Cubr@ Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Vaše Ime_Prezime na serveru je:Andrej_Cubrovic Žalba je upućena na igrača:Valti_Gallardo Koje pravilo je igrač prekršio:vredjanje Tekst žalbe:Bio event i pobedim i lik se utripuje da imam los net a svo vreme mi je 70-80 ping i krene vredjati i onda posle toga krene dm i ja ga pratim i on napusti i opet on krene da me vredja, a i taj lik je ranije igrao i bio mu je isbrisan acc zbog vredjanja i jos nekih stvari. Dokaz(slika/video): https://ibb.co/JqxJFq7 https://ibb.co/Ks994MG https://ibb.co/vZvL0FK https://ibb.co/sQnHTm5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V A L T I Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Kao prvo, ja tebe nisam poceo vredjati jer si wino, nego jer sam bio iza tebe jedno 100 metara i ti si se odjednom stvorio u meni i okreno me te me zatim izbacio anticit, tako da si nista ne tripujem. Kao drugo za event te nisam vredjao nego si ti mene provocirao sto sam izasao sa eventa a isao si 2v1 sa teammateom, tako da drugi screenshot nije vrijedjanje nego provokacija. Nauci razliku izmedju to dvoje. Treci screenshot sam ti rekao da si "debil" sto spada pod vrijedjanje ali ne zesce. Cetvrti screenshot isto ne razumijem. Jos usput lazes da mi je acc izbrisan zbog vrijedjanja i nekih stvari, dakle pricas ono o cemu nemas pojma, acc mi je izbrisan zbog nekih totalno drugih razloga kojih se tebe ne ticu. Mogao sam i ja da screenshotam tvoje provokacije al nemam vremena i ne da mi se kacit sa ljudima poput tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cubr@ Posted November 25, 2022 Author Share Posted November 25, 2022 47 minutes ago, $_Valentino_$ said: Kao prvo, ja tebe nisam poceo vredjati jer si wino, nego jer sam bio iza tebe jedno 100 metara i ti si se odjednom stvorio u meni i okreno me te me zatim izbacio anticit, tako da si nista ne tripujem. Kao drugo za event te nisam vredjao nego si ti mene provocirao sto sam izasao sa eventa a isao si 2v1 sa teammateom, tako da drugi screenshot nije vrijedjanje nego provokacija. Nauci razliku izmedju to dvoje. Treci screenshot sam ti rekao da si "debil" sto spada pod vrijedjanje ali ne zesce. Cetvrti screenshot isto ne razumijem. Jos usput lazes da mi je acc izbrisan zbog vrijedjanja i nekih stvari, dakle pricas ono o cemu nemas pojma, acc mi je izbrisan zbog nekih totalno drugih razloga kojih se tebe ne ticu. Mogao sam i ja da screenshotam tvoje provokacije al nemam vremena i ne da mi se kacit sa ljudima poput tebe. Nisi screen jer te nisam vredjao i provocirao a i nemoj dzaba lagati da nemas vremena, a i necu se svadjam i prepirem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V A L T I Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Provocirao si itekako, spamao si mi jednu te istu poruku jedno 5 puta kako sam pi*ka sto sam pobegao sa eventa, medjutim ti ne smijes 1v1 vec ti treba teammate. Sa druge strane upravu si ovo sto lazem da nemam vremena za ljude poput tebe zato sto se upravo prepirem bez ikakvog cilja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cubr@ Posted November 25, 2022 Author Share Posted November 25, 2022 (edited) Imas dokaze?, ako ih imas posalji. A i jutros bio oko 9h rally bandito i ti mi posle eventa kazes da nemam internet i oko interneta si mi pisao 40 puta al za to nisam hteo da slikam vec na ovo. Edited November 25, 2022 by Cubr@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
V A L T I Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Nemam dokaze, al i sam znas sta si pisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cubr@ Posted November 25, 2022 Author Share Posted November 25, 2022 Mah, znam sta sam radio i sta sam pricao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V A L T I Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Pa znam da znas i to jako dobro, samo imas srece sto nisam skrino... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BZvranjanac Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...