Jump to content
M A R L B O R O

Najdraža misija u GTA San Andreas

Recommended Posts

Pozdrav forumaši i forumašice,kao što vidite otvorio sam ovu temu da vidim koja sam je najdraža misija u GTA San Andreas-u.

GTASABOX.jpg.1afd156b3c939ce55f947582495d9268.jpg

Generalno me zanima po vašem mišljenu koja vam je najdraža misija.

Po meni su sve misije jako dobro odrađene i zanimljive i ništa ne bih menjao a sada vi.

Zašto vam je ta najdraža misija i zašto,pozdrav!

Po meni je to misija kad se pljackaju rivalski kazino u Las Venturasu. Veoma mi je zanimljiv tok misije kako se on prerusava i ulazi u obezbedjenje. U toj misiji CJ otvara vrata Wu Zi Mu-u i njegovoj ekipi da udju u kazino i opljackaju ga. Oni ubijaju sve koji im staju na put i novac odnose na pustinjski aerodrom gde se kasnije dogovaraju o podeli novca.

Ranije, Nemanja_Ivanovic je rekao/la:

Po meni je to misija kad se pljackaju rivalski kazino u Las Venturasu. Veoma mi je zanimljiv tok misije kako se on prerusava i ulazi u obezbedjenje. U toj misiji CJ otvara vrata Wu Zi Mu-u i njegovoj ekipi da udju u kazino i opljackaju ga. Oni ubijaju sve koji im staju na put i novac odnose na pustinjski aerodrom gde se kasnije dogovaraju o podeli novca.

Pozdrav,hvala što si odvodio vremena da komentarišeš ovu temu zanima me jesi li prešao sve emisije i došao do kraja.

Ranije, Andrej_Sanchez je rekao/la:

Najdraza misija mi je kad se placka banku u Las Venturasu sa woziom

Pozdrav,hvala što si prokometirao ovu temu,dakle šta ti se najviše sviđa kod te emisije ima li još neka osim te ako da koja?

Edited by M A R L B O R O

On 10/24/2022 at 10:18 PM, M A R L B O R O said:

Najdraza misija mi je kad se placka banku u Las Venturasu sa woziom

Kod te misije svidja mi se zato sto se razlikuje od drugih misije a za drugu omiljenu misiju mi je The Da Nang Thang.