Jump to content
Giovanni S

Forum Newsletter #21

Recommended Posts

keks.png
Poštovani čitaoci Newslettera,
Pred Vama je 
dvadeset i prvo izdanje Newslettera, gdje vas očekuju zanimljive teme iz potforuma SportMuzika i Grand Theft Auto !
Na kraju ovog izdanja Vas očekuje
 nagradna igra u kojoj možete osvojiti 500 Forum Poena !
unknown.png
3.png
Underdogs svjetskog prvenstva - Koji tim je po vama onaj za koji svi misle da će loše odigrati, a zapravo ih se treba pazitiSrbija je kvalifikacije odigrali izvanredno, kao prvi u svojoj grupi.  @ (@[email protected])  postavlja pitanje, a ono glasi, šta mislite kakva postava Srbije može biti? Koliko daleko bi Srbija mogla dogurati uz ovakvu igru? Šta Vi mislite?

Muhammad Ali vs Sonny Liston - Dvije bokserske legende koje su bile veoma dominantne 60tih godina bile su Muhammad Ali i Sonny Liston. Rivali koji su bili nepobijedljivi u ovom sportu.  @ Lennon  postavlja pitanje o tome, koje je vaše mišljenje o ovom "derbiju"? Da li imate nekog favorita između njih dvojice? Kakvo je Vaše mišljenje o njima, te da li su Vas oni motivisali u nekom sportu, ili borbi?

unknown.png
2.png
Klasična muzika - Svjesni ili ne, klasična muzika čini veliki dio svakodnevice modernog vremena, čak i onda kada nismo sami kliknuli play ili se odlučili posjetiti koncert klasične glazbe, što bi Vam dosta osoba preporučilo.  Ukoliko biste nekada čuli neku klasičnu muziku, sigurno biste je prepoznali, te bi se čak i sjetili trenutka kada ste je čuli, poput recimo numere "Für Elise" ili "Za Elizu", koju mnogi pamte iz škole. U temi pod nazivom "Klasična muzika" koju je napravio @ Grk  možete da iznesete svoje mišljenje o klasičnoj muzici.
unknown.png
1.png
Comet - Vjerojatno su svi čuli a i možda vozili ovaj fantastičan auto po imenu Comet, koji je danas na BS doista jeftin auto i može se naći za svega 500.000$. Većini igrača je žao sto je tako jeftin auto jer je dosta brz i stabilan a i bez krova je, i ono sto je najzanimljivije je to sto kada se pritisne F za ulazak u auto karakter ne otvara vrata od vozača već samo uskoci, što ovo vozilo čini jedno od rijetkih sa vlastitom animacijom ulaska u auto.  Da li biste voljeli posjedovati ovakav auto, ili da li ste ga pak ikada imali? Da li je cijena od 500.000$ realna za ovakav automobil? 
unknown.png
nagrada.png
Kao što smo Vam obećali, pred Vama je nagradna igra.
Vaš zadatak za ovo izdanje jeste da
riješite zagonetku koja je vezana za jedno poznato mjesto u Beogradu, a zagonetka glasi:
 

" Okušati sreću ? To se radi tamo,

Super je mesto, zato dođi ovamo,

Zatim broj upiši i daj malo para,

Da postaneš bogat, to možeš i sada!"


 Vaš odgovor šaljete na profil @ Giovanni S , a nagrada iznosi 500 Forum Poena.
unknown.png
ccc.png
@ Lennon
@ Cvijic
@ Grk
@ Radasin_Miljkovic
@ d a m i r
@ Giovanni S

Srdačan Pozdrav !

  • Like 1
  • Love 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...