Jump to content
K I Z A

Admin Tim | Anketa

Izbor za Admina godine  

288 members have voted

1. 1. Ko je po Vasem izboru Admin godine?

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

AT_Naslovna.png.e00eb6434c40cdf05dcff1cbb1760d9f.png

Poštovani igrači,

Kraj godine je tu i pravo je vreme da sumiramo utiske.  Što se Administracije tiče, smatram da smo položili sve dosadašnje ispite, osim jednog. Da bismo položili i poslednji ispit u ovoj godini potrebna nam je Vaša prolazna ocena. U cilju poboljšanja kvaliteta rada Admin tima napravili smo malu anketu na koju mogu svi igrači da odgovore. Pored ankete, organizujemo i takmičenje za Admina godine u izboru igrača. U tekstu ispod nalazi se formular koji trebate popuniti. Zamolio bih Vas da budete potpuno iskreni i objektivni, nebitno da li se radi o pohvalama ili kritikama. Svačije mišljenje prihvatamo i naglašavamo Vam da poštujete pravila foruma (svaka vulgarnost ili vređanje biće najstrožije kažnjeno). Najkvalitetniji odgovori biće nagrađeni forum poenima. Pod "kvalitetan" odgovor podrazumevamo iskrenost, kreativnost i sam doprinos poboljšanju Administracije

Priznavaće se samo glasovi koji su obrazloženi u temi putem formulara.

NAGRADE

1. mesto - 5000 forum poena
2. mesto -
3000 forum poena
3. mesto -
1500 forum poena

NAPOMENA: Odgovore možete slati do 31.12.2022.

Priznavaće se samo glasovi koji su obrazloženi u komentaru.
Formular:

Ime_Prezime na serveru: [Odgovor]
Ocenite rad Admin tima (1-5)
uz obrazloženje: [Odgovor]

Koja je najveća mana Admin tima? [Odgovor]

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? [Odgovor]

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? [Odgovor]

Obrazložite odgovor sa ankete:  [Odgovor]

Edited by k i z a
  • Like 6
  • Love 3
  • Sad 1

Ime_Prezime na serveru: Nightmare
uz obrazloženje: 5. Trenutno AT radi jako lijepo i ne vidim nijednu manu

Koja je najveća mana Admin tima? Iskreno,nisam toliko u dodiru sa AT tako da i ne mogu da vidim neke sad mane,za sad nemam zamjerki.

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? Najviše mi se dopada ekipa koja je u AT-u. Naravno,ne leže mi svi,ali generalno jako dobra ekipa. Dobri Admini, temeljiti povodom svog posla i svojih zaduženja, objektivni i iskusni.

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Ne vidim ih trenutno.

Obrazložite odgovor sa ankete:  Mislim da je Tweety jedna od najsimpatičnijih osoba koje sam upoznao na BS. Jako pristojna djevojka, fino odgojena,uvijek pozitivna. U HT-u je kidala,a vjerujem da i u AT isto radi :D

Edited by Nightmare
  • Love 1
  • Thanks 1

Ime_Prezime na serveru: Lovro_Cent
uz obrazloženje: 4 zato jer su nekad malo prestrogi

Koja je najveća mana Admin tima? Možda jedino da su nekad malo stroži

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? Brzo rješavanje problema oko servera

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Iskreno nebi rekao da administracija ima neki problem ali bi isto bilo lijepo da ima bar jedan admin navečer da rjesava afk spawn 

O brazložite odgovor sa ankete:  Iskreno smatram da je rbi admin godine iz razloga sto se voli zezat ali isto tako radi kad treba stoga moj glas ide njemu

• Thanks 1

Ime_Prezime na serveru: Marko_Jankovic
uz obrazloženjeIskreno 5.

Koja je najveća mana Admin tima? Milsim da admin team nema manu.

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? Dopada mi se to sto su uvek aktivni.

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Pa mozda ako neki admini dodju udju u neku u org i robaju za njih i orobaju puno.

Obrazložite odgovor sa ankete:  Izabrao sam za svoj glas Ivanu jer je uvek pozitivna pristojna dobra.

• Thanks 2

• Forum VIP

Ime_Prezime na serveru: Andrej_Cubrovic
uz obrazloženje: Iskreno bih rekao 5, jer ove godine nisam vidjao mane po meni u radu Admin tima, ovako sve sto vidjam na serveru, forumu, teamspeak3 da se pojavi neki problem, mana to bih iskreno po meni resili neki admini, a i takodjer radovi timova gde su vecinom vodje admini kao sto su:Event Team, Helper, Team, Promoter Team gde imaju razne vodje gde su i admini, odlicno rade posao po meni bez mana i gresaka.Po meni admin koga sad vidim, ne gledam u njemu niti vidim neku manu u Admin timu a i takodje novi admini koji su dosli odlicno rade za sada i nadam se ubuduce.Isto sto bih dao 5 je to sto su strogi i opomenu igrace.

Koja je najveća mana Admin tima? Za ovu godinu nisam video neku manu admin tima niti u to zalazim, ali ovako na serveru i sve nisam video manu nekom adminu ili njihovom radu.

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? U radu Admin tima najvise mi se dopada promovisanje zajednice putem raznih drustvenih mreza, sajtova i ostalo.A i takodjer volim 

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Kao sto sam rekao i naveo da za sad nisam ni jednom adminu ili adminima ove godine video neki problem, manu a i takodjer zbog toga ne bih imao neki razlog resiti to.

Obrazložite odgovor sa ankete:  Moje obrazlozenje anekte je da nisam vidjao ove godine mane, greske i pojedine stvari Admin timu, smatram da svaki admin perfektno radi.Da za svaki tim odlicno radi, pomaze.Server odlicno promovise na veci nivo.I po meni za kraj da imaju odlican rad i clanove u njima.A moj glas adminu godine je isao $tojke-u.On je ove godine bio vodja Event tima i pomeni je radio odlicno svoj posao za taj tim, a i osim toga bio dosta aktivan kao i sad.A i takodjer je komican i zabavan.

Edited by Cubr@
  • Thanks 2
  • Wow 1

Ime_Prezime na serveru: Noxy_Smith
uz obrazloženje: Iskreno 4 lepo rade malo su strogi vise tu su u svako doba dana veliki rispect za admine balkan schoola

Koja je najveća mana Admin tima? Nekad kazne a ne provere pravi razlog

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? Aktivnost

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Pa po meni nema problema iskreno

Obrazložite odgovor sa ankete:  Iskreno smatram da je dodic admin godine jer je aktivan kad god treba i pomogne uvek

• Thanks 1

Ime_Prezime na serveru: Andrija_Lasica
uz obrazloženje: 5 - bez ikakvih zamjerki, odnos na zavidnom nivou !

Koja je najveća mana Admin tima? Eventualno ponekad stroziji pristup prema igracima, medjutim u rijetkim situacijama sam prisustvovao tome.

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? Efikasnost definitivno.

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Pristup koji sam naveo ne predstavlja ogroman problem, tako da bih samo savjetovao eventualno smirenije ponasanje(u nekim situacijama kad je to izrazeno naravno) tokom interakcije sa igracima

Obrazložite odgovor sa ankete:  S moje strane najprofesionalniji za mene je Marinkovic, u svakom smislu!

• Thanks 1

Ime_Prezime na serveru: Arthur_Shelby
uz obrazloženje: 3 jer neki poedinecno znaju da definisu pravila ili bilo sta drugo kako oni umeju

Koja je najveća mana Admin tima? Naj veca mana je u admin timu to sto poedineci admini vole da ganjau ljude i da budu strozi al kazem podinecno al ima ih oni koj nemam komentara koj rade prefekno 

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? Kad su Ljubezni i umeju da naprave admosferu ili neki event ili pjesme da pustaju svaka im cas na tome

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Naj veci problem je to sto vole da kaznjavaju i na naj manju sitnicu de se moze bar opomenut igrac na neke svari ne kazem sada da bude neko pravilo koj je veliko pa da pordje bez ni jednu kaznu!!! nemojte me pogresno svatit

Obrazložite odgovor sa ankete:  Iskreno smatram da Marinkovic,rbi,Borjan,Oliver_Mihic Paca Tweety,Sanja,Djorovic Rade prefekno Duznos ko admini svarno su Kulturni,Ljubezni prema svima 

• Like 1
  • Love 2
  • Cool 1
  • Thanks 3

Ime_Prezime na serveru: Katie_Manoban
uz obrazloženje: 5 Admin tim je mnogo dobar tim i uvijek su tu kad je potrebna pomoć.

Koja je najveća mana Admin tima? Nekada su nervozni te ružno objasne neke stvari.

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? Uvijek je makar jedan admin tu, što pokazuje njihovu aktivnost.

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Nema problema, mislim da se Administracija dobro snalazi u svemu.

Obrazložite odgovor sa ankete:  Mislim da je admin godine Lazar uvijek je tu kada treba neka pomoć oko servera, te sve fino obrazloži.Ima mnogo razumijevanja prema igračima te se maksimalno trudi servera. 

• Thanks 2
  • Haha 1

Ime_Prezime na serveru: [Odgovor]Jack_Altana
uz obrazloženje: [Odgovor]5-aktivnost(znaju rijesiti probleme,a ne kao na drugim serverima)

Koja je najveća mana Admin tima? [Odgovor]Iskreno nema nekih vecih gresaka da se tako izrazim ali su veoma ozbiljni prema svima i to postujem sve u svemu nema ih :)

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? [Odgovor]Aktivnost koja je ogromna da se ne lazemo uvijek je neko tu u svako doba

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? [Odgovor]Nemam nesto specijalno ali iskreno bih promenio to da admini dolaze cesce do igraca kada ih zovemo a ne iskuliraju,zato sam izabrao lazara uvijek mi odgovori ako mi nesto treba (respect),malo manje ozbiljnosti...

Obrazložite odgovor sa ankete:  [Odgovor]Admini su odlicni u svakom smislu,znaju rijesiti probleme,pomoci,aktivni,uvijek su tu kada ih trebas,o helperima da ne pricam...

Edited by Jack_Altana
  • Thanks 1

Ime_Prezime na serveru: Pinki_Alcatraz
uz obrazloženje: 5 Svi Admini rade odlicno svoj posao,nekad su i malo strozi sto to i volim 

Koja je najveća mana Admin tima? Koliko sam na serveru nikad nisam nasao ni jednom Adminu manu,tako da nema mane za Admin tim

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? Aktivnost

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Mene sto se tice nemam nikakovo problema 

Obrazložite odgovor sa ankete:  Glasao sam za Ivanu,jer je uvijek pozitivna i uvjek pomogne bas kako sam i htjeo 

• Thanks 2

Ime_Prezime na serveru: [Pljugica]
uz obrazloženje: [Solidna 5 ima nekih sitnica koje bi mogle da se promene ali to je po meni zanemarljivo ]

Koja je najveća mana Admin tima? [Pa po meni admin tim nema neke velike mane ]

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? [Pre svega uvek su tu i pomazu sta god mi treba kad god sam u nekoj nedoumici.]

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? [Admin tim po meni nema neke stvari koje bi tim kao tim trebao da sredjuje po meni je sve super.]

Obrazložite odgovor sa ankete:  [Pa glasao sam za Sojica zato sto je to jedan od retkih admina koji mi se apsolutno uvek ali uvek nasao kada sam imao neki problem, kad god sam imao problem sticajem okolnosti uvek se zapalo da je on tu da mi pomogne i uvek mi je resio svaku nedoumici , tom adminu sam dosta zahvalan stvarno mu je sam rad na zavidnom nivou i mislim da je jedan od najboljih :) ]

• Thanks 1
  • Haha 1

Formular:

Ime_Prezime na serveru: [Odgovor] Zed_Obilic
uz obrazloženje: [Odgovor] 5

Koja je najveća mana Admin tima? [Odgovor] posle 01;00 nema ih bas ima ih basss malo 

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? [Odgovor] Preko dana su jako brzi i takodje su ljubazni i uvek su tu da pomognu cak i da 

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? [Odgovor] Pa kaznjavaju neke igrace po svom raspolozenju i nekom daju slabije kazne a nekom najgore a cak neke i samo opomenu dok mene samo kaznjavaju i nikad me nisu opomenuli :(

Obrazložite odgovor sa ankete:  [Odgovor] Iskreno mislim da je Pavic zasluzio admina godine jer se trudi i vidim i po forumu i po srw da se jako trudi i da ulaze svo svoje slobodno vreme u poboljsanju srw-a. Takodje Bih zeleo da pohvalim i ostale clanove Administrace ( a nema ih mnogo )
Koji su mi pomagali tokom mog igranja i koji su mi uvek pomagali za svaku gresku srw-a i popravljali u najkracem  mogucem roku.

giphy.gif

Edited by Zed_Obilic
  • Love 1
  • Thanks 1

Ime_Prezime na serveru: Daniloo_Anticc
uz obrazloženje: 5 stvarno nemam sta reci posebno osim toga da uvek kada postavim pitanje ili nesto slicno administracija odmah dolazi i pomaze, velika pohvala za sve momke i devojke u admin timu SVAKA CAST!

Koja je najveća mana Admin tima? Nemam nikakvih mana mislim da je sve odlicno

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? Najvise mi se dopala njihova brzina odgovaranja na pitanja i njihovo postovanje prema novim a i starim igracima

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Nema

Obrazložite odgovor sa ankete:  Ja iskreno mislim da je Sojic zasluzio jer mi je pomogao kada sam bio nov i uveo me u igru (ali i zato sto covek objasni sve sto pitas)

• Thanks 1

Ime_Prezime na serveru: Ledu_Boss
uz obrazloženje: Čist 5, svi admini su korektni i fer prema igračima i iz dana u dan nam omogućavaju lepu igru na ovom community-u, sve pohvale za momke.

Koja je najveća mana Admin tima? Nisam ni jednu manu pronašao jer momci rade perfektno posao, najiskrenije rečeno.

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? Požrtvovanost admina, ljubaznost i zalaganje pre svega. Naravno ima tu još milion stvari da se nabraja, ali ovo su neke od upečatljivijih.

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Ponavljam, ni jednu manu nisam pronašao ni kod jednog admina jer su ljudi maksimalno korektni i sa razlogom je jedan od najboljih staff team-a na serveru.

Obrazložite odgovor sa ankete:  Paća je već sada postao iskusni admin, veoma je požrtvovan i vrlo lako nalazi čitere i rešava ih. Veoma je fleksibilan u svom poslu i maksimalno je fokusiran na isti. Pored zalaganja, impresioniran sam njegovim ponašanjem i stavom pre svega, ljubazan, fin i u nekoliko situacija mi je baš pomogao. Sve pohvale ima od mene i po meni je jedan od kandidata za Glavnog Admina zbog njegove aktivnosti, stava, koncentraciji i fleksibilnosti koju on poseduje. Naravno, svi admini su odlični, ali baš Paća mi je skrenuo pažnju.

Edited by Duske
  • Love 1
  • Thanks 1

Ime_Prezime na serveru: [Odgovor] Kizo_Amos
uz obrazloženje: [Odgovor] 4 Rade posao kako treba,nekad su strogi.

Koja je najveća mana Admin tima? [Odgovor] Nemam Manu za Admin tim. Nemam ni jednu manu.

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? [Odgovor] Aktivni i uvek su tu da pomognu.

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? [Odgovor] Licno ja sa Adminima nisam imao problema.

Obrazložite odgovor sa ankete:  [Odgovor] Glasao sam za Ivanu,uvek je tu da pomogne kao i ostali ali nju sam najvise vidjao na serveru od svih njih sa liste.

• Thanks 2

Ime_Prezime na serveru: Don_Mitrovic
uz obrazloženje: 5 svi su odlicni, jedina moja zamerka jeste sto ponekada postoji impulsivno reagovanje pojedinih admina, bez provere stvari koje su predhodile nekom dogadjaju.

Koja je najveća mana Admin tima? Upravo ovo sto sam rekao gore smatram jednom jedinom manom - znaci impulsivno reagovanje pojedinaca, naravno to ne znaci da su losi za poziciju admina, samo mislim da treba da se malo pripazi koliko se brzo donose odluke u nekim situacijama.

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? Svidja mi se sloznost i sam admin team community, svi su raspolozeni za salu i druzenje, sto je za admina u sklopu jednog velikog community-ja kao sto je Balkan School, jako bitna stvar.

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Nisam dovoljno upoznat sa samim radom administracije, s' toga smatram da nisam merodavan za kritiku.

Obrazložite odgovor sa ankete:  Glasao sam za Pacu, bez uvrede bilo kome al Paca je najjaci ❤️ :D 

• Love 1
  • Thanks 1

Ime_Prezime na serveru: [Odgovor]Wolfy_Johnson
uz obrazloženje: [Odgovor] 5

Koja je najveća mana Admin tima? [Odgovor] nema mana 

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? [Odgovor] sto uvek dodju kad nam nesto treba

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? [Odgovor] nema ih

Obrazložite odgovor sa ankete:  [Odgovor] iskreno mislim da ivana zasluzuje admina godine zato sto se trudi oko servera i pomaze nam 

• Thanks 2

Ime_Prezime na serveru: Dzix_Johnson
uz obrazloženje: 5, admin tim je sposoban, objektivan, ponekad strog ali po potrebi, nadam se da ce se admin tim tako i dalje siriti kao do sada:D

Koja je najveća mana Admin tima? Jedino to sto ponekad ne pogledaju neku zalbu ili /askq i /report ali to je razumljivo jer je ovo najjaci server sa 1000/1000:D

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? Sto su veseli, pozitivni, imam osecaj da bi me preko praga preneli kao mladu da treba:D

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? doveo bih jos admina jer je potrebno u ovim zimskim vremenima"D

Obrazložite odgovor sa ankete: Ivana mi je najbolji admin ne iz razloga sto je zensko vec iz razloga sto je dobra i pazljiva. Trudi se da nikog ane povredi, kada god sam je pitao za nesto uvek je izasla u susret bio to novac ili obican hleb. Jednostavno zasluzuje tu poziciju i da imam priliku da ostavim jednog admina u admin timu od svih nju bih ostavio jedinu jer je najbolja.Slazem se da je ceo admin tim dobar pa cak i odlican ali ona je posebna. Pricam ovo subjektivo naravno ne objektivno za mene je tako. A drug ineka daju svoje misljenje :D❤️

Edited by Dzix_Johnson
  • Thanks 2

Ime_Prezime na serveru: Filip_Dinic
uz obrazloženje: 5 > Rade svoj posao kako treba, pomazu dosta i resavaju nedoumice i ostale sitnice oko servera i igraca..

Koja je najveća mana Admin tima? Mozda nekad dugo trajan proces obavljanja nekih stvari u retkim situacijama..

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? Kao sto sam rekao osim mozda nekad dugotrajnog procesra, oni sto obave sto je brze i pre moguce, Saglasnost, Timski rad , Sala i resavanje ostalih stvari...

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Mozda nekad nesuglasice oko radnja koje se obavljaju, kritika i slicno.. Ali samim tim i neka kritika poboljsa jos vise rad Admin Tima, ne bih rekao svadja ali mozda nekad dodje do konflikta izmedju admina jedan zeli ovako, drugi onako.. ali to je sve u skladu sa ovim Timom i sve ce biti jos bolje i naprednije.

Obrazložite odgovor sa ankete: Glasao sam za Sergej-a iz razloga sto je uvek tu kad zatreba( ne kazem da ostali nisu) Ali licno meni kad je trebala neka pomoc u tom trenutku je Sergej bio u pomoci i resavanju problema, takodje i Vladimir i jos par admina , ali konkretno sam glasao za Sergej-a.

Ime_Prezime na serveru: [Mucha]
uz obrazloženje: [4 ocena jer u zivotu nista nije savrsena pa tako ni ovo]

Koja je najveća mana Admin tima? [Po meni je to da dosta stvari nije definisano kod svih admina.Naprimer neko kaze da se to vazi pa kasnije neko drugi iz admin tima tvrdi skroz nesto drugo.Tu se dolazi do zabune izmedju igraca i admina.Druga stvar odnos admina i igraca puno puta nije bas primerna 80% je to do igraca a 20% admin tim]

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? [Timski rad,Kreativnost,Pouzdanost u donosenju odluka]

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? [Kao sot sam spomenuo to je taj nekakav surov odnos Admina i igraca to mislim da bi se nekako moglo opustiti za pojedince]

Obrazložite odgovor sa ankete:  [Po meni covek zna svoj poso obavlja ga bez problema.Dosta velike promene su donesene sto se tice dizajna na serveru i samog izgleda od foruma pa do ts3...Nosi na sebi dosta zahtevan posao koji nije sala jer i sam sam u tim vodama sto se tice dizajna i tu se stalno mora nesto menjati dogradjivati na bolje naravno]

• Like 1
  • Haha 1

Ime_Prezime na serveru: Timoty_Timber
uz obrazloženje: 5 --> Jednostavno odlicno rade svoj posao.

Koja je najveća mana Admin tima? Samo to da se jos par pravila definise i da se neka od vec definisanih pravila kaznjavaju vecom kaznom.

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? To sto konstantno ima ideja za mnogo novih stvari. Primjer novi event ili ovaj put projekat "Zima na BalkanSchool-u".

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Kao sto sam vec naveo, samo davati jace kazne za krsenje odredjenih pravila.

Obrazložite odgovor sa ankete:  Ovaj put sam se odlucio da glasam za Marinkovica. Odlicno  radi svoj posao, uvek je tu da pomogne.

• Love 1

Ime_Prezime na serveru: [Nikola_Cavar]
uz obrazloženje: [4 uvijek ima napredka tako i u admin team-u]

Koja je najveća mana Admin tima? [Većih mana nema, minimalne mane su sto u jutro od 8h ujutro do 11h ili 12h bude manjka admina i kad reportas netkoga rijetko dodju naravno jutro je i svi bi ali kad bi jos to mogli bilo bi opet 4 jer uvijek ima napredka 😂😂]

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? [Naravno kada doniraju na loto, malo šale 😂😂. Od 12h do 00 pa na dalje su admini tu uvijek kad reportas igraca i odmah dodju do tebe i pogledaju situaciju.]

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili?  [Najvecih problema nema, svi su konkretni i kulturni zele pomoc igracima bolje nego sto je njima bilo ako se tako moze rec.]

Obrazložite odgovor sa ankete:  [Covjek obavlja svoj posao najbolje sto moze, na discordu je uvijek tu takodjer i na serveru. Vodio je i evente naravno i ekstra su bili. Zna komunicirat i na serveru,ts3,discordu. On je jedini admin koji je na discordu aktivan kao i na serveru]

Edited by Nikola_Cavar10
  • Like 1

Ime_Prezime na serveru: Sava_Escobar
uz obrazloženje: 4

Koja je najveća mana Admin tima? Najveca mana admin tima ogleda se u strogoci i u tome da ponekad nema admina kada se posalje report.

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? Dopada mi se njihova u vecini slucajeva brza intervencija prilikom vidjenja igraca da krsi neko pravilo.

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Mislim da moj prethodno naveden primer nije vredan razmisljanja o resavanju i nije toliko vazan.

Obrazložite odgovor sa ankete:  Paca, po meni najbolji admin. Perfektno obavlja svoj posao. Nemam sta vise da dodam.

• Love 1

Ime_Prezime na serveru: Rema_Yakuza (soon Rema_Alcatraz)
uz obrazloženje: 4,Moze to malo bolje da se radi dakle da admini budu malo precizniji u svom poslu...

Koja je najveća mana Admin tima? Najveca mana je to sto organizuju dobre evente poput eventa dan noc.

Šta Vam se najviše dopada u radu Admin tima? Vec sam napomenuo iznad,dakle eventi.

Koji su najveći problemi Administracije i kako biste ih rešili? Najveci problemi su zato sto neki admini ne idu bas potpuno spremni u admin timu,kako bi ih resio:kao Baka Prase. :D

Obrazložite odgovor sa ankete:  Ovog puta sam glasao za Marinkovica,mog brata rodjenog...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.