B O R O Posted October 18, 2022 Author Share Posted October 18, 2022 Ranije, Nemanja_Ivanovic je rekao/la: Po meni je to misija kad se pljackaju rivalski kazino u Las Venturasu. Veoma mi je zanimljiv tok misije kako se on prerusava i ulazi u obezbedjenje. U toj misiji CJ otvara vrata Wu Zi Mu-u i njegovoj ekipi da udju u kazino i opljackaju ga. Oni ubijaju sve koji im staju na put i novac odnose na pustinjski aerodrom gde se kasnije dogovaraju o podeli novca. Pozdrav,hvala što si odvodio vremena da komentarišeš ovu temu zanima me jesi li prešao sve emisije i došao do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja_Ivanovic Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Jesam dva puta veoma zanimljivo iskustvo ima par tezih misija ali sam se snasao i stigao do kraja uspesno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelevski Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Najdraza misija mi je kad se placka banku u Las Venturasu sa woziom Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R L B O R O Posted October 24, 2022 Author Share Posted October 24, 2022 (edited) Ranije, Andrej_Sanchez je rekao/la: Najdraza misija mi je kad se placka banku u Las Venturasu sa woziom Pozdrav,hvala što si prokometirao ovu temu,dakle šta ti se najviše sviđa kod te emisije ima li još neka osim te ako da koja? Edited October 24, 2022 by M A R L B O R O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelevski Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 On 10/24/2022 at 10:18 PM, M A R L B O R O said: Najdraza misija mi je kad se placka banku u Las Venturasu sa woziom Kod te misije svidja mi se zato sto se razlikuje od drugih misije a za drugu omiljenu misiju mi je The Da Nang Thang. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R L B O R O Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 Ranije, Angelevski je rekao/la: Kod te misije svidja mi se zato sto se razlikuje od drugih misije a za drugu omiljenu misiju mi je The Da Nang Thang. A ima li možda neka misija koja ti se ne sviđa,ako da koja je to? Link to comment Share on other sites More sharing options...