Jump to content
Miijaiiloviich

Misljenje o sistemu Aktivne Igre

Recommended Posts

Horizontalna-linija-27-Novogodisnje-izdanje

Pozdrav forumasi i forumasice

Ova tema je posvecena sistemu "Aktivne Igre"

A mene zanima vase misljenje o sistemu "Aktivne Igre".

belalinija2.png.cbde95351b0ea3ac2616830de71fa898.png 

Ja smatram da ako hocete da dobijete dobru sumu novca a da pritom nista ne radite i da ne igrate mnogo igricu da je Aktivna Igra prava stvar ta Vas.

Ja sam od Aktivna Igre bas dosta zaradio i moje misljenje je da se od Aktivne Igre moze zaraditi lepa suma novca.

belalinija2.png.cbde95351b0ea3ac2616830de71fa898.png

A mene zanima vase opsirno misljenje o sistemu Aktivne Igre

Sta Vi mislite o ovom sistemu?

Da li mislite da od Aktivne Igre moze da se zaradi?

Sta mislite da li su nagrade velike ili mislte da su male?

Da li Vi afkate?

Horizontalna-linija-27-Novogodisnje-izdanje

[Napomena]: Trudite se da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki vid kršenja pravila će biti sankcionisa!

Edited by Mijailovic
  • Like 1

Ja se uvek trudim da budem što više afk na serveru da bih dobijao benefite koje dobijamo kroz sate izafkane na serveru. Mislim da je odličan sistem i da jako pomaže svim igračima a pogotovu novim. Sistem je savršeno izbalansiran i dobijamo tačno onoliko koliko bi trebali da dobijamo. 

Ranije, Glisovic je rekao/la:

Ja se uvek trudim da budem što više afk na serveru da bih dobijao benefite koje dobijamo kroz sate izafkane na serveru. Mislim da je odličan sistem i da jako pomaže svim igračima a pogotovu novim. Sistem je savršeno izbalansiran i dobijamo tačno onoliko koliko bi trebali da dobijamo. 

Pozdrav @ Glisovic , slazem se sa tobom i ja kada god sam u prilici ostavim afk jer su nagrade stvarno lepe i ne moras nista da radis dovoljno je da afkas jedan mesec ida imas veliku sumu novca od afkanja se moze bas dosta zaraditi za jedan mesec 30×60000=1.8m jos ako ste u nekoj organizaciji svakih 1H 1000$=720k to je vise if 2.5m a da nista ne radite.

Ranije, Mijailovic je rekao/la:

Pozdrav @ Glisovic , slazem se sa tobom i ja kada god sam u prilici ostavim afk jer su nagrade stvarno lepe i ne moras nista da radis dovoljno je da afkas jedan mesec ida imas veliku sumu novca od afkanja se moze bas dosta zaraditi za jedan mesec 30×60000=1.8m jos ako ste u nekoj organizaciji svakih 1H 1000$=720k to je vise if 2.5m a da nista ne radite.

Upravo tako, ogroman novac se može dobiti u koliko je neko non stop afk. Još ako neko ima 3.9, nema bsk ili još ima vipa nagrade su neverovatne. To kombinujemo sa na primer imanjem zarada će biti zaista velika. 

• Love 1

Jako zanimljiv sistem, koji privlaci kako stare tako i novije igrace. Smatram da su nagrade takodjer balansirane, lijepe nagrade se dobijaju afkanjem. 

• Like 1

Ranije, Muks_Morelli je rekao/la:

Jako zanimljiv sistem, koji privlaci kako stare tako i novije igrace. Smatram da su nagrade takodjer balansirane, lijepe nagrade se dobijaju afkanjem. 

Slažem se, par puta su korigovali sistem i sada je odličan po meni, ni previše novca tako da postoji mogućnost da se pokvari ekonomija, a ni premalo tako da se ne isplati baš taman. Šta misliš o sadašnjem sistemu aktivne igre u odnosu na onom od pre ako si tada igrao, ako ne šta misliš o bsku i dodatan novac ako ih nemamo i da li bi to trebalo da bude više za igrače koji ne krše pravila? 

Jako dobar sistem, može se baš dosta zaraditi, na DT serveru afkam preko RakDroida i jako lepo se zaradi, na VW serveru ne afkam često jer ne želim da rizikujem da dobijem ban, bolje da igram i sporije napredujem nego da uopšte ne igram, ali realno po ceo dan igram samp pa uvek dobijem dosta poena i respekata, što mi je mnogo vrednije nego novac, jer pomoću njih se puno brže napreduje, a novac se svakako zaradi brzo radeći poslove.

Pozdrav @ Mijailovic . Po meni, aktivna igra je veoma korisna, narocito za AFK igrace koji nemaju puno vremena da zaradjuju ali im to pomaze u finansijskom smislu. Medjutim, imajuci u vidu da aktivna igra radi na 1000 igraca, smatram da predstavlja dobar izvor Money Farming-a. Covek koji ne igra toliko SAMP i koga igrica ne interesuje, a drzi AFK 24/7, moze zaraditi i to kojeg miliona zahvaljujuci sistemu aktivne igre. Neutralan sam po ovom pitanju jer smatram da je sistem dobar i koristan za ceo server, ali isto tako los i steti ekonomiji servera.

Pozdrav pre svega da se predstavim,Ja sam Adem želim da vam ukratko kažem a možda se nekome dopadne da se smanje kriterijumi za AFK nagrade jer je mnogima igračima i zadnje vreme kvare uređaji IP Ban itd zbog AFK sistema.Mislim na poznati Rakdroid.Samo znam da je sve na svoju odgovnornost i povećajte nagrade!

Guest Zlatko Cappone

Aktivna igra je odličan način za zaradu a da ništa ne radiš, po meni je bolje bilo pre dok si od aktivne igre mogao uzeti preko 80k, ali eto ni ovo sad nije loše

11 hours ago, Z L A T A N said:

Aktivna igra je odličan način za zaradu a da ništa ne radiš, po meni je bolje bilo pre dok si od aktivne igre mogao uzeti preko 80k, ali eto ni ovo sad nije loše

Slazem se, pre kada je se moglo uzeti vise para je bilo jako dobro ali naravno ima razlog zasto je to ukinuto jer je malo previse nagrada bilom i za sada je po meni sasvim korektno i od aktivne igre se moze dosta zaraditi ukoliko afkate.

Na koji ti nacin afkas @Z L A T A N?