Ngolo_Kanteee Posted January 23 Share Posted January 23 Vaše Ime_Prezime na serveru je: Ngolo_Kantee Žalba je upućena na igrača: Begovic Koje pravilo je igrač prekršio: vredjanje Tekst žalbe: ja se zovem kante i on mi je rekao da sam kanta i ja se osecam bas uvredjeno molim da se najstrozije kazni! Dokaz(slika/video): https://ibb.co/cFLjM3R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misa_Capponne Posted January 23 Share Posted January 23 gde pise da sam njemu rekao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ngolo_Kanteee Posted January 23 Author Share Posted January 23 kante se zovem ti si reko kanto jasno je ko kuca decko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misa_Capponne Posted January 23 Share Posted January 23 Sinak vidi ovako na insta si mi opsvo i prokleo mene i moje bliznje. Iskreno ne volim da obracam paznju na ovakve deligvente molicu te da gledas svoja posla. Hvala u napred pozdrav <3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ngolo_Kanteee Posted January 23 Author Share Posted January 23 pod broj 1 moras da naucis gramatiku ne kaze se deligvent nego delikvent i ne kaze se u napred nego unapred a pod broj 2 prvo malo da ucis gramatiku pa posle da me nazoves sinom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damon Posted January 23 Share Posted January 23 Zalba odbijena! Igrac nije prekrsio nikakvo pravilo Lock! Link to comment Share on other sites More sharing options...