Bogd4novic Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Pozdrav svima, Danas imam jos jednu temu o Gta Sa. A to je: ,,Najteza misija u Gta Sa" Koja je to misija po vama bili najteza. Meni je bila najteza misija bila ona kada igrate kolima. A vasa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelevski Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Sve 3 misije sa zero-m Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R L B O R O Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Ranije, Angelevski je rekao/la: Sve 3 misije sa zero-m Pozdrav,zašto baš misliš da su te emisije najteže,koja je po tebi najlakša misija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
H U S 3 I N Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 On 10/18/2022 at 5:11 PM, Bogd4novic said: Pozdrav svima, Danas imam jos jednu temu o Gta Sa. A to je: ,,Najteza misija u Gta Sa" Koja je to misija po vama bili najteza. Meni je bila najteza misija bila ona kada igrate kolima. A vasa ? Pozdrav Kolega @ Bogd4novic Po meni je najteza misija sa Zero-m vrlo su teske misije jos ako ste na tastaturi ili misu pa je jos teze upravljati one male avione.Zato mislim da su njegove jedne od najtezih tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_BS Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 najteza misija je sa wuziom u las venturas kad se opljacka banka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durlic Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Misije kod Zera,takodje i igranje sa autom na pocetku Link to comment Share on other sites More sharing options...