Jump to content
Simson

Unapredi TS3 server

Recommended Posts

yaVTcIz.png.fed392357092110974a2d0d5690d8a5a.png

U nameri da što više poboljšamo i unapredimo naš TeamSpeak server, otvaramo ovu temu.

O čemu se radi? ideja je ta da se ova tema bitno ne razlikuje od obične teme za TS3 predloge. Razlika je ta što je pomenuta tema konstantno otvorena, a ova tema će igrati ulogu nagradne igre, sa istom svrhom - vaš dorpinos za poboljšanje TS-a kroz raznorazne predloge.

Kakav predlog treba da bude? Bilo kakav. Predlog može biti neka izmena u TS3 pravilima, novi kanali, novi eventi i tome slično, dakle bilo šta vezano za TS3. Na primer, uzmite za primer Forum evente na forumu - da li biste voleli tako nešto da vidite i na TS-u? Slobodno nam predložite ako imate neku ideju sličnu tome. Suština je da dajete predloge koji na bilo koji način mogu unaprediti naš TS. :)

Potrudite se da predlozi budu pre svega realni i izvodljivi.

3 najbolja i najkreativnija predloga će biti nagrađena:

1. mesto: 500.000$ + Razgovor za TS3 Admina

2. mesto: 500.000 + Razgovor za TS3 Admina

3. mesto: Razgovor za TS3 Admina

Dakle, kao što vidite, u TS3 Administraciji su odvojena 3 mesta za korisnike koji najviše budu aktivni u ovoj temi. Naravno, korisnici koji budu primljeni na razgovor će morati da ispune uslove za pristup timu kao i korisnici koji inače dobijaju priliku da se oprobaju kao TS3 Admini.

Formular:

Vaše Ime_Prezime na serveru je:

Koliko često koristite TS3:

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto:

Za šta sve koristite naš TS3:

*Ideja(e) za TS3:

Dodajte nešto:

NAPOMENA: U polju *ideje unesite ono što vam pada napamet, a da to nešto može unaprediti naš TS. Slobodno može biti i više ideja!

• Like 7
  • Love 2
  • Cool 1
  • Haha 2
  • Confused 1

Vaše Ime_Prezime na serveru je:Stefan_Vajic

Koliko često koristite TS3:Slabo

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto:Discord,zato sto mi je lakse tamo komunicirati a ima i vece mogucnosti nego ts

Za šta sve koristite naš TS3:trenutno za nista ne koristim,rijetko kad ulazim na njrga

*Ideja(e) za TS3:TS3 server za srpske igrače.

Sastavite različite kanale za igre: Sastavite kanale za različite igre, kao što su League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite, Minecraft, itd. Svaki kanal treba da ima svoje ime i opis kako bi igrači mogli lako da se snađu.

Društveni kanali: Izradite i kanale za društvene igre poput "Trivia Night", "Cards Against Humanity" i "Among Us". Ovo su sjajni načini za druženje i upoznavanje novih ljudi na vašem serveru.

Organizujte turnire i nagrade: Organizujte turnire za igre koje su popularne na vašem serveru. Pratićete ko pobedjuje i dodeljivati nagrade, kao što su ulaznice za druge igre, Steam kodovi za igre, itd.

Prikazujte vaše server-ove novosti: Obavezno prikažite vesti o vašem serveru, na primer kada će se održati turniri ili kada će biti dostupne nove igre. Možete koristiti kanale ili posebne poruke.

Pridružite se zajednici: Da bi privukli više ljudi, pridružite se zajednici igrača na društvenim mrežama i forumima. Objavljivanje vašeg servera i pozivanje igrača da se pridruže je sjajan način da proširite vašu zajednicu.

Postavite pravila: Sastavite pravila ponašanja na vašem serveru i objavite ih. Na ovaj način ćete osigurati sigurnu i ugodnu igračku okolinu za sve.

Postavite pomoćne kanale: Sastavite posebne kanale za pomoć, gde igrači mogu postavljati pitanja o igrama, tehničkim poteškoćama, itd.

Razmislite o stvaranju VIP kanala: Ova opcija može privući igrače koji su voljni da doniraju za server. Možete stvoriti VIP kanale za igrače koji su donirali i dati im posebne mogućnosti, kao što su korišćenje posebnih emojija, ulazak u posebne sobe, itd.

Dodajte nešto:vecina ovog postoji samo sam obrazlozio sta je jos potrebo dodati i doraditi

Vaše Ime_Prezime na serveru je: M_A_X

Koliko često koristite TS3: Svaki dan po 3-4h

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto: Koristim TS3 iz razloga sto mi je lakse neke stvari skontati i pronaci, pregledniji je ima bolje komande i slicno i manje trosi ram memorije od samog discorda 

Za šta sve koristite naš TS3: Koristim ga pretezno za komunikaciju sa drugarima igranje raznih igrica 

*Ideja(e) za TS3: 

Sistem Rankova / System Rank na TS3 serveru

Kao prvo ova stvar djeluje kao dio bota koji pristupi TS3 serveru naravno uz ovlascenje glavnog i odgovornog za TS3.

O cemu se ovdje radi :

Ovaj bot prikuplja razne informacije o korisnicima vrijeme i datum kada je neki korisnik usao na TS3 kad se zadnji put prijavio i odjavio i sve to ima zapisano pomocu ovog bota koji prati te informacije...

Moja ideja je ta da iskoristimo tu tehnologoju sa dodatnim permisijama zvanom [BS] Rank 

E sad rankovi bih isli od 1-10

Znaci korisniku se putem TS3 bota mjeri njegova aktivnosti i kao permisija rank mu se dodjeljuje

Primer ( [BS] Rank 1 )

Vremenski period koji treba da se predje u sljedeci rank i da napredujes dalje zavisit ce od vodje TS3 Admina koliko on zeli postaviti vrijeme...

Uz dodatno ideju nedeljne i mjesecne nagrade

NAJAKTIVNIJI CLAN TS3 Balkan School Server

Koji je u toku nedelje ili mjeseca sakupio najvise sati aktivnosti na teamspeak..

Nagradu bi odredjivap vodja prema svojim mogucnostima da li u smislu novca ili dp ili neke permisije na ts3

Link bota : https://ts-ranksystem.com/

Dodajte nešto: Mislim da bi ovaj ranl sistem jako dobro dosao nasoj zajednici te bi privukao nove igrace i zainteresovalo bi i ove trenutne...

• Like 1

Vaše Ime_Prezime na serveru je:Rizovic

Koliko često koristite TS3:8h svaki dan 

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto:TS3 a imam Obama monitora sa disc I ts3

Za šta sve koristite naš TS3:TS3 za org okupljanja pomaganja I druzenjem

*Ideja(e) za TS3:Da se doda TS3 Downtown srw Ili da se ubaci pravilo novo da ne sme da se upotrebljava ts3 push to talk ako nista ne govoris ili ono puste neku muziku koju vice neko i odmah mutira ako vidi copyright

Dodajte nešto:Toliko od mene Zelja mi je za TS3 admina

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Stefan_Milosic

Koliko često koristite TS3: Svaki dan

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto: TS3 jer mi se cini jednostavniji i laksi nego discord, a i navikao sam koristiti TS3

Za šta sve koristite naš TS3: Za organizacije naravno, i za komunikaciju sa prijateljima i ostalim igracima

*Ideja(e) za TS3: Moja ideja je da se ubace trajni privatni kanali na ts koji ce biti na donaciju [ 1-3 eura, nista pretjerano skupo ], tjst. da igrac moze donirati ili na neki nacin kupiti svoj privatni kanal [ npr. kupiti ingame donatorskim poenima - 100-300DP na /donate i kad kupi to da mu izbaci potvrdu da je kupio to, onda to igrac mora skrinati sa F8 i objaviti na forumu temu u kojoj ce on poslati sliku kao dokaz da je kupio privatni kanal DPoenima i to ce dalje rjesavat TS admin/vodja TS admina nadlezan za to. Isto tako da se na forumu napravi PDF Donacija za privatni kanal na TS3 ] koji ce biti trajan ili koji ce trajati neko vrijeme i koji se nece brisati kada svi izadju iz kanala, npr. kao sto ima spacer za Organizacije i onda kanali organizacija npr LCN NFM BDT... moja ideja je da se napravi isti takav spacer samo pod nazivom Privatni kanali gdje ce oni koji doniraju ili na neki nacin kupe imati svoj kanal sa imenom kanala po zelji naravno ali bez uvredljivog sadrzaja, gdje ce moci praviti svoju deskripciju ako je u pitanju neka familija ili nesto tako.

Druga ideja je da se ubaci kanal [BS] Donatori gdje ce oni koji imaju permisiju donatora na TS3 moci uci u taj kanal i komunicirati sa ostalim igracima s tom permisijom, kao sto ima kanal npr. [BS] 18+ kanal, kanal za civile itd itd.

Dodajte nešto: mislim da bi se ovo svidjelo igracima

• Like 4

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Mytic

Koliko često koristite TS3: 8h dnevno

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto: Discord, mogu slati poruke, linkove, slike itd.

Za šta sve koristite naš TS3: Za komuniciranje sa ostalim clanovima organizacije, okupljanje, pljackanje...

*Ideja(e) za TS3: Prava "donator" permisija. Jeste izlizano reci nova donator permisija jer smo upravo dobili novu, medjutim dajte mi minut da objasnim. Balkan School jeste velika zajednica, mozemo sebe nazvati najvecim SAMP serverom na Balkanu a verovatno i sire. Imamo dosta igraca, imamo dosta donatora po serveru, medjutim zasto ne bismo iskoristili to za nesto dobro u svetu.

unicef i unhcr su 2 svetske organizacije (svaka drzava sveta je ukljucena ukljucujuci i tvoju) koje pomazu deci (unicef) i pomazu izbeglicama (unhcr) (ljudi koji su isterani iz svojih domova, prisiljeni da napuste svoju drzavu(imigrant i izbeglica nije isto)).

Postoje timovi unhcr-a i unicef-a u svakoj drzavi bivse Jugoslavije koji svakodnevno rade sa novim ljudima i novim slucajevima.

Moj predlog je da pored ostalih permisija na TS3 serveru dobijemo UNICEF i UNHCR permisije. Permisije nece imati nikakvu nadmoc nad ostalim permisijama, samo ce stajati pored ostalih permisija kao bedz, kao dokaz da ste dali u ime Balkan School-a novac ljudima kojima svaki cent/dinar znaci (primer. Unicef 2023.). Niko nije prisiljen i niko nije nateran da odvoji novac za te permisije, jednostavno je lepo da uradimo nesto korisno zajedno kao zajednica. Naravno dajemo poverenja vlasnicima Balkan School-a da ce svu doniranu sumu novca koju smo donirali u dobrotvorne svrhe i pritom se "reklamirati" i pokazati da gejmeri mogu da daju doprinos 😎

Dodajte nešto: /

• Like 3
  • Wow 1

Vaše Ime_Prezime na serveru je:$MUCHA$

Koliko često koristite TS3:Svakodnevno

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto:TS3

Za šta sve koristite naš TS3:Druzenje sa prijateljima/Igru/Zabavu

*Ideja(e) za TS3:Ovako posto ts3 je dosta ogranicen sto se tice mogucnosti. Krenuo bih od nekih mojih ideja. Prva ideja je (Vece filma) znaci na repertoaru bi bilo nekoliko filmova koji bi se u odredjeno vecernje vreme gledalo zajedno sa ljudima sa TS3 servera.Sledece ideja je "TS3 Nagradne igre". Takodje organizovano u odrejeno vreme po nedeljnom nivou. Jeste da se vi prijavite i budete muvani u jednu sobu i tipa radite razne igre kao sto je razni kvizovi/pogodi ime pesme koja bi se pustila/Kaladont... To je sto se tice Zabave.Sledece jeste svoj privatni kanal da se moze uplatiti tipa kao za donator permisiju i da taj kanal ostane dole u privatnim kanalima.Sto se tice VW i DT servera jeste da se napravi nova permisija.Ove kanale za muziku da se poprave da rade normalno.

Dodajte nešto:Sve sam napisao gore

• Haha 1

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Ivan_Glisovic

Koliko često koristite TS3: Svaki dan, prosečno 5-6h

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto: TS3

Za šta sve koristite naš TS3: Za organizacije, druženje i odličnu zabavu koju pruža TS3.

*Ideja(e) za TS3: Da se odvoje permisije Downtown i Vinewood lidera, da se omogući komanda Make a Complaint koja bi imala isti princip kao /report samo na Teamspeaku. Smatram da bi bilo u redu da svi koji imaju normal mogu to da rade. Takodje bih uveo da Teamspeak Admini posavetuju svakog igrača pre nego što daju normal da skine neki program za snimanje ekrana (primer Bandicam), mislim da bi to bilo veoma korisno i dosta bi olaksalo posao Teamspeak Adminima u rešavanju problema kao što su vredjanje, puštanje muzike u kanalu itd...

Dodajte nešto:  Teamspeak Admin je vrlo odgovorna pozicija, svoj posao bih shvatio jako ozbiljno i smatram da zbog moje aktivnosti ne bih imao problema u obavljanju svoje dužnosti. Kolegijalan sam i smatram da bih uneo dobru radnu atmosferu u TS3 Admin team, te se nadam budućem razgovoru.

Edited by Glisovic

Vaše Ime_Prezime na serveru je:Josip_Capone

Koliko često koristite TS3:svaki dan sam na ts 7,8h

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto:TS3 zato sto je bolji i ne steka mi dok igram neke igrice

Za šta sve koristite naš TS3:Koristim ga za razne igrice jer ne jede fps

*Ideja(e) za TS3:Napravite poseban TS3 za glavi server i ovaj drugi,zato jer se mesam mnogo 

Vaše Ime_Prezime na serveru je:Miroslav_Popovic

Koliko često koristite TS3:Pa uvjek

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto:TS3 zato sto mi je nekako jednostavan za koristenje

Za šta sve koristite naš TS3:Za pricanje u org zezanje i druzenje.

*Ideja(e) za TS3::Pa teo bi dodati to da napravite kanal u kojem niko nije vredniji od drugo vec svako je jednak i da se taj kanal koristi za svakodnevne aktivnosti naprimer za skolu neko ne zna nesto dode u kanal i pojavi se neko ko zna i pomogne mu ili pomogne u modovima ako neko ima problem a neko zna kako resiti.

Dodajte nešto:Pa prokomentarisao bi TS3 Admin Tim ovaj tim po meni je jako dobar i cak se moze napredovati.Sistem kolegionalnosti povezanosti aktivnost sve na nevjerovatnom nivou.Eto i dodao bi da ste ljubazni i drustveni lep pozdrav svima.

• Like 3

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Ognjen_Banjac

Koliko često koristite TS3: svakog dana po proseku 6h

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto: ts3 koristim vise zato sto je puno jednostavniji i pruza mnoge mogucnosti kojih nema na ds

Za šta sve koristite naš TS3: Uglavnom da pricam sa drugarima dok igramo i retko kada ne igramo nista i pricamo

*Ideja(e) za TS3:1. Da se pravilo zabrane snimanja koristeci ts3 sistem ukine, nema potrebe za ovim pravilom kad ce neko svakako da snimi samo preko programa.

2. Dodavanje kanal cekaonica da bi igraci cekali kadi im treba admin, tako bi se smanjila guzva u zzr kanalu.

3. Dodavanje nove sekcije pod nazivom "Permanent Chanels" to bi bila sekcija u kojoj ce biti donirane sobe koje ce zauvek ostati tu.

Dodajte nešto: Sve je receno gore :)

• Haha 1

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Cole Anthony

Koliko često koristite TS3: oko 6H

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto: TS3, zbog jednostavnosti, minimalizma, jednostavam za naucit

Za šta sve koristite naš TS3: Najvise za org i privatne kanale

*Ideja(e) za TS3: 1. Napravit kanal zzr sa moderatorom. 2. Napravit kanal gdje se nemoze prixcat nego dopisivat za neke igrace. 3. Napraviti Exclusive kanal za npr Vipa 5 i 6. 4. Napravit FreeJoin

Dodajte nešto:

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Dinic

Koliko često koristite TS3: Pa generalno, mogu reci solidno vreme neked 4h nekad 5h nekad manje nekad vise..

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto: Odprilike oba, nemam neki jak razlog,..

Za šta sve koristite naš TS3: Generalno za druzenje, evente, pricanje sa drugim igracima i neke ozbiljne razgovore.. vecinu vremena za druzenje sa drugarima..

*Ideja(e) za TS3: Mozda da se dodaju permisije npr: ima kanali za PUBG,CSGO,LOL da se mozda dodaju permisije da se setaju igracima i da mogu da udju u njih, mislim ima i privatni kanali ali mozda da se to doda, Zatim mozda da se dodaju na forum Zahtevi za privatne sobe( pernament ) kanali ili da se donira primer 5e, ili zahtev preko foruma i neki dobar razlog, zatim da se mozda prave sedmicni GW na ts3 ( od administracije neki automobil,motor,neke sitne pare...) u smislu da se mozda cesce rade nagradne igre , kao sto su na forum-forumske igre, tako mozda i TS3 igre,

Uglavnom to su neke moje ideje koje bi mogle mozda da se ubace i naprave..

Dodajte nešto: Nista preterano, vec zelja bi bila da se nesto doda odavde :D

Edited by D 1 N I C

Formular:

Vaše Ime_Prezime na serveru je:Luka_Serovic

Koliko često koristite TS3:od 4 do 6 sati dnevno zavisi koliko sam na sampu nekad vise nekad manje sve do slobodnog vremena u RL

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto:Koristim vise TS3 ali Discord takodje ne mogu izostaviti zato sto su mi obe platforme jako zanimljive i korisne,

ali TS3 zbog vise mogucnosti za komuniciranje, te po meni je jednostavniji za koriscenje.

Za šta sve koristite naš TS3:Za promovisanje,komuniciranje,dogovore...

*Ideja(e) za TS: 1. Moja ideja bi bila da se na nasem TS3 serveru olaksa sistem evenata, znaci u vec vidjenom kanalu "[BS]Event "Ime Eventa" Vreme Server", unapredi u samo "[BS]Event Room(npr)",

i da se u tom kanalu dodaju pod kanali gde je odredjen kanal za event na Downtownu a odredjen na Winevoodu.Ovu ideju predlazem zbog lakse snalazenja oko toga, zato sto cesto

licno ja se zbunim koji je event sutra, za koji server, i dal je UOPSTE SUTRA. (cist primer moze dati "Policija" Kanal)

2x8Svx3.png

2. Za drugi primer mislio sam da se doda slicna stvar ovaj put za PODELU PERMISIJA.

u kanalu " [BS]Zahtev za permisiju " da se dodaju pod kanalu "[BS:DT]Zahtev za permisiju" & "[BS:WV]Zahtev za permisiju". 

Zatim da se raspodeli TS3 admin team koji ce u koji kanal, npr njih troje u Podelu permisija za DT i ostalih troje u podelu permisija za WV.Time proces davanja normala bi bio jednostavniji i brzi.

Dodajte nešto:Ove primere sam naveo zbog dobro poznatog update 2.6, posto smo dobili 2 verzije Balkan School-a poznate kao Downtown & Winevood, mislim da 

bi ove ideje dobrodosle serveru, kao i igracima.Zasto igracima? Mozemo se sloziti da ovaj novi nacin igre jos nije  vidjen na serveru.Umesto rename-ovanje kanala predlazem da se dodaju ovi predlozi gde ce se novi igrac koji naravno nije upoznat sa ovim nacinom igra lakse snasao.

Vaše Ime_Prezime na serveru je:Nikola_Tapuskovic

Koliko često koristite TS3:svaki dan

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto:TS3 zato sto mi treba zbog organizacije

Za šta sve koristite naš TS3:za organizaciju zbog robova da bi se lakse snalazili

*Ideja(e) za TS3: Dodao bih da postoji TS3 report 

Dodajte nešto:bilo bi dobro

Vaše Ime_Prezime na serveru je:Eldar_Semso

Koliko često koristite TS3:8-10h

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto:TS3 zato sto je lakse naci nekoga skim mozes duze pricati i zabavljati se u koliko igrate istu igru

Za šta sve koristite naš TS3:Za pricanje sa drugarimav i za pricanje sa drugim osobama

*Ideja(e) za TS3:

TS3 bota koji prati kanal i kikuje svakoga ko psuje

TS3 report (poseban kanal za report-ove)

TS3 rangiranje (posebne mogucnosti sa odredjenim rankovima)                   

Da postoji poseban TS3 server za DT

TS3 da postoji poseban kanal za podlidere organizacija

Poseban kanal za sve zene koje koriste TS3

Kada neko udje u kanal da kaze ime tog nekoka ko je usao naprimer "Eldar Semso entered the channel"

Dodajte nešto:Bilo bi dobro da se ovo uvede

Edited by Eldar_Semso

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Emrah_Scaletta

Koliko često koristite TS3: 7-8h zavisno od slobodnog vremena

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto: Koristim TS3 iz više razloga ali glavni je SAMP (u većini slučajeva)Ispunjavanja dužnosti kao član organizacije ili zbog razgovora sa drugim igračima.TS3 već sad radi bez problema ali uvijek se može srediti i odraditi još stvari za bolji ugođaj i samog igranja.

Za šta sve koristite naš TS3: Vaš TS3 koristim iz više razloga.

Ispunjavanje stvari kao član organizacije kao i razgovor sa članovima/kolegama iste.

Zabavu u slovodno vrijeme/razgovor sa prijateljima.

Ubijanje slobodnog vremena.

...

*Ideja(e) za TS3: 1. Kao prvu ideju naveo bih dodavanje rankova.

Ti rankovi bi imali svoju ulogu i zarađivali bi se na određene načine.Da ti rankovi daju neki značaj na TS3 a možda i InGame.

Stvaranjem tih rankova povećala bi se aktivnost na na TS3 jer većina igrača željela bi da dostigne taj nivo/rank.

Rank bi se dobivao po zasluzi i pravo bi ga imali setovati određeni admini ili neki botovi koji su programirani za to na TS3 serveru.Mislim daje ova ideja prihvatljiva i da ima smisla jer bi se na taj način pojačala sama svrha i aktivnost TS3.

2. Kao drugu ideju predlažem da se napravi kanal za razgovor/druženje oko škole ili nekih vanjskih stvari ne samo vezane za igru.Dodavanje kanala za koje se traže neki član staff teama isto nije loša ideja ako je u pitanj neka ozbiljna stvari.

Dodajte nešto: Uvođenje ovih stvari bi pomogle samom razvoju TS3.Smatram da su ove ideje kreativne i da mogu da se probiju među drugim idejama.TS3 već odlicno radi no uvođenje drugih stvari ne bi bilo na odmet.

782492774_ezgif.com-gif-maker(1).gif.2c1ee95fadfdc585bcb1eba2af385349.gif

Edited by Emrah_Scaletta
  • Like 3
  • Thanks 1

Vaše Ime_Prezime na serveru je:Stefano_Corleone

Koliko često koristite TS3:svaki dan

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto:koristim vise TS zato sto nazalost jos nemam diskord

Za šta sve koristite naš TS3:za organizacije 

*Ideja(e) za TS3:napravio bih kanale za VIP clanove servera,napravio bih TUTORIAL za nove korisnike naseg TS3 servera,dodao bih mozda da mozemo kamere da upalimo pa da se vidmo,i napravio bih kanal za LEVELE MANJE OD 5 i napravio bih KANALZE ZA VECE LEVELE OD 5-10

Dodajte nešto: ---------

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Coja

Koliko često koristite TS3: Uvek ga koristim 

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto: Koristim TS3 otkako igram samp navikao sam i znam sve o samom TS-u 

Za šta sve koristite naš TS3: Pre svega koristim za pricanje sa raznim prijateljima i za pravljenje deskripcija za privatne kanale ali uglavnom za pricanje sa prijateljima i za kanale od organizacije kad su robovi 

*Ideja(e) za TS3: Pre svega imam jedan predlog mozda ne izvodljiv ali opet nista nije ne moguce da se uvede permisija poput: normal,donator,veran igrač, 18+ i slično da svako ima permisiju od organizacije svoje naprimer Policija,saj,sp,bolnicari,taxi,novinari svoje permisije koje bi mogao da da samo lider a da skine svako lider,TS3 admin,admin i ostalo takodje imam jedan predlog sto se tice deskripcija kanala: EventTeam,PromoterTeam,HelperTeam,TeamSpeak3 takodje za kanale od organizacije da budu konkursi za pravljenje TeamSpeak3 deskripcija takodje imam jedan predlog sto se tice bana na TS3 da se odradi sistem da ako igrač spama kanale na svaki 15  sekundi 3 puta ako udjem izadje i slično da ga kicka TS3 a posle kad udjem opet i ako to uradi da ga TS3 automatski banuje isto tako bi uveo da TS3 admini sa zaduženjima koji odrzavaju red i mir u samom kanalu da se to ukine iz razloga što mnogo njih je ulazilo u kriminalne ili policija kanal i pisalo sms i slično drugim organizacijama da li kreće rob ili se neko okuplja ili ko to uradi da se najstrožije kazni dalje uveo bi isto tako kao što postoje donacije za dpoene i donator permisije uveo bi da postoje donacije za kanale koji bi bili odredjen vremenski period tu primer: 5E 2 meseca kad istekne vreme za koje ste dobijali briše se kanal i više nemate stalni kanal ali možete da produžite to tako što donirate koliko dugo želite da imate vas stalni kanal ako ne produžite briše vam se ali pored svega toga jedna po meni od najpotrebnijih ideja jeste da se dodaju sobe za test naprimer Policija Test Novinari Test lideri stave pw tu i taj kanal bi služio samo za Test ili konkurs za tu organizaciju kad lider otvori taj kanal mogu da uđu i da se konkurisu za tu organizaciju naravno tu mora biti i lider takodje bi dodao kanali koji su nedolični koji se naprave da vas TS3 server i automatski kicka ili da vam nedozvoljava imam još mnogo ideja za unapređenje TS3 ali mislim da su ovo najpotrebnije za TS3 a na vama je da razmotrite u odlučite da li je to zapravo dobro za TS3.

Dodajte nešto: Ništa specijalno samo bi hteo da pomognem TS3-u i samoj zajednici sve ostalo je na vama da odlučite 

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Lazar_Tubex

Koliko često koristite TS3: Svakodnevno

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto: Podjednako

Za šta sve koristite naš TS3: Za komuniciranje sa našim korisnicima TS3 servera i ovako u slobodno vreme kada nemam šta da radim

*Ideja(e) za TS3: Pa generalno i pre sam baš predlegao da korisnici bez normala ulaze nonstop u privatne kanale i vredjaju iste korisnice koji igraju na našem serveru ti ljudi budu banovani kasnije ali posle nekog vremena se i unbanuju naprave nov identitet na ts3 a ta persona koja im zabranjuje nije toliko jaka da može ceo posao da uradi zato bi bilo dobro kada bi se ubacilo da korisnik TS3 servera ne može ući ni u jedan kanal na ts3 bez normala znači samo u zahtem za permisiju ukoliko želi da uzme normal kako bi se sprečilo dalje vredjanje/psovanje korisnika na ts3

Dodajte nešto: //

• Like 1

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Dusan_Boss

Koliko često koristite TS3: Svakodnevno zarad komunikacije sa članovima moderator tima i zabave

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto: TS3, nekako pojednostavljen je sistem na TS-u, navikao sam 3 godine da boravim. Diskord isto koristim, ali mi je draži TS3 iz razloga što sam dosta vremena proveo na njemu i što sam se zabavljao po kanalima sa ostalim korisnicima. Diskord ima ne tako pojednostavljene opcije i bilo mi je potrebno duži vremenski period da savladam sve to, dok na ts3 sam naučio u roku od 30 minuta gde i koji kanal služi za šta.

Za šta sve koristite naš TS3: Koristim ga generalno kada su neke zabave, manifestacije, kada je nešto mnogo važno kada je upitanju staff team...

*Ideja(e) za TS3: Sviđa mi se ideja komentara iznad koji je naveo da igračima bez normala nemaju dozvolu za pravljenje kanala i na taj način bi se smanjila dodela persone non grata. Na taj način bi se sprečilo nadalje psovanje itd... 

Druga ideje je da se uklone kanali kao što su league of legends i csgo, jer ti kanali služe kao ukras i ničemu ne služe. Svako može napraviti kanal i igrati bilo koju igru koju želi.

Treća ideja je da se održavaju češće manifestacije na ts3, odnosno da vi kao ts3 admini osmislite bilo koju će primamiti dosta korisnika na ts3 i samim tim povećati značajno aktivnost.

Četvrta ideja je da se napravi poseban ts3 server za Downtown server. Smatram da je preveliki teret za ts3 admine da prate stanje situacije, npr kada igrač krši 2.3 pravilo ili kada je potrebno da se dodeli korisniku normal, ts3 admin mora ući i na vinewood server i na downtown server kako bi mogao da reši situaciju. Neuredno je po meni da stoje kanali i da se mešaju sa kanalima koji su namenjene za vinewood organizacije. Otvaranjem downtown ts3 servera bi smanjio posao ts3 admina, bio bi mnogo pregledniji server i ne bi došlo da zabune oko kanala organizacija, bila bi lepša deskripcija i ne bi ts3 admini imali muku oko toga... Ima još milion stvari da se razradi, ali ćemo o tome pričati ukoliko budem bio prihvaćen na razgovor. Bio sam TS3 admin 2 puta i imam dosta iskustva te mogu pomoći svojim kolegama oko nesuglasica...

Voleo bih da se aktivnost u kanalu "Zahtev za permisiju" odnosno aktivnost ts3 admina pošto sam malopre ušao u kanal i nikog nije bilo. Ovo nije nikakav hejt, već samo kritika.

Dodajte nešto: // 

Edited by Henderson
  • Like 1

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Marc_Rossi

Koliko često koristite TS3: Dok igram SA:MP

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto: TS3, zato što je praktičniji i zato što se koristi za SA:MP

Za šta sve koristite naš TS3: Za igru, za zabavu i za komuniciranje sa korisnicima, isto tako u slobodno vrijeme udjem pogledam.

*Ideja(e) za TS3: Ukloniti sve kanale vezane za BS:Downtown. Napraviti novi TS3 server u koliko će se nastaviti sa Downtown-om projektom jer

ovako izgleda prenatrpano i neprofesionalno. Isto tako, ukloniti neke kanale vezane za muziku koji ne služe ničemu i kada ima MusicBot-ova,

ostaviti BS radio kanal i Cool radio, ostalo sve ukloniti ili posve ukloniti jer MusicBot-ova nema, dovoljno je u igrici u koliko se

neće MusicBot-ovi ubacivati, jer koliko znam koštaju i oni a oni samo vode u minus.

Server urediti i uljepšati da izgleda bolje i profesionalnije, nepotrebne kanale i opcije izbaciti, pogotovo koji se ne koriste nikako.

Dodajte nešto: /

Formular:

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Klaus

Koliko često koristite TS3: Svaki dan

Da li koristite više TS3 ili Discord i zašto: TS3 jer je efikasniji, bolji i laksi

Za šta sve koristite naš TS3: Za sve

*Ideja(e) za TS3: Nemam puno ideja ali mislim da je ova bila na razmatranju dok sam jos ja bio TS3 ADMIN a to je da se AFK kanal sakrije odnosno da se ne vidi ko je unutra, kao sto obicni igraci ne vide npr Helper Team Kanal tako bi bilo da se AFK kanal ne vidi, mnogo bi lepse izgledalo a ne ovako da spustam TS 10sec dok nadjem privatne kanale

Dodajte nešto: Mislim da je to to, hvala :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.