Lennon Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Pozdrav Forumasi i Samperi Svi znamo kako u Winter Modu na serveru imamo bas dosta snjega po putu i nemozemo normalno da vozimo sa nasim prevoznim sredstava. Uvek se sudarimo sa brdo snjega koje stoji na putu i radi toga ne mozemo normalno putovati, ali naravno tu su nasi radnici koje ciste ulice i sami posao Cistac ulica zahteva da se ulice pociste, mozemo samo zamisliti kako bi putevi bili bez ovog posla, razbacani auti na sve strane, brdo snjega svugdje po ulici i jos puno problema. Posao Cistac Ulica kako i radnicima, toliko sluzi i nama, kako bi sigurno putovali na nase bitne lokacije. Zanima me vase misljenje o ovome, kako bi bilo sve od ovog da ne bi postojao ovaj posao ? Da li ste vi nekada radili kao cistac ulica ? ima li zarade od ovog posla ? Da li vam ometa sneg po putevima ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ypke Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 Posao kao posao, radio sam ga jos mnogo pre da se ne secam kolika je plata bila Nemam neki specijalan komentar sem da je posao dobar, ali sam primetio da ga ljudi iz dana u dan sve manje radi, a plata je uvecana oko 100% ako se ne varam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lennon Posted January 4, 2023 Author Share Posted January 4, 2023 Ranije, ypke je rekao/la: Posao kao posao, radio sam ga jos mnogo pre da se ne secam kolika je plata bila Nemam neki specijalan komentar sem da je posao dobar, ali sam primetio da ga ljudi iz dana u dan sve manje radi, a plata je uvecana oko 100% ako se ne varam. Verovatno nisu zadovoljni platom i samim poslom, kako se radi, kako funkcionise i tako dalje. Meni je posao bas interesantan i svidja mi se to sto se povezuje sa ostalim igracima, mi nemozemo bez tog posla jer sneg po putevima bih nas bukvalno prevrnivao na svaki korak. Zanima me sta ti mislis o ovome ? Da li ovaj posao ima dobru ulogu na serveru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ypke Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 13 hours ago, Lennon said: Verovatno nisu zadovoljni platom i samim poslom, kako se radi, kako funkcionise i tako dalje. Meni je posao bas interesantan i svidja mi se to sto se povezuje sa ostalim igracima, mi nemozemo bez tog posla jer sneg po putevima bih nas bukvalno prevrnivao na svaki korak. Zanima me sta ti mislis o ovome ? Da li ovaj posao ima dobru ulogu na serveru ? Apsolutno, samo sto niko ne zeli da ga radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted May 1, 2023 Share Posted May 1, 2023 Pozdrav svima. Čistač ulica je vrlo zanimljiv posao i radio sam ga povremeno dok nisam prevrnuo u glavi da mogu da radim neki drugi posao, na kojem mogu uzeti znatno više novca a pritom manje vremena. Znam da je svima ostao ovaj posao u glavi, meni je prvom, mnogo mi je zanimljivo da pričam sa društvom na discordu i radim ovaj posao u kasnim satima, ali to se u poslednje vreme jako retko dešava, skoro pa nikada. Što se tiče snega na ulici, to me nenormalno nervira i to jedva ne čekam da vidim zato što mi je teško da prolazim, a plata i nije nešto dok sklanjate sneg. Zanima me da li ste nekada radili ovaj posao duže od dva sata i kako vam se čini njegov sistem funkcionisanja. Takođe me zanima, da li vas ovaj posao privlači u poslednje vreme. [Napomena]: Trudite se da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki vid kršenja pravila će biti sankcionisan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Posted January 11, 2024 Share Posted January 11, 2024 Nista. Salim se malo, ali nista meni je ovaj posao iskreno malo glup jer dok pohvatam dovoljnu normu smeca dugo vremena treba. Na poslu se iskreno treba povecati zarada da bi se mogli stresirati ako bi ovaj posao bio izbacen sa BS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vajic Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Bez čistača ulica, server bi bio prepun snijega i prepriječena vozila. Kretanje bi bilo sporo, a povremeno bi dolazilo do niza sudara i nesreća, jer bi bilo teško kontrolisati vozila na zaleđenim ili snežnim putevima. Čistači ulica čine da se putevi održavaju čistim, što omogućava lakše i brže kretanje, a time i smanjuje stres za igrače. Link to comment Share on other sites More sharing options...