Jump to content

⭐ OTVARANJE RAGEMP SERVERA ⭐

RAGEMP SERVER OTVOREN

UPADAJTE!!!

👇 👇 👇

rage.balkan-school.com:22005

Moderator

Offtopic | Chat

Recommended Posts

Offtopic - chat

U ovoj temi možete voditi najobičniji chat (razgovor) sa svim korisnicima foruma o bilo čemu, imajući u vidu da je Offtopic u potpunosti univerzalan i PDF bez konkretne teme.

Kada kažemo najobičniji razgovor, mislimo na to da apsolutno ne strahujete da ćete biti kažnjeni zbog bilo čega, već da budete slobodni da ''chatujete'' sa bilo kojim korisnikom foruma kolko god želite.

Edited by Nightmare

1 hour ago, Lennon said:

Samo jako napred, jesi li probao nekada da vezbas kao street workout ili kako i da se zove to ?

Iskreno nisam imao dodira nekako sa street workoutom do sada, mada planiram početi, vidio sam dosta toga zanimljivog šta se može raditi.

Ranije, Capazzo je rekao/la:

Iskreno nisam imao dodira nekako sa street workoutom do sada, mada planiram početi, vidio sam dosta toga zanimljivog šta se može raditi.

Ja dosta dugo idem u teretani, narano pre toga sam pokusal i street workout i veoma mi se dopada, mozda se i prebacim na to ne zna se, jel bi trenirao nesto drugo osim teretane

2 hours ago, Lennon said:

Ja dosta dugo idem u teretani, narano pre toga sam pokusal i street workout i veoma mi se dopada, mozda se i prebacim na to ne zna se, jel bi trenirao nesto drugo osim teretane

Pa sad iskreno nemam želju trenirati ništa drugo. Aktivan sam jako ljeti na biciklu, mada to se i ne računa baš. Ipak prelazim dnevno do 40km sa bajkom što jako doprinosi samom razvoju, a i kondiciji.

Ranije, Capazzo je rekao/la:

Pa sad iskreno nemam želju trenirati ništa drugo. Aktivan sam jako ljeti na biciklu, mada to se i ne računa baš. Ipak prelazim dnevno do 40km sa bajkom što jako doprinosi samom razvoju, a i kondiciji.

Zanimljivo, biciklizam je veoma tezak sport i veoma trazi da imas kondiciju nije kao sto si reko da se ne racuna, to bas dosta doprinosi kondiciji i misicima, jel putujes sa necim drugima ili samo biciklo koristis ?

12 hours ago, Lennon said:

Zanimljivo, biciklizam je veoma tezak sport i veoma trazi da imas kondiciju nije kao sto si reko da se ne racuna, to bas dosta doprinosi kondiciji i misicima, jel putujes sa necim drugima ili samo biciklo koristis ?

Iskreno, ljeti sam najviše na biciklu :D

Nekako to je nešto što volim, nije mi nikada mrsko uputiti se na neku vožnju, pogotovo kada se radi o malo ekstremnijim stazama :D

Ranije, Nightmare je rekao/la:

Kakvo je Vaše mišljenje o trenutnom stanju našeg svijeta ? Ekonomski, moralno itd...

Zanimljivo pitanje iskreno, ne bih puno da razmutravam ali mislim da je u svijetu malo kriticna ekonomska situacija zbog razlicitih pricina koje necu da nabrojavam. Sta ti mislis o ekonomiji svjeta ?

Ranije, Thomass_Shelby je rekao/la:

Kad ste prvi put usli u samp? 😀

Prvi put u samp sam ušao 2017 god, a ti?

On 3/28/2023 at 6:45 PM, Nightmare said:

Hmmm šta radite kad ništa ne radite ? 🤔

Uglavnom ležim na krevetu, dok ležim, koristim telefon da uđem malo na forum da ima li šta novo.

Kakvo je vaše iskustvo u kuvanju i da li znate neki obrok da napravite?

Ranije, Duske je rekao/la:

Uglavnom ležim na krevetu, dok ležim, koristim telefon da uđem malo na forum da ima li šta novo.

Kakvo je vaše iskustvo u kuvanju i da li znate neki obrok da napravite?

Pa iskreno i ne znam baš da kuham, znam neke obične stvari poput jaja, paste, roštilj i tako.

Da li se bavite nekim sportom i koliko dugo ?

Edited by n e d i m